Ako bude graha bit će i kazna za pirotehniku
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ja nemam opciju da ikoga banujem. Banovat moze samo @admin.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Svi na zeljeznicku!
Manijaci objavili na svojoj stranici.Godina i pol bez porodičnog okupljanja u Dolini ćupova - mnogo je!
Taj period je iza nas te ćemo imati čast, u godini u kojoj Željezničar obilježava stogodišnjicu postojanja, prisustvovati utakmicama.
Željo se nalazi u nezavidnoj situaciji, ali su pozitivne promjene u klubu na vidiku i stoga svi trebamo doći i podržati, kako te promjene tako i ovaj mladi, ambiciozni tim na terenu, bez prevelikih očekivanja u ovoj sezoni. Kao i ranijih sezona i ove ćemo također pozvati sve navijače Želje da se u što većem broju odazovu na poziv kluba za učlanjenje, obnove članarina i kupovinu sezonskih karata. Ovo je način da pokažemo da nam je stalo do kluba, da bi za uzvrat imali pravo tražiti rezultate njegovih uposlenika.
Zaželjeli smo se utakmica, ne štedite grla i dlanove ma na kojoj tribini bili! Zbog ograničenog broja ulaznica, zamolili bismo one koji nemaju namjeru stajati u kopu već sjediti negdje sa strane, da ne kupuju kartu za Južnu tribinu i da na taj način omoguće da do karte dođe onaj ko će navijati 90 minuta. Ovo nije poziv za nedolazak na Jug, već baš suprotno - da budemo u što većem broju bodreći Želju iz kopa!
Vremenske prilike nam ne trebaju biti prepreka za dobro i brojno izdanje na Jugu, pogotovo ako u obzir uzmemo koliko dugo nismo bili na stadionu.
Za ovu utakmicu organizovan je korteo sa željezničke stanice, nema puno potrebe objašnjavati šta je simbolika ove lokacije.
Okupljanje: 18:30 h
Polazak: 19:00 h
Utakmica se igra s početkom u 21:00 h.
SVI NA PORODIČNA OKUPLJANJA!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Imamo 2 pokrivene tribine i imamo jug u gotovo najjačem sastavu tako da nas boli ćundara za vremenske (ne) prilike. Željo nam je u kurcu i ovo je idealna prilika da ekipi budemo 12.igrač a da u isto vrijeme finansijski malo poguramo klub. Po meni, izgovora ne smije biti. Plus, imamo i priliku da se bandiću najebemo mile majke.
ŽEEEEEEEELJOOOO!
ŽEEEEEEEELJOOOO!
Željezničar za život cijeli!
Usput sam zaboravio da vam kazem u vezi ovih testova pitao sam clanove koji su prodavali karte i radili u shopu da ni oni ne znaju kako se radi i je li treba ovaj test za ulazak na tribinu.. Rekli su da ce zvanicno biti na stranici uskoro...
Da je normalna država mogli su tražiti testove i potvrde vakcinacije. A oni za godinu dana nisu nabavili vakcine i mi sad trebamo glumit budale testirat se.
Opusteno ba, biće karti sutra i prekosutra sto vise kupimo bar da plate podijele
Opusteno ba, biće karti sutra i prekosutra sto vise kupimo bar da plate podijele
SVIOkupljanje: 18:30 h
Polazak: 19:00 h
Utakmica se igra s početkom u 21:00 h.
SVI NA PORODIČNA OKUPLJANJA!

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Po meni kontrolu naplate ulaznica treba preuzeti udruzenje navijaca i da ta sredstva poslije svake utakmice preusmjeri u plate igraca. Ovako ce recimo Nurko prihode od ulaznica raspodjeliti sa svojom ekipom a igraci ce hodati praznih dzepova. Prosle godine se igralo bez navijaca pa je klub opstao, dakle prihod od ulaznica mora ici igracima kako bi mogli ocekivati zalaganje na terenu istih.
Ne znam za sta nam sluze oni iz Gane, sto ne dovedu nekog igraca koji je brzi os nasih.. Pa makar na posudbu
Kako samo dvije pokrivene?!SudoHusika je napisao/la: ↑15 jul 2021, 20:14Imamo 2 pokrivene tribine i imamo jug u gotovo najjačem sastavu tako da nas boli ćundara za vremenske (ne) prilike. Željo nam je u kurcu i ovo je idealna prilika da ekipi budemo 12.igrač a da u isto vrijeme finansijski malo poguramo klub. Po meni, izgovora ne smije biti. Plus, imamo i priliku da se bandiću najebemo mile majke.
ŽEEEEEEEELJOOOO!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Yebeno će biti, puno je ovdje nepoznanica poput ovih omladinaca, puno je nedefinisanih kao što je Subašić recimo.braco je napisao/la: ↑15 jul 2021, 13:56Eh sad pošto je u međuvremenu izašla vijest da Bojo ostaje, a ne znam hoće li potpisat do tekme s Borcem, onda moguće da će umjesto Beće uletit Bojo i to je manje više to. Opet nisam siguran koliko nam se isplati opet gurat Subašića na krilo jer mislim da je bolji u sredini ali sudeći po utakmici protiv Rudara koja je bila generalka i po odmoru tih istih igrača protiv Igmana, ne bih se iznenadio da Subašić krene na krilu.braco je napisao/la: ↑13 jul 2021, 23:02
------------------Juričić---------------------
Mujezinović----Bekrić-------------Subašić
--------------Mekić---Beća----------------
Malić-----Vrhovac--Drina---------Blažević
-----------------Bender---------------------
Mislim da je ovaj sastav jer ipak ovi igrači su najviše igrali i smatrali se prvom postavom u prijateljskim, a drugo niko od ovih 11 koje sam nabrojao nije igrao danas protiv Igmana tako da mislim da će ovaj sastav istrčat protiv Borca.
Ne znam, meni ovo ne sluti na dobro nikako, mi na nekoliko pozicija u timu uopšte nemamo rezervnih igrača, a na ostalim su uglavnom neki anonimusi i omladinci.
Čak i u prvoj postavi imamo par pozicija sa igračima sumnjivog kvaliteta, ali eto mene jedino raduje ako će se forsirati omladinci, yebaji ga nekom mladiću ćemo svi lakše halaliti grešku nego Veselinoviću, Stevanoviću, Milićeviću itd.
Ne znam šta je sa Štilićem i Zecom, al' stvarno je neozbiljno i od njih i od kluba da se niko ne oglašava, Štilić kako sam skontao bio na jednom treningu, Zeca sam vidio da je igrao protiv Igmana (ako je to Ermin

Ja se samo nadam da neće biti najgore, a valjda neće u konkurenciji Posušja, Leotara, Radnika i Rudar Prijedora. Da me ko ne shvati pogrešno, ali fakat bih se iznenadio ukoliko budemo bliži Europi nego ispadanju, što zbog kvaliteta igrača što zbog stanja u klubu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Treneri jedini imaju uvid gdje koji igrač bi mogao biti bolji, ne guraju dzaba ni Amar ni ovaj njega na krilo tu nema sumnje.
Nama ne daj Boze kakvih povreda mi smo donji u svakom mislu, a naši pametni navijaci bi tjerali igrace kažu ne svidja im se Aco, Blazevic kakvi balvani.
Nama ne daj Boze kakvih povreda mi smo donji u svakom mislu, a naši pametni navijaci bi tjerali igrace kažu ne svidja im se Aco, Blazevic kakvi balvani.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
vozdra bender nije te bilo zadugoprolab je napisao/la: ↑15 jul 2021, 22:07Treneri jedini imaju uvid gdje koji igrač bi mogao biti bolji, ne guraju dzaba ni Amar ni ovaj njega na krilo tu nema sumnje.
-
- Kontakt:
Pa sjever i istok. Zapad ne računam jer nema karti u prodaji.bhsport je napisao/la: ↑15 jul 2021, 21:59Kako samo dvije pokrivene?!SudoHusika je napisao/la: ↑15 jul 2021, 20:14Imamo 2 pokrivene tribine i imamo jug u gotovo najjačem sastavu tako da nas boli ćundara za vremenske (ne) prilike. Željo nam je u kurcu i ovo je idealna prilika da ekipi budemo 12.igrač a da u isto vrijeme finansijski malo poguramo klub. Po meni, izgovora ne smije biti. Plus, imamo i priliku da se bandiću najebemo mile majke.
ŽEEEEEEEELJOOOO!
Željezničar za život cijeli!
De ti nama reci dokle je ulazak Harkija Selmanovića i Srđana Srdića ? Zašto Mujarić nije potpisao kad ga je budući predsjednik doveo preko svojih veza ?Semper je napisao/la: ↑15 jul 2021, 21:52Po meni kontrolu naplate ulaznica treba preuzeti udruzenje navijaca i da ta sredstva poslije svake utakmice preusmjeri u plate igraca. Ovako ce recimo Nurko prihode od ulaznica raspodjeliti sa svojom ekipom a igraci ce hodati praznih dzepova. Prosle godine se igralo bez navijaca pa je klub opstao, dakle prihod od ulaznica mora ici igracima kako bi mogli ocekivati zalaganje na terenu istih.
Kad potpisuje Armin Cibra, vjerovatno nas izradio zbog Rudar Kakanj ? Jesu ponudili naši Borcu pobjedu sa 2 gola razlike, a da zato ostanemo u ligi ? Plaćal Subašićev otac i dalje da ovaj igra u prvih 11 ? Što Hiroš ne potpisa za Zrinjski ? Jel i sad Luka lošija verzija Lazara Popovića? Anel Ahmedhodžić se treba prihvatiti škole nije fudbal za njega ? Je li se Dado prodo za 80k € ? Kad Gasal ide na posudbu u Igman ?
Zamolio bih @admin da banuješ dotičnog prvo zbog širenja lažnih informacija, zbog unošenja negativne atmosfere a samim time i vrijeđanjem kluba !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, Levin, Lordiox101, samoFKS i 49 gostiju.