UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Meni je recimo žao što se Khabib povukao i nije imao meč sa Oliveirom, za Fegusona smo vidjeli u poslednjim mečevima da ne bi mogao parirati Khabibu, iako je i on daleko od svojih najboljih dana, ali i njega bi Khabib uzeo. Ali Oliveira me baš zanima, Khabib se, ako uzmemo te odbrane titule, borio sa sigurno najboljim u tom trenutku, ali svima njima je šansa bila da ga pogode i nokautiraju, na podu nemaju nikakve šanse. E sad me zanima da li bi Oliveira na zemlji imao neke šanse sa Khabibom, jer bi dobili napokon nekoga kome nije jedina šansa da nokautira Khabiba. Opet, Khabib bi tu bio veliki favorit, ali ne smije se potcijeniti bjj koji ima Oliveira.
Tako da mislim da je Khabib još imao mečeva koje je mogao da odradi i da mu budu izazov.
Tako da mislim da je Khabib još imao mečeva koje je mogao da odradi i da mu budu izazov.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tesko da bi mogao ista tu Oliveira. Za fergusona je ista prica bila bjj dobar na nogama vamo tamo. Oliveira je naravno trenutno kvalitetniji ali I Ferguson je u jednom momentu imao strasan niz dok ga Gaethje nije poslao na put oko svijeta. Oliveira ima sada par Ubica koje mora rijesiti pa cemo onda pricati o nekim hipotetickim stvarima. I Chandler je vrlo lako mogao zavrsi I Oliveiru ne treba zaboeaviti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Khabib je otišao zato što mu je otac umro i jer je mama od njega tražila da to uradi. Nije otišao jer mu je dosadno bilo jer je bio predominantan. Otišao bi i da je izgubio i da je imao svoju Jones-Reyes borbu, a i ovako kao što je uradio nakon dominantne pobjede.AshburtonG je napisao/la: ↑14 jul 2021, 11:29Zato sto je Khabibova cijela karijera bez mrlje i padova, za razliku od Jonesa i Silve. Kad vise nemas gladi i motiva, nemas razloga ni da se boris. Khabib je otisao jer nema apsolutno nikakvih naznaka da ga neko moze dobit. Mogao je posamarat sve ove po jos jednom i dosao bi na te odbrane titula, ali sta ce mu to, kad i bez tih revansa nema nikakve dileme u njegovim mecevima. Pa osim Conora, ne vjerujem da bi iko i htio revans. Kome treba jos jedno pokazivanje nemoci i batinjanje, osim irskom klaunu? Ne postoji dominantniji borac od Khabiba u UFCu.Fuerza je napisao/la: ↑14 jul 2021, 11:18Ali je Jones duže na vrhu od Khabiba ima više odbrana titule, Khabib je stao na 3 i povukao se, on je s te strane ispao pametan. Stao je na svom vrhuncu, za razliku od recimo Silve koji nije stao ni kad je počeo da niže poraze. Pitanje je koliko bi motivacije Khabib imao posle 10 odbrana, kao Jones, možda ni on ne bi kasnije pružao najbolje mečeve. Khabib se za razliku od Jonesa i Silve jedini može posmatrati kroz prizmu najboljih dana karijere, jer nije dopustio da dođe do pada, koji bi morao jednom doći, ali je pitanje da li bi opet mogao neko da ga pobijedi.
S druge strane, JJ je kao sto rekoh tehnicki mozda i najbolji ikad, ali mi jednostavno sva prica oko dopinga baca veliku mrlju na njegovu karijeru.
Ja sam se nadao borbi GSP-Khabib za titulu GOATA, ali eto nazalost sve su prilike da je necu docekat. Ona bi rekla mnogo toga. Sad svakako i nema smisla, jer je GSP star, pa ni ta eventualna pobjeda Khabibu ne bi bila mnogo relevantna.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta ovo Conor prijeti Dustinovom djetetu?
Kakav bolesnik...
Koliki ego ima taj covjek da ne moze podnijeti poraze.
Kakav bolesnik...
Koliki ego ima taj covjek da ne moze podnijeti poraze.
kakav lik jbte, da je bar nesto pokazao pa se qrci...
Lik ga nalupa i onda se ovaj nesto javlja da proziva. Buraz, prebio te lik! Suti, treniraj i probaj opet ako bude prilike. Ovako samo ispada dupla ckapi.
Lik ga nalupa i onda se ovaj nesto javlja da proziva. Buraz, prebio te lik! Suti, treniraj i probaj opet ako bude prilike. Ovako samo ispada dupla ckapi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Conor je cista sramota za sport i ljudsku vrstu.
Pokusavam zamisliti stanje uma njegovih fanova i why the fuck je toliko popularan...
Pokusavam zamisliti stanje uma njegovih fanova i why the fuck je toliko popularan...
Nije se on tek sad počeo tako ponašati.
Ma ovog sad Conora podržava nekih 10% od ukupne brojke..
Lik je toliko propao da kad je Dustin rekao Mekregor fast?Mekregor sleep.
Da su ga i njegovi fanovi ismijavali u tom momentu.
Gotov je on, a što se tice ovog s Aldom to je bilo kvalitetno ulaženje u glavu i prcanje ovo sad je očaj.
Lik je toliko propao da kad je Dustin rekao Mekregor fast?Mekregor sleep.
Da su ga i njegovi fanovi ismijavali u tom momentu.
Gotov je on, a što se tice ovog s Aldom to je bilo kvalitetno ulaženje u glavu i prcanje ovo sad je očaj.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ode jedina naša nada da ikad dobijemo UFC prvaka, a raja raspravlja o ovima. Bektić ispraćen sa svega nekoliko postova. Boli našu raju đoka za našima, čast izuzecima. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jbg tako stvari funkcionišu kad se ne boriš godinu dana, i ne pobjediš nikoga duže od tri godine.
A i vratit će se svakako kad tad.
A i vratit će se svakako kad tad.
Ta nada je otisla davno prije oprostaja
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Zašto? Blachowicz imao 2-4 UFC skor na početku, kasnije postao UFC prvak i to u 38. godini, Bektić ima tek 30. Smith došao do title shota s 13 poraza u karijeri, Moreno otpušten iz UFC-a pa postao prvak. Nije da nismo gledali i veće preokrete. Uostalom Bektić se nije vidio samo protiv Emmeta (bivšeg No. 3), ko je pratio mečeve protiv Elkinsa, Igea i Jacksona zna šta se tu dešavalo.
- AshburtonG
- Kontakt:
Covjek vec par godina prica o tome da ce se oprostit oko 30e godine. Smrt oca je bila samo kap koja je prelila casu i mozda ubrzala proces, iako mislim da bi se svakako oprostio i da mu nije dogodila tragedija, ne vidim protiv koga bi se borio u svojoj kategoriji. On sam je cekao taj duel protiv GSPa. Sad da mu se ponudi taj mec, radio bi ga.Donnie Darko je napisao/la: ↑14 jul 2021, 12:26Khabib je otišao zato što mu je otac umro i jer je mama od njega tražila da to uradi. Nije otišao jer mu je dosadno bilo jer je bio predominantan. Otišao bi i da je izgubio i da je imao svoju Jones-Reyes borbu, a i ovako kao što je uradio nakon dominantne pobjede.AshburtonG je napisao/la: ↑14 jul 2021, 11:29Zato sto je Khabibova cijela karijera bez mrlje i padova, za razliku od Jonesa i Silve. Kad vise nemas gladi i motiva, nemas razloga ni da se boris. Khabib je otisao jer nema apsolutno nikakvih naznaka da ga neko moze dobit. Mogao je posamarat sve ove po jos jednom i dosao bi na te odbrane titula, ali sta ce mu to, kad i bez tih revansa nema nikakve dileme u njegovim mecevima. Pa osim Conora, ne vjerujem da bi iko i htio revans. Kome treba jos jedno pokazivanje nemoci i batinjanje, osim irskom klaunu? Ne postoji dominantniji borac od Khabiba u UFCu.Fuerza je napisao/la: ↑14 jul 2021, 11:18Ali je Jones duže na vrhu od Khabiba ima više odbrana titule, Khabib je stao na 3 i povukao se, on je s te strane ispao pametan. Stao je na svom vrhuncu, za razliku od recimo Silve koji nije stao ni kad je počeo da niže poraze. Pitanje je koliko bi motivacije Khabib imao posle 10 odbrana, kao Jones, možda ni on ne bi kasnije pružao najbolje mečeve. Khabib se za razliku od Jonesa i Silve jedini može posmatrati kroz prizmu najboljih dana karijere, jer nije dopustio da dođe do pada, koji bi morao jednom doći, ali je pitanje da li bi opet mogao neko da ga pobijedi.
S druge strane, JJ je kao sto rekoh tehnicki mozda i najbolji ikad, ali mi jednostavno sva prica oko dopinga baca veliku mrlju na njegovu karijeru.
Ja sam se nadao borbi GSP-Khabib za titulu GOATA, ali eto nazalost sve su prilike da je necu docekat. Ona bi rekla mnogo toga. Sad svakako i nema smisla, jer je GSP star, pa ni ta eventualna pobjeda Khabibu ne bi bila mnogo relevantna.
Da je izgubio, definitivno ne bi otisao. Pricamo o covjeku koji je cijelu karijeru podredio legacyu, zajedno sa svojom porodicom. Takve glave ne odlaze porazom.
ima video gdje abdulmanap govori kako ce khabib odraditi jos cetiri borbe i kao, to ce biti dovoljno da pokaze da je borac extra klase
spomenuo je conora, tonyja, gsp i sampiona welterweight kategorije
znaci, nije im bilo u planu da khabib ima mnogo odbrana titule, nego da razbuca one najbolje i zdravo djaci
pa cak je i khabib, prije il poslije borbe s poirierom, rekao da se zeli boriti jos protiv tonyja i gsp (a tad je abdulmanap bio ziv)
spomenuo je conora, tonyja, gsp i sampiona welterweight kategorije
znaci, nije im bilo u planu da khabib ima mnogo odbrana titule, nego da razbuca one najbolje i zdravo djaci
pa cak je i khabib, prije il poslije borbe s poirierom, rekao da se zeli boriti jos protiv tonyja i gsp (a tad je abdulmanap bio ziv)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa i sam si rekao da se bolje Hadžović pokazao, hebiga jarane, pametan potez, smiješne borbe je izgubio poput one protiv Elkinsa.
Sad nek bude instruktor i neka uziva, ko god nema volje i ambicija u ovom sportu biva pregažen, iz tog razloga ne treba ni za jednim borcem plakati.
Treba da dočekaš svoje legende kako bivaju premlaćeni i osramoćeni poput SIlve i BJ Penna. Još je gore gledati našeg čovjeka kako reda poraze i batine trpi.
Ovako nešto poput Khabiba i GSP su najljepši oproštaji od sporta.
A Bektić doslovno nikada nije bio nada, ikakva da bude šampion.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bektića je Bloody Elbow 2014. stavio na prvo mjesto najvećih potencijala svijeta, mislim da oni znaju puno bolje od nas, možda.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jul 2021, 20:16Pa i sam si rekao da se bolje Hadžović pokazao, hebiga jarane, pametan potez, smiješne borbe je izgubio poput one protiv Elkinsa.
Sad nek bude instruktor i neka uziva, ko god nema volje i ambicija u ovom sportu biva pregažen, iz tog razloga ne treba ni za jednim borcem plakati.
Treba da dočekaš svoje legende kako bivaju premlaćeni i osramoćeni poput SIlve i BJ Penna. Još je gore gledati našeg čovjeka kako reda poraze i batine trpi.
Ovako nešto poput Khabiba i GSP su najljepši oproštaji od sporta.
A Bektić doslovno nikada nije bio nada, ikakva da bude šampion.
Khabibov oprostaj mi je skoro suzu iscijedio. Kompletna ta prica,borba sa slomljenom nogom,oceva smrt,veliki momentum Justina G. i skill kojeg ima,Justin je zivotinja.
Nakon sto je primio ono najbolje sto Justin ima,i to bez problema,obara ga i smiluje mu se da mu ne lomi ruku pred majkom,"samo" ga uspava i skine rukavice.
Zavrsio karijeru bez kapi krvi da je prolio.
To i cinjenica da JJ nije trenirao izmedju kampova,a cesto ni za vrijeme kampa su 2 stvari koje ja ne mogu da pojmim.
Nakon sto je primio ono najbolje sto Justin ima,i to bez problema,obara ga i smiluje mu se da mu ne lomi ruku pred majkom,"samo" ga uspava i skine rukavice.
Zavrsio karijeru bez kapi krvi da je prolio.
To i cinjenica da JJ nije trenirao izmedju kampova,a cesto ni za vrijeme kampa su 2 stvari koje ja ne mogu da pojmim.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nick Diaz protiv Lawlera dogovorena borba. Revans nakon sto godina. Iskreno jedva cekam daleko su od prajma ali bice strasna borba znajuci oboicu.
Moj omiljeni borac Nick. Bas se radujem sto je potpisao mec jos Lowlerwadethegreat je napisao/la: ↑15 jul 2021, 14:08Nick Diaz protiv Lawlera dogovorena borba. Revans nakon sto godina. Iskreno jedva cekam daleko su od prajma ali bice strasna borba znajuci oboicu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.