FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa ne zanima ih to..al ce ih zanimat sutra kad mjesto podrske neki krenu posvati vrijedjati i tjerati nekoga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To da. U svakom slučaju momcima i Goranu puna podrška, a nisam plaho kompetentan da pričam o upravi, predsjedniku, direktorici itd.feniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2021, 21:47Pa ne zanima ih to..al ce ih zanimat sutra kad mjesto podrske neki krenu posvati vrijedjati i tjerati nekoga
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa i meni ovo nije nista,fragment nekog ugovora i to je to,nigdje imena,nigdje konkretnog dokaza. Ja sam kriticar,ali ne treba insinuirati i podvaljivati to ne podrzavam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2021, 21:06Bit ce da sam bot uprave, i slično, ali vala nesto ne vjerujem u ovo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bas to, ako se ne podržava uprava, ne treba se ni slijepo samo tjerati, i da je sve negativno, a pogotovo ovo ne volim, vecer pred mec koji je jako bitan.zagorski je napisao/la: ↑14 jul 2021, 21:52Pa i meni ovo nije nista,fragment nekog ugovora i to je to,nigdje imena,nigdje konkretnog dokaza. Ja sam kriticar,ali ne treba insinuirati i podvaljivati to ne podrzavam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jul 2021, 21:06Bit ce da sam bot uprave, i slično, ali vala nesto ne vjerujem u ovo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 sep 2021, 08:53, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ermin Sivac sudi prvo kolo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je generalni ugovor, ili objavi cijeli ugovor ili nemoj nikako. Obrisano jer smaraš i jer je nepotrebno na temi u ovom trenutku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
**** ugovor, totalno nebitno.
Samo debilu je potrebno dodatno obrazlozenje da skonta ko je i sta je direktorica.
Ne bih da kvarim raspolozenje pred tekmu.
Samo debilu je potrebno dodatno obrazlozenje da skonta ko je i sta je direktorica.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja mislim, da nikad vise nije bilo ovoliko slobodnih a kvalitetnih igraca sa našim državljanstvom, a mi u nikad goroj financijskoj situaciji 
Duljevic, Mehanovic, Kapic, Jasmin Buric (kvalitetan golman)...
Onda su tu i malo krupnije ribe Ibisevic, Lulic, Besic.
Ne ide mi u glavu jedno, zar nije bilo bolje dovesti ovog malca koji obecava, nego Lazica koji ce nas opet izlevatiti kao Adukor, a pritom nije neki strasan kvalitet? Da mi samo objasne tu svoju logiku jer ni Lazic nije dosao igrati za kikiriki sigurno.
https://www.transfermarkt.com/tarik-muh ... ler/679423

Ne ide mi u glavu jedno, zar nije bilo bolje dovesti ovog malca koji obecava, nego Lazica koji ce nas opet izlevatiti kao Adukor, a pritom nije neki strasan kvalitet? Da mi samo objasne tu svoju logiku jer ni Lazic nije dosao igrati za kikiriki sigurno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stanojević nije htio pristati na naše uslove dok Lazić jeste, ima tu nešto sigurno. Bolje ti je i lupam 3 milje nego 0 na kraju krajeva.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:12Ja mislim, da nikad vise nije bilo ovoliko slobodnih a kvalitetnih igraca sa našim državljanstvom, a mi u nikad goroj financijskoj situaciji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
smarate oko sabrine
obiteljskicovjek je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:12**** ugovor, totalno nebitno.

- FKS -
Bilo bi to super, ali samo ima jedan belajElCartel11 je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:12Ja mislim, da nikad vise nije bilo ovoliko slobodnih a kvalitetnih igraca sa našim državljanstvom, a mi u nikad goroj financijskoj situaciji
On je potpisao za Juve koliko upratih

- feniksptica
- Kontakt:
Na koju foru ce nas Goran vodit sutra ako nije registrovan ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Registrovan je Goranfeniksptica je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:16Na koju foru ce nas Goran vodit sutra ako nije registrovan ?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mozda neki drugi Goran ali Goran Sablic nije.
-
- Kontakt:
Procitao sam neki dan da jeste,sad nez
Ako nije nema veze opet moze sjediti na klupi,kao sto je tamo u Moldaviji
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- feniksptica
- Kontakt:
Mozda neki drugi comet ga ima...u nasem se vodio ili ti zadnji put vodio kao pomocni trener Sirokog
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma razumijem ja to sve, ali te pare koje dajemo Lazicima, Hebibima, Krletima i slicnim je bolje usmjeriti u jednog ovakvog igraca.MortemHz je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:15Stanojević nije htio pristati na naše uslove dok Lazić jeste, ima tu nešto sigurno. Bolje ti je i lupam 3 milje nego 0 na kraju krajeva.ElCartel11 je napisao/la: ↑14 jul 2021, 22:12Ja mislim, da nikad vise nije bilo ovoliko slobodnih a kvalitetnih igraca sa našim državljanstvom, a mi u nikad goroj financijskoj situaciji
Opet kazem ne mora biti sad bas Tarik, mozda bi se lik samo nasmijao, da mu ponudimo doci igrati u ovu ligu, ali takva vizija treba biti. Ganjaj kvalitet, mlade igrace, koje kasnije prodajes za milione. Kome cemo uvaliti Hebu i Krleta?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Anpa, Armija1987, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, BijeliBordo1946, Bordo10, bordobijeli, broj6, budzak, bvsic, Cora1946, Direktorcic, EastMadness, ErosViverosViv, Fudo, Hajdeee, Haksss, Imamkarbarum, JackW, JavierBosnia, lakilone, miguelramos, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Posejdon, Rajvosa4ever, riki46, Riziko, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Venom, Vjecnobordo, VolimoSarajevo i 372 gosta.