FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bog im platio svima!
Svakako bi od Elfsborga primili nekih 7, 8 komada u dvomeču, a u ligi moja optimistična prognoza 6. Mjesto
**** mrtve, bruka i sramota
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Dobro ce biti ako i opstanak izborimo..Godine zivota su mi skratili..Ko sve dobija pare da igra fudbal, zemljo otvori se.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Pidro je mjerna jedinica za glupost !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- feniksptica
- Kontakt:
Sad mi je Vinko jasniji sto mu Susic nije igrao.
A i mi da se zapitamo zasto akademci nisu forsirani.
A i mi da se zapitamo zasto akademci nisu forsirani.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mentalno smo sahranjeni, u dvomecu protiv prosjeka niti jednom nismo zabili gola.
Nemoc i amaterizam.
Nemoc i amaterizam.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- ElCartel11
- Kontakt:
Sikirate se bezveze braco. Ako bi prosli ove Svedjani bi nam ga zabiberili muski. Odmah sam rekao yebo Evropu preko ove konf lige necemo u grupe. U grupe moze jedino prvak i to ako ima srece u izvlacenju.
A ekipi fali svega pomalo. U prosloj sezoni nakon zime smo muku mučili sa ofanzivni djelom i mi prvo sta dovedemo? Dva stopera i jednog defanzivnog veznog
A ekipi fali svega pomalo. U prosloj sezoni nakon zime smo muku mučili sa ofanzivni djelom i mi prvo sta dovedemo? Dva stopera i jednog defanzivnog veznog

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro vece svima.
Nekako bi mi draze bilo gledati Resica, Hadzica, Sadikua u ovoj ekipi.
Rastjerat sve i na akademiji graditi ekipu, pa bar po cijeni ispadanja narednih 3 godine.
Ko fol dovodis provjetene i kvalitetne igrace, a oni nista bolji nisu od djece koja su zarila i palila u omladinskom pogonu.
Za trenera uzeti Dženu i kraj borbe!
U PM više i ovaj fudbal!
Nekako bi mi draze bilo gledati Resica, Hadzica, Sadikua u ovoj ekipi.
Rastjerat sve i na akademiji graditi ekipu, pa bar po cijeni ispadanja narednih 3 godine.
Ko fol dovodis provjetene i kvalitetne igrace, a oni nista bolji nisu od djece koja su zarila i palila u omladinskom pogonu.
Za trenera uzeti Dženu i kraj borbe!
U PM više i ovaj fudbal!
- Shategabri
- Kontakt:
Nema napadača. Nema ko dati gol.
Mi smo tamo ispali. Stativa, penal. Jbg.
Okrenuti se ligi. Al mrka kapa ovako.
Koševo Zapad
Kakve amaterčine
Velkoski dabogda za onog hamburgera iz Pirpe nemao, pizda li ti materina makedonska!
Najgore Sarajevo u zadnjih 25 godina

Velkoski dabogda za onog hamburgera iz Pirpe nemao, pizda li ti materina makedonska!
Najgore Sarajevo u zadnjih 25 godina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hodam izbezumljeno, pokusavam svariti da li je sve ovo san, od chete vinkare do veceras. Moja strucna, uvijek ispravna, korektna i realna analiza nesto kasnije. Ili sutra. Kad se dozovem.
NEMA NAZAD
A ko ce ti u ligi dati gol??Shategabri je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:06Nema napadača. Nema ko dati gol.
-
- Kontakt:
Igraci i trener nista nisu krivi. Bez priprema, utakmica, plata, pojacanja. Sve je kriva nesposobna uprava. Tuga jad i čemer sta su uradili. Lazovi, petljanci, nesposobnjakovici odlazite odlazite.
Ocekivano, nit imas napadaca ni krilo i ofanzivnog veznog. Meni samo nije jasno, u prvoj tekmi ubijemo a u ovoj ne mozemo im prici golu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 15 jul 2021, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
"Rijetki fudbaleri iz BiH su direktno iz Premijer lige otišli u neku od Liga petica, a među njima bi mogao biti i Selmir Pidro.
Italijanski mediji bliski dešavanjima u Laziju su sinoć objavili vijest da je slavni rimski klub zainteresovan za dovođenje fudbalera FK Sarajevo."
Evo vam ga dzaba jos cemo mu po milju u svaki dzep ubacit i dovući ga u Rim.
Allahu dragi kako ono živi od fudbala je nerjesiva enigma
Italijanski mediji bliski dešavanjima u Laziju su sinoć objavili vijest da je slavni rimski klub zainteresovan za dovođenje fudbalera FK Sarajevo."
Evo vam ga dzaba jos cemo mu po milju u svaki dzep ubacit i dovući ga u Rim.
Allahu dragi kako ono živi od fudbala je nerjesiva enigma
I onda se neko cudi sto igraci iz ove lige vrijede 200 000 eura i porede npr.igrace Dinama i Sarajeva.Dinamo bi ove izbacio sa juniorima.
- feniksptica
- Kontakt:
Velkoski izbacen na poluvremenu. Vjerovatno je uvrijedjen pa ce na sve nacine gledat da otjera trenera.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Shategabri
- Kontakt:
Ehhh... Ne bi gola nikakohz033 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 16:23![]()
Nemoj buraz, srce udara lakse na ovim vrucinama, neka bude bar ranije taj gol![]()

Koševo Zapad
To se zove trener koji uvidi gdje prijeti opasnost. Tj. Zatvori Fanima i sarajevo za 10 gofina gola nece dati