FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote=LjoZee post_id=8423723 time=1626362120 user_id=41709]
[quote=frkt post_id=8423715 time=1626361681 user_id=48859]
Dosao danas da uzmem 7 karti za jug vadi covjek drugu steku karti... Jug i sjever uzimaju ljudi haos..
SVI NA GRBAVICU!!
[/quote]
Pa jedino su te dvije tribine bile dostupne za prodaju. Istok je mogao danas kupiti samo ko ima desetogodisnju. Sutra sve tri tribine su dostupne za svakog.
Klub ide na ovo bez ogranicenja, ali ce se vjerovatno morati platiti kazna. Medjutim, bolje i 5 hiljada do 10 platiti nego da ti to samo bude prihod od utakmice.
[/quote]
Nas klub postuje i postovat ce sve mjere na nivou drzave BIH.Analogno mjerama na utakmicama prwmijer lige u bl ili sir.Dakle nikakve kazne .Svi na tribine u subotu , ponovit cu, i ovi i oni.Kupimo karte i to je dovoljno da udjemo i napunimo tribine kao i u bl.ili sir.Nista manje ni vise.
[quote=frkt post_id=8423715 time=1626361681 user_id=48859]
Dosao danas da uzmem 7 karti za jug vadi covjek drugu steku karti... Jug i sjever uzimaju ljudi haos..
SVI NA GRBAVICU!!
[/quote]
Pa jedino su te dvije tribine bile dostupne za prodaju. Istok je mogao danas kupiti samo ko ima desetogodisnju. Sutra sve tri tribine su dostupne za svakog.
Klub ide na ovo bez ogranicenja, ali ce se vjerovatno morati platiti kazna. Medjutim, bolje i 5 hiljada do 10 platiti nego da ti to samo bude prihod od utakmice.
[/quote]
Nas klub postuje i postovat ce sve mjere na nivou drzave BIH.Analogno mjerama na utakmicama prwmijer lige u bl ili sir.Dakle nikakve kazne .Svi na tribine u subotu , ponovit cu, i ovi i oni.Kupimo karte i to je dovoljno da udjemo i napunimo tribine kao i u bl.ili sir.Nista manje ni vise.
[/quote]
Znam da su tako pisali ali nije istina, ja sam danas kupio 4 za istok a nemam desetogodisnju, nisam ni clansku morao pokazivati.
[/quote]
Znam da su tako pisali ali nije istina, ja sam danas kupio 4 za istok a nemam desetogodisnju, nisam ni clansku morao pokazivati.
I ja mislim da ne treba, odnosno da nece vracati ko nema te papire. Isto je bilo i sad za prijateljske. Nikad nisu napisali da se moze uci i pogledati, ali nisu ni da je zatvorena za javnosto sto je bio "znak" da se moze doci. Dosao vakat izmedju redova da se mora citati.kontrasviju je napisao/la: ↑15 jul 2021, 17:27Ima li iko konkretnu info o testovima?
Po nekoj mojoj logici ako klub nije naveo na zvaničnoj u ovoj objavi onda vjerovatno neće trebati. Al' haj ga znaj![]()

Vidim Sloboda objavila po 500 na dvije tribine, dok nasi nisu nikakvu konkretnu brojku ili ogranicenje objavili.
E pa super onda, znaci interes je veliki. Mislim da ce biti haman pun stadion ako ne i pun pogotovo dok se medju rajom prosiri ovo da vjerovatno ne trebaju testovi i to.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ja danas kupio 5 istoka, sa dvije clanske i bez ijedne desetogodisnjeLjoZee je napisao/la: ↑15 jul 2021, 17:15Pa jedino su te dvije tribine bile dostupne za prodaju. Istok je mogao danas kupiti samo ko ima desetogodisnju. Sutra sve tri tribine su dostupne za svakog.
prodaje se sve bez ikakvih ogranicenja i ocigledno da ce se moci uci bez testa zato svi na Grbavicu
FKŽ !
Onda ces ti pare uzeti na kladionici kad si tako siguran

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Zna li neko tačan broj ili otprilike prodanih karti zasad za cijeli stadion?
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Evo Barcelona traži gdje odigrati prijateljsku utakmicu. Mislim da smo im mi prava provjera!
Ne znam da li je tačno, ali navodno je oštampano 10k ulaznica
mosa lošmi stićko tit-ula!
Borac je kažnjen sa svega 3.500 KM zbog propusta u organizaciji u utakmici protiv Tuzle ,isplatljivije napuniti stadion i platit kaznu toliku i biti u plusu sigurno 50.000 KM
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
- Kontakt:
Pozdrav, koja je vjerovatnoca doci do karte na dan utakmice? Posto sam 200 km udaljen, da ne dodjem uzalud...
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
-
- Kontakt:
Ako budu trazili test, jel se moze pokazati potvrda o vakcinaciji? Obje doze primljene, AZ. Ako neko zna.
Kontam na Grbavicu, nisam je od marta prosle god. vidio
Kontam na Grbavicu, nisam je od marta prosle god. vidio

Bujrum, ne sikiraj seBajramovic1999 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:42Ako budu trazili test, jel se moze pokazati potvrda o vakcinaciji? Obje doze primljene, AZ. Ako neko zna.
Kontam na Grbavicu, nisam je od marta prosle god. vidio![]()
moze drugBajramovic1999 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:42Ako budu trazili test, jel se moze pokazati potvrda o vakcinaciji? Obje doze primljene, AZ. Ako neko zna.
Kontam na Grbavicu, nisam je od marta prosle god. vidio![]()
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Hoćeš li ikad banovati onog debila Sempera?LjoZee je napisao/la: ↑15 jul 2021, 17:15Pa jedino su te dvije tribine bile dostupne za prodaju. Istok je mogao danas kupiti samo ko ima desetogodisnju. Sutra sve tri tribine su dostupne za svakog.
Čitaš li njegove postove? Najnormalnije pljuje po Klubu, a i dalje svaki dan piše.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Upozorenje prije tekme nemojte jest graha da nebi ko prdno uvesce odma maske.Dakle bez graha dan prije i na dan utakmice.Gazimo Borca 2-0.Igrac utakmice Bender.
Nakon tri vezena poraza u prva tri kola i vi cete pljuvati sve oko sebe. Pljuvali ste i na kraju prosle sezone, sad vas drzi euforija oko pocetka nove sezone. Ja sam isuvise iskusan da bi pao pod euforiju. U klubu apsolutno nista ne stima, da Bog da da se zavrsi sezona i ne treba probleme gurati pod tepih.
Svjestan igračkog kadra sa kojim raspolažemo i samog samopouzdanja istih, utakmicu bih počeo kao Pandev protiv Francuza sa tri stopera i dva beka. Ovo dodatno osigurati sa dva zadnja vezna. Moramo što više skratiti prostor igračima Borca jer nam neko nadigravanje sada ne bi baš odgovaralo. Ostaviti slobodu Mujezinoviću, Subašiću i Juirčiću da pokušaju šta individualno odraditi. Čuvati Bekrića za zadnjih 30-35 minuta ako nas rezultat u međuvremenu ne prisili na nešto drugo.
-
- Kontakt:
Zanimljivo kako bas dan-dva nakon posljednje na Grbavici protiv Tuzla City (sa navijacima) je pocelo sranje s koronom i zatvoreni su skoro svi stadioni. Evo i sad najavljuju neke delta, gama sojeve, ludilo, mozda i poslije ove krenu stroze mjere (zatvaranje). Zato ko god je u mogucnosti treba sad u subotu doci i podrzati Zelju, jer ko zna sta nas ceka ubuduce. Takvo je vrijeme doslo da vise nista nije sigurno.
Volim te Zeljo!
Volim te Zeljo!

Da da