Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Moldavci i sjeverni Irci nakon utakmica idu u trecu smjenu da rade redovne posvlove.
Mjau !
- NerminFatic
- Kontakt:
Protiv bosanskih klubova u Evropi samo trebas sutnuti loptu i sve ulazi. Iz prve. Velez fakat s dvije lijeve noge kod napadaca kad ono profulase triu puta.
Dobro došli u realnost naše lige... hajmo Široki još i ti primi 2 komada i svi na svome... a baš smo hadalji... gledam ovog Ovčinu iz Vrleža umjesto kada je prošao golmana da je za kuca u gol on jedva udari loptu, stala bi do gola i bez protivničkog igrača... tačno vidiš da naši igrači još nisu savladali pojedine elemente fudbalske igre, pravilno primanje lopte, pozicionirane, pas igra, šut ko na livadi samo je ošini..
Hajmo se smijat Borcu jer je ispao u 119 min protiv Cluja
Umjesto da vode dva razlike, oni prime gol iz prve šanse protivnika.
Sad ce ovi irski krkani poceti udarati i lupati, njima odgovara sranje na terenu.
Brandao preloš, Dudić ce ga mijenjati na poluvremenu.
Sad ce ovi irski krkani poceti udarati i lupati, njima odgovara sranje na terenu.
Brandao preloš, Dudić ce ga mijenjati na poluvremenu.
Jos kad mi kazu koliko ovi igraci u nasoj ligi zaradjuju, za ne povjerovati stvarno. Cime su to zasluzili bgt?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
-
- Kontakt:
ma Hajduk kakav god da je, bi izbacio glat ove naše olupine (ako se ni tad ne zayebu naravno
)

Siroki ce sigurno proci. Umjesto da ne strepimo od amaterskih ekipa, mi doslovno svaku utakmicu u Evropi igramo lose, jer gle cuda i mi smo u amaterskom rangu samo sto smo se umislili da su nam ekipe profesionalne.
Svakako da nasa liga ima dobre igrace i potencijale ali kao timovi u sistemu namjestenih rezultata u ligi, iz godine u godinu ova liga i ekipe tonu.
Svakako da nasa liga ima dobre igrace i potencijale ali kao timovi u sistemu namjestenih rezultata u ligi, iz godine u godinu ova liga i ekipe tonu.
Bitno je da se Borac ismijavao, da se radovalo porazu u 118min protiv jednog Cluja...Milsami u rangu Azota.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
-
- Kontakt:
Sto ovako malo publike u Sarajevu? O HZ da ne pricamo, pa nema ih ni 400 u onoj grupici. Gde su navijaci, niste se uzeleli ili sta, potcenili ste ove? Sta je u pitanju?
Borac se ismijavao i uvjek ce se ismijavati i slaviti njihovi porazi sve dok je rezimski klub manjeg entiteta, dok se slave ratni zlocinci, i dok zvanicna politika kluba je pjesma "mars na drinu". Tacka.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 15 jul 2021, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Tan is back, klasicna namjestaljka iz 2 u 1. Milsami je nivo nase kantonalne lige, okrece ovo Sarajevo do 65. minute. Na premieru je smijesna kvota na preokret Sarajeva.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kakav danak neiskustvu Veleza, primili dva gola od ovih iz 2 suta u 2 utakmice, realan rezultat bi trebao biti 5:0 agg
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 15 jul 2021, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Jeste li vi sigurni da su igraci u nasim ekipama cisto profesiobalci, da se ne bave recimo konobarisanjem, sijanjem krompira i branjem malina.
Ako velez ne rijesi pitanje golmana do pocetka sezone ima da se bori za opstanak.
Ako velez ne rijesi pitanje golmana do pocetka sezone ima da se bori za opstanak.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Likovi ne znaju dat gol. Prepali se kao da igraju protiv Real Madrisa. I Sarajevo, amaterski fudbal igra. Susic puca van 16 kao da je Adriana. Bezidejna igra.
Hrane se pekarom, kiflicama i nazivaju sebe profesionalcima.
Hrane se pekarom, kiflicama i nazivaju sebe profesionalcima.
Bitno da se svako na ruga Borcu nakon ispadanje, a pobijedili su naj težeg protivnika od svi naši predstavnika. Sarajevo i Velež su najlakših protivnike dobili, a obadvoje gube.
Ali uvijek imamo ekipe iz drzava gdje se igra amaterski fudbal da izbace nekog velikana i sl. Samo to mi nikad necemo docekati. Nismo u stanju izbaciti amaterske ekipe.
Sad smo u sranju.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
Ima li 5k na Koševu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.