Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
očajno je pretjerivanje. bio je korektan,opao dosta u odnosu na prethodne sezone kada je bio legit svjetska klasa,al tad je i vrijedio 100-ak. polivalentan,iskusan, team player,a opet nosi duh španjolskog reprezentativca,imaginaciju,potez. malo je mana u njegovoj igri,a trebao bi tek ući u najbolje godine igračke.
camavinga i dalje nije dokazan,gonite i renata sanchesa,eto on je bio duplo ostvareniji u tim godinama pa je tek s 22-23 se preporodio. sumnjam da nemate para za obojicu
camavinga i dalje nije dokazan,gonite i renata sanchesa,eto on je bio duplo ostvareniji u tim godinama pa je tek s 22-23 se preporodio. sumnjam da nemate para za obojicu
Ako De Paul uzme #8 to je to.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Meni ovo bolje.
- Felixians4
- Kontakt:
Bacili vi 10 udica. A mislim da je Klopp još ovu godinu u Liverpoolu mentalno,ide se na se il ništa. Liječnička i kondicijska slžba mogle bi biti ključne.
Ma samo ćorke puca klopp i liverpool, to su samo price da se zbuni konkurencija!Felixians4 je napisao/la: ↑09 jul 2021, 21:29Bacili vi 10 udica. A mislim da je Klopp još ovu godinu u Liverpoolu mentalno,ide se na se il ništa. Liječnička i kondicijska slžba mogle bi biti ključne.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Hendo bas los od kako je usao u igru :/
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Henderson je morao ostati i sutirati, zabio bi 100%. Nije zaslužio ovo...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Liverpool have a long-standing admiration for Saul Niguez. [liverpool echo]

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nista ni od ovog
Jesmo jadni sa trosenjem.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Yebo Saula, daj Tielemansa. Garantovan pogodak.
Za igrace iz EPL-a se placa 20 miliona vise jer su iz EPL. Camavinga, Gravenberch 
Ten toes, I done laps in the trench
Pa očito je i Saul preskup, čim Atletico prihvata razmjenu, koja je ruku na srce dobra. Nama je sve preskupo. A onda se odjednom iskešira 36 milki za štopera.
Pa ako je istina ovo što se piše da Leicester traži za njega 70-80m onda priča da je skup sasvim stoji. Te im pare niko dati neće.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Alisson
TAA-Matip-VVD-Robbo
Hendo-Fabinho-Thiago
Salah-Firmino-Mane

TAA-Matip-VVD-Robbo
Hendo-Fabinho-Thiago
Salah-Firmino-Mane
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hoćemo li po Aouara? 
Sezona se blizi a mi nista, ne mogu da vjerujem u sta trose godine pod Kloppom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.