FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zna li ko kada bi trebale izaci ove pojedinacne ulaznice da se kupe??
90ak sezonskih prodato zasad..
Mujarić nije prošao probu, ostaje u Budućnosti iz Banovića !
mosa lošmi stićko tit-ula!
https://www.kl. ix.ba/sport/nogomet/kanton-sarajevo-ostaje-jedini-dio-bih-s-rigoroznim-i-besmislenim-mjerama-za-navijace/210714042
Forto ubleho, treniraj strogocu negdje drugo.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Nemojte skakati za vrat ljudima iz uprave kad izadje informacija da koramo biti testirani ili vakcinisani za utakmicu. Nije do nas i ne odlucuju oni. Halalite tih pet maraka bez obzira jeste li u mogucnosti otici na utakmicu ili ne
Kakvih 5 maraka ? Normalno da im treba skakati za vrat, kad nisu u stanju da odrze press ili da barem se oglase javno i pobune.Trzni centri, kafici, nargile sve to moze samo cirkus za utakmice na stadionu..a da ne govorimo da se strogoca trenira samo u KS. Ako se i ovo presuti onda smo bas ocajni..siguran sam kad bi se napravio neki pritisak i nas i pitara da bi se olaksao ulazak na stadion, al poznavajuci nas presutice se i ovo..“samo nek ne puca”.
Zasto sarajevski portali sute? Jedini se kliKS oglasio, a ovih se portala nakotilo mali milion i niko ne pise o besmislenosti mjera za utakmice u nasem gradu. Fudbalski klubovi na izdisaju a niko ni rijec.
Neka bar nasi iz kluba izadju i kazu da je sve velika glupost, **** vas njihovih 50k maraka godisnje!
Neka bar nasi iz kluba izadju i kazu da je sve velika glupost, **** vas njihovih 50k maraka godisnje!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ovo je bruka sta se radi, jedino mjere u KS... Ovo veze nema sa zivotom.
Najgore od svega mi je to sto raja suti, klubovi sute.
Najgore od svega mi je to sto raja suti, klubovi sute.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Ne moze ovdje klub sam nista. Jedino ako hoce ljudi iz Sarajeva da se zajedno izadje na press pa tako napravi pritisak.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kako ne moze? Pa nek se oglase na fb, barem nesto, nek direktno prozovu Vranica pa pitaju kako za klub i scc ne treba apsolutno nista a za stadion procedure...a definitivno neki zajednicki press bi urodio plodom, ne vidim u cemu je problem to organizovat.
Mogu oni to, ja sam vise aludirao na uspjesnost toga. Ne vjerujem da bi se nesto specijalno desilo kad bi se mi nesto oglasili sami ili Sarajevo samo, poslali neki dopis ili sta god. Misljenja sam da samo zajednicki press ovo moze da rijesi. Izadje se u javnost, uporede uslovi na ostalim stadionima pa i situacija u nocnim klubovima, kaficima. Evo 3 prijateljske utakmice se dolazi na Grbavicu bez distance, testova, maski i niko nije reagovao, a izlazile slike na portalima. Kao sto sam napisao sinoc ove mjere su samo predstava za javnost da izgleda kako vlasti se trude nesto, a ustvari suplja.
LjoZee je napisao/la: ↑14 jul 2021, 12:13Mogu oni to, ja sam vise aludirao na uspjesnost toga. Ne vjerujem da bi se nesto specijalno desilo kad bi se mi nesto oglasili sami ili Sarajevo samo, poslali neki dopis ili sta god. Misljenja sam da samo zajednicki press ovo moze da rijesi. Izadje se u javnost, uporede uslovi na ostalim stadionima pa i situacija u nocnim klubovima, kaficima. Evo 3 prijateljske utakmice se dolazi na Grbavicu bez distance, testova, maski i niko nije reagovao, a izlazile slike na portalima. Kao sto sam napisao sinoc ove mjere su samo predstava za javnost da izgleda kako vlasti se trude nesto, a ustvari suplja.

nas je predsjednik ceric poslije cerica
Robust je napisao/la: ↑14 jul 2021, 12:36LjoZee je napisao/la: ↑14 jul 2021, 12:13Mogu oni to, ja sam vise aludirao na uspjesnost toga. Ne vjerujem da bi se nesto specijalno desilo kad bi se mi nesto oglasili sami ili Sarajevo samo, poslali neki dopis ili sta god. Misljenja sam da samo zajednicki press ovo moze da rijesi. Izadje se u javnost, uporede uslovi na ostalim stadionima pa i situacija u nocnim klubovima, kaficima. Evo 3 prijateljske utakmice se dolazi na Grbavicu bez distance, testova, maski i niko nije reagovao, a izlazile slike na portalima. Kao sto sam napisao sinoc ove mjere su samo predstava za javnost da izgleda kako vlasti se trude nesto, a ustvari suplja.
nas je predsjednik ceric poslije cericasamo lazna promocija i tjt ne moze se od njega očekivati nista konkretno da pokrene kao za ovu besmisao u vezi testova

Imam jedno pitanje ako može neko odgovoriti, Manijaci su tražili ostavke u skupštini kluba, ostavke upravnog i nadzornog odbora. Do sada je raspuštena samo skupština koliko znam, šta je sa ovom bagrom iz uprave, šta se tu čeka?
Ocekujes previse od njih, pogotovo SS.wolfie je napisao/la: ↑14 jul 2021, 12:00Zasto sarajevski portali sute? Jedini se kliKS oglasio, a ovih se portala nakotilo mali milion i niko ne pise o besmislenosti mjera za utakmice u nasem gradu. Fudbalski klubovi na izdisaju a niko ni rijec.
Skorica i Causevica samo interesuju Diletta, Biletta, ostale qurave na koje dobijaju klikove zbog raznorazne djecurlije.
@igrajlopte 🐦
Nemamo ni NO. Ceka se nova Skupstina da bi se imenovao novi UO. Ovaj UO kad bi sad dao neopozive ostavke klub ne bi mogao ni da funkcionise, da se takmici, da se imenuje nova Skupstina i slicno jer ne bi imao nijedan organ na papiru.
Čeka se nova Skupština. Jer upravni i nadzorni odbor bira Skupština. Dok se ona ne izabere neko mora voditi klub, zato je ova uprava trenutno tu. Ali kako se priča jako je mali interes za Skupštinu zato se jučer i ponovo ponavljao poziv na zvaničnoj. O novim ljudima u upravi uopšte i nema nikakve priče.
Forto i Vraniću nayebe vam se citav stadion najmilijihWOLF20 je napisao/la: ↑14 jul 2021, 11:46https://www.kl. ix.ba/sport/nogomet/kanton-sarajevo-ostaje-jedini-dio-bih-s-rigoroznim-i-besmislenim-mjerama-za-navijace/210714042
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- kolezeljovac
- Kontakt:
I sta ja sad hocu da odem na utakmicu trebam 5 sati prije otici u Zetru i vaditi PCR je li?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], knoa i 21 gost.