FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znači, uskoro gledamo i novog investitora.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pa tamo smo igrali bez krila. Ovu tekmu počinjemo sa lijevim krilomNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:18Pa ko ce igrati krilo????
Mislim da ce to biti Salcin
Kanuric
Pidro
Dupovac
Kurdic
Sabanovic
Djokanovic
Oremus
Susic
Salcin
Fanimo
Velkoski
4-3-3
Najbolje sto imamo
Hej "novinara"
Kasum izasao i kaze pitajte sta hocete vezano za klub i ni jedno jedino pitanje nije dobio al ni jedno
,cak se zacudio i on i sam rekao za Tana i dokle je doslo sa pregovorima.
Pa sta dolazite koji dzavo jbt.

Kasum izasao i kaze pitajte sta hocete vezano za klub i ni jedno jedino pitanje nije dobio al ni jedno

Pa sta dolazite koji dzavo jbt.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 jul 2021, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bolje je igrati sa 10 igraca, nego sa Hebibovićem na lijevom krilu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:18Pa ko ce igrati krilo????
Mislim da ce to biti Salcin
Znači biće testovi za sve
- osvajaci551
- Kontakt:
Samo nam protiv njih i sudiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:02Ermin Sivac iz Zenice sudi nam u ponedeljak protiv Tuzle

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I ja se bas začudio, imas bar 1 pitanje da postavis ybm mu zivot
Hajde hvala Kasumu sto je bar rekao dokle je to s investitorom
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Uglavnom rekao je zadnja informacija vezano za testove,bit ce testovi za sve i djeci do 18 godina nista nije potrebno sem karte.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Važno je da objavljuju neke nebuloze, za koje dobiju dvije cvaje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:23I ja se bas začudio, imas bar 1 pitanje da postavis ybm mu zivot
Hajde hvala Kasumu sto je bar rekao dokle je to s investitorom

Haos od novinarstva 
- osvajaci551
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kanuric - Sabanovic Kurdic Dupovac Pidro - Djokanovic Oremus Susic - Fanimo Velkoski Varesanovic.
Najbolje sto imamo.
Najbolje sto imamo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nisu ovo brate novinari, već obične pudlice i šlihtači. Zna se šta je definicija pojma "novinar". Za to moraš biti načitan, elokventan, pametan, pripremljen, snalažljiv. Ovo su ljudi koji samo kuckaju po tastaturi, koji uzmu 50 KM za određeni članak, koji se prodaju kako stignu. Onaj ko je pravi novinar, on ne kopira informacije s foruma i ne zasniva na tome članak.
Kad je pisati romane po sajtovima, glavni su, ali dobro to se jednom sjedne i napiše, izguglaju pojmovi, plasira i ispadnu strašni intelektualci. Kad je uživo, onda sjede i šute k'o kurave.
Ako iole pratiš košarku, onda znaš za Edina Avdića i Nenada Kostića. To su novinari.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 14 jul 2021, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jao jao "novinara" zar je moguce da Kasumu nisu nijedno pitanje postavili u vezi kluba, testova i ostalog, al sreca pa on rece, dakle uskoro cemo znati ime novog vlasnika 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 14 jul 2021, 17:39, ukupno mijenjano 3 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
+1AlfredNobel je napisao/la: ↑14 jul 2021, 17:32Nisu ovo brate novinari, već obične pudlice i šlihtači. Zna se šta je definicija pojma "novinar". Za to moraš biti načitan, elokventan, pametan, pripremljen, snalažljiv. Ovo su ljudi koji samo kuckaju po tastaturi, koji uzmu 50 KM za određeni članak, koji se prodaju kako stignu. Onaj ko je pravi novinar, on ne kopira informacije s foruma i na tome zasniva članak.
Kad je pisati romane po sajtovima, glavni su, ali dobro to se jednom sjedne i napiše, izguglaju pojmovi, plasira i ispadnu strašni intelektualci. Kad je uživo, onda sjede i šute k'o kurave.
Ako iole pratiš košarku, onda znaš za Edina Avdića i Nenada Kostića. To su novinari.
Vjerovatno pogledali u rokovniku, šta smiju pitati, a šta ne smiju

-
- Kontakt:
Ja gledam kada su zavrsili,Goran i Djoka, ostalo jos dvije minute, kontam nisu sve snimili i ima nastavak. Kad ono kurko. Kasum se sjebao, ko foka. Jedan aplauz za "novinare"....
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Nisam gledao direktno uzivo koferenciju
Pogledao sam sad i ne vjerujem....
Jel moguce,covjek hoce da bude otvoren i transparentan prema javnosti,nudi im da ga pitaju bilo sta,znaci BILO STA
Od odlazaka,dolazaka,pregovora,priprema,stadiona,Tana,investitora,plata,ambicije,atmosfera u ekipi...
Ma bilo sta
Oni svi sute
Koferencija bi bila preko sat vremena da novinari imaju gram mozga
Pa druze mozes pitati sta hoces,napraviti 3-4 clanka i zaraditi on sjedi i suti
Pa sto si dosao?
I sad ce 300 potala samo copy paste od drugih isto objaviti
Jel oni prije ovih koferencija napisu sebi negdje sta planiraju pitati ili bar da se pripreme?
Bitno je da se pise o Wandi i Dzumhurovim starletama
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 jul 2021, 17:45, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Znaci sjever ide bez testiranja, samo karta.
Pa ko su ovi novinarski degenerici. Niko nista da konkretno pita.
Da Kasum sam nije rekao na kraju ovo, niko nista nebi pitao.
O drzavo!!!!!! Pa tacno smo u svim segmentima i strukama ku.rac od drustva i drzave.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: benko21, hibrid, laznokrilo, muhamedhulk, skoJaa, TETRAPAK i 71 gost.