Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 15 jul 2021, 13:07

Ja danima ne spavam
Il Club più titolato al mondo!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 15 jul 2021, 13:44

Puma je napisao/la:
15 jul 2021, 09:52
Mozes druze jedino da kiptis od muke kad pustis najboljeg golmana na svijetu u 22.godini da ti ode dzaba.
Duša ga boli.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 jul 2021, 13:47

DaBogda svaki igrač koji se ponaša kao što su se ponašali Hakan i ovaj mali slino otišao iz Milana za dž ili za siću, skroz mi nebitno, samo da su što dalje odavde !
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 jul 2021, 14:31

Al' kako Donaruma odmah dobi epitet najboljeg golmana na svijetu od nekih forumasa cim je napustio Milan.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 15 jul 2021, 16:28

UrbyEmanuelson je napisao/la:
15 jul 2021, 14:31
Al' kako Donaruma odmah dobi epitet najboljeg golmana na svijetu od nekih forumasa cim je napustio Milan.
:rol: vala bas. A kad smo mi govorili da je jedan od najbolji ovdje se onda svasta pisalo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 15 jul 2021, 19:50

Zamisli kriviti momka zato sto nece da radi za 400 KM i bez slobodnog dana u sedmici sto je otisao u mnogo bolju firmu.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 15 jul 2021, 19:52

Edituj ovo molim te, vidit' će još neko osim mene i tebe.
Porediti life & death situaciju sa luksuzom.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 jul 2021, 19:56

potreban je kontekst citavoj ovoj prici

koliko je decko zaradjivao u milanu, koliko je trazio za novi ugovor i koliko ce zaradjivati u psg

zatim u citavu jednacinu ubaciti to da je decko ponikao u milanu, sto ima veliki znacaj i zatim vidjeti dal je njegova odluka ispravna il pogresna, odnosno, dal je postupio kao smece prema klubu koji ga je napravio i omogucio mu da postane to sto je postao

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 15 jul 2021, 20:04

15 jul 2021, 14:31
Nema to veze sa Milanom, to su oni forumaši koji se hajpaju na igrače koji se dobro pokažu na friško odigranom prvenstvu (to što je Donaruma proglašen za najboljeg golmana Serije A za proteklu sezonu njima ne znači ništa, ali zato 2 odbranjena penala Englezima u finalu znači da je najbolji na svijetu). Srećom klubovi su se malo opametili pa ne keširaju odmah na sve igrače koji su se dobro pokazali na tih par utakmica.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 15 jul 2021, 20:35

Biscione je napisao/la:
15 jul 2021, 20:04
Nema to veze sa Milanom, to su oni forumaši koji se hajpaju na igrače koji se dobro pokažu na friško odigranom prvenstvu (to što je Donaruma proglašen za najboljeg golmana Serije A za proteklu sezonu njima ne znači ništa, ali zato 2 odbranjena penala Englezima u finalu znači da je najbolji na svijetu). Srećom klubovi su se malo opametili pa ne keširaju odmah na sve igrače koji su se dobro pokazali na tih par utakmica.
Ima i toga. Znamo svi da je Gigi ne buducnost vec sadasnjost,sigurno vec sada u top 5 među stativama ali znamo i da su u svijetu golmana potrebna samo dva kiksa da te proglase klocom i sta sve ne. Momku svaka cast i dalje mi je jako drag,razocaran sam bio sto se nije bar malo love uspjelo zaraditi ali sta je tu je,klub prije svakoga.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jul 2021, 20:59

Chinaglia je napisao/la:
15 jul 2021, 19:56
potreban je kontekst citavoj ovoj prici

koliko je decko zaradjivao u milanu, koliko je trazio za novi ugovor i koliko ce zaradjivati u psg

zatim u citavu jednacinu ubaciti to da je decko ponikao u milanu, sto ima veliki znacaj i zatim vidjeti dal je njegova odluka ispravna il pogresna, odnosno, dal je postupio kao smece prema klubu koji ga je napravio i omogucio mu da postane to sto je postao
U Milanu je zarađivao 6 miliona po sezoni, novim ugovorom Milan mu je nudio 8 miliona, u PSG-u je dobio 10 plus 2 miliona bonusa.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 jul 2021, 21:16

Ko da je to bitno, imal info koliko je ko Raioli na ruke nudio?
I found freedom. Losing all hope was freedom.

“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jul 2021, 21:23

To je pitanje svih pitanja. Možda bi na kraju Maldini dao Dollarboyu i 10 mil al kad je debeli tražio 20 mil provizije vjerujem da je tad Maldini presjekao i doveo novog golmana

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 15 jul 2021, 22:45

Nego Chini evo vam Leao za L. Alberta sta velis?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 jul 2021, 23:12

Morali su napraviti da i Milan ima neke koriste, nikako da ode kao slobodan, zbog svega sto mu je Milan dao i pruzio priliku u tim godinama.

E sad koliko je kriv on toliko su i u upravi sto ga na vrijeme nisu prodali, jos nakon prvog glupiranja sa potpisom.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 15 jul 2021, 23:18

To smo davno apostrofirali. Ono što je meni drago, nisu nakon te greške dozvolili da naprave još jednu i pristanu na ucjene. Uskoro ćemo vidjeti jesu li izvukli pouku. A sto se tice malog supka zna se kakvo je moje mišljenje o njemu jos od potpisa zadnjeg ugovora i meni je drago da više nije u Milanu bez obzira o kakvom se golmanu radi.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 16 jul 2021, 14:59

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jul 2021, 14:10

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 18 jul 2021, 14:19

Dybala za siromašne?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 jul 2021, 12:20

15 jul 2021, 20:35
Biscione je napisao/la:
15 jul 2021, 20:04
Ima i toga. Znamo svi da je Gigi ne buducnost vec sadasnjost,sigurno vec sada u top 5 među stativama ali znamo i da su u svijetu golmana potrebna samo dva kiksa da te proglase klocom i sta sve ne. Momku svaka cast i dalje mi je jako drag,razocaran sam bio sto se nije bar malo love uspjelo zaraditi ali sta je tu je,klub prije svakoga.
Ja navijam za Inter već više od 20 godina i koliko god ovo sa Donarumom izgledalo bolno za neke navijače Milana, apsolutno se slažem sa odlukom kluba. Ne možeš pustiti da te ucjenjuje igrač od 20 godina pogotovo jer taj igrač nije igrao za pola miliona eura godišnje nego je za svoje godine uzimao ozbiljnu lovu. Ovdje je Raiola najveći problem i mislim da će mu malo pomalo biti zatvorena vrata svih italijanskih klubova. Taj čovjek je zlo za nogomet. Donaruma je trebao biti svjestan da se on još igrački razvija, da ga jedna pogrešna odluka može unazaditi. Zbog sebe i zbog svog razvoja je trebao ostati u Milanu, tu bi sa 22 godine bio lider i imao priliku da učestvuje u stvaranju jedne nove generacije. Ovako ide u klub u kojem će biti nebitan, biće obični golman.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.