FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E moj Pidro 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno bar pola Premijer lige je jace od nas.
Bravo Pidro idioteeeeee
Ubaci napadaca hahahaha...Dobar ovaj golman, kako je dobro zatvorio mrtvi ugao, majstorski, vidi se da ima znanje..A bekovi su nam fantasticni...Nema ko dati gola...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Da je se Pidre riješit
**** li vam Sabro i Kasume majke.
Vrhunska reakcija golmana, kakav debil 

Nastavak prošle polusezone. Pidro ne zna u koga igra, kapiten ne može pogriješiti, pošto ne može primit loptu u noge. Za potpuni ugođaj cirkusa montirat šator.
Mi vjerovatno imamo najnesposobniju upravu na svijetu, ali doslovno. Kada svaki forumas, svaki korisnik facebook i instagrama koji prati nas klub za ovim mrezama vidi i pise da se Pidrom ne smije uci u sezonu kao prvim rjesenjem na lijevom beku i da od njega odavno nema kuveta, nasa uprava procjeni da je on ipak dovoljno dobar.Dovoljno dobar da nam, po svim prilikama, izbije 300.000 iz dzepa koje su nam prijeko potrebne.
Ovaj Cimbur je Donaruma za naseg Invalida na golu
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nema ko zabiti 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Još jednom vam majke **** Sabro i Kasume.
Odron teški fuj
- LegendKiller
- Kontakt:
Kurdic i Sušić pozitivna iznenađenja, naročito Kurdic. Pidro i Krste užas, definitivno su za klupe.
Za golmana smo znali da je loš. Ovo je me podsjeća na sezonu kada smo sa Ostrakovicem ušli u sezonu.
Za golmana smo znali da je loš. Ovo je me podsjeća na sezonu kada smo sa Ostrakovicem ušli u sezonu.
Prije ce biti 0 -2 nego 1-1-....IZBACI OVOG PIDRA MAJKU VAM **** SVIMA
Ja šta uradiše od kluba sve im ****....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], boki86, Evander, Hamagara, HordeSaSjevera, Jadnimi, Lecler, macahz, napoleon72, Pantelija, ronaldo99, SAMO BORDO, SHZ82, siroliver69, TefalTava, USB, zagorski i 352 gosta.