Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Siroki velika sramota,a ni Sarajevo nije daleko od toga.Evo drugi put ih yebeni Moldavci izbacuju.I bune se sto im je Borac "ukrao" titulu,a ne mogu meda protiv Milsamija
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:

"JOŠ OD 1926"
Koliko je samo Siroki zaradio jbt.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Meraak1921
- Kontakt:
Ostaje zal samo sto Borac naleti na je*enog Cluja pored onoliko laksih protivnika.. i pored svega 2 minute da te dijeli od penala...
- Antipolitika3
- Kontakt:
Pedro gori od naseg Bekica 

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Kakvo crno ulaganje? U sta? U ligu koja je polunastimana? U igrace koji su poluamateri?
U zemlji iz koje pola svijeta bjezi?
U zemlji gdje za 10 godina inas 60000 manje rodjene djece?
Ko ce trenirat, gdje i zasto?
Nece ovdje niko ulagat a da ne zagrabi bar 2puta vise nego sto ce dat, eto vidjet ces i taj tan kad dodje opet, i zasto je koji q i isao kad je prvi put kupio klub. Pretp da opere pare, za to in nasi klubovi dovro i dodju.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- ElCartel11
- Kontakt:
Za ovog Kanurica se znalo da je taraba ali bas ovolika

Mi izgleda ne možemo bez glupog golmana. Kova bio rijetka iznimka.
O Pidri ne treba trošiti rjesiti. Povreda mu je sjeb.ala karijeru i to je to neka se pomiri sto prije sa tim ili mi izgidosmo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sto bi Novalic rekao,nije Sarajevo ispalo nego je Milsami prošao dalje...
MUSVDG
Borac igra protiv amatera i sramota je ispasti od Linfielda. Tu ne bi trebalo biti problema, s tim prije što je Linfield na nivou ekipa iz Federalne lige. Samo vrijednost ekipe po tm-u je mizernih 1.08 miliona eura.
Velež igra protiv AEK-a, ekipe koja je jača i od Cluj-a. Ekipa im vrijedi po tm-u čak 35.6 miliona eura što je za naše ekipe nezamislivo. Zanimljivo je da za njih nastupa i "naš" Muamer Tanković, a kolika je razlika u "jačini", svjedoči i činjenica da su doveli golmana iz Salzburga za 1.15 miliona eura. Imaju par reprezentativaca, što Grčke, što drugi nacionalnih timova. Zaista tužno da Veležu baš oni zapadnu za protivnika. Očekujem od Veleža da ginu na Grbavici, a na strani šta bude neka bude. Nadam se da će pustiti max kapacitet, jer će Velež sa ulaznicama zaraditi ogromne novce (kao što su i u prvom kolu). Nije mala stvar cijena karata 20,25 i 30KM.
Ovi ostali klubovi se mogu skoncentrisati na namještanje utakmica, sudije i slično, pa da se opet izbori Evropa gdje će biti kanta za nabijanje (ne mislim na Sarajevo, nego općenito na 90% lige koji plove u tim mutnim vodama).
Velež igra protiv AEK-a, ekipe koja je jača i od Cluj-a. Ekipa im vrijedi po tm-u čak 35.6 miliona eura što je za naše ekipe nezamislivo. Zanimljivo je da za njih nastupa i "naš" Muamer Tanković, a kolika je razlika u "jačini", svjedoči i činjenica da su doveli golmana iz Salzburga za 1.15 miliona eura. Imaju par reprezentativaca, što Grčke, što drugi nacionalnih timova. Zaista tužno da Veležu baš oni zapadnu za protivnika. Očekujem od Veleža da ginu na Grbavici, a na strani šta bude neka bude. Nadam se da će pustiti max kapacitet, jer će Velež sa ulaznicama zaraditi ogromne novce (kao što su i u prvom kolu). Nije mala stvar cijena karata 20,25 i 30KM.
Ovi ostali klubovi se mogu skoncentrisati na namještanje utakmica, sudije i slično, pa da se opet izbori Evropa gdje će biti kanta za nabijanje (ne mislim na Sarajevo, nego općenito na 90% lige koji plove u tim mutnim vodama).
- Meraak1921
- Kontakt:
Slazem se, malo bolji igraci iole da znaju nesto, odose po Turskoj za sicu, trenutno kvalitet lige je nikad losiji, bar zadnjih 10-11godqaa18 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:13Kakvo crno ulaganje? U sta? U ligu koja je polunastimana? U igrace koji su poluamateri?
U zemlji iz koje pola svijeta bjezi?
U zemlji gdje za 10 godina inas 60000 manje rodjene djece?
Ko ce trenirat, gdje i zasto?
Nece ovdje niko ulagat a da ne zagrabi bar 2puta vise nego sto ce dat, eto vidjet ces i taj tan kad dodje opet, i zasto je koji q i isao kad je prvi put kupio klub. Pretp da opere pare, za to in nasi klubovi dovro i dodju.
Ako bude max kapacitet bice krcata grbavica dolazim i ja.Neutral je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:15Borac igra protiv amatera i sramota je ispasti od Linfielda. Tu ne bi trebalo biti problema, s tim prije što je Linfield na nivou ekipa iz Federalne lige. Samo vrijednost ekipe po tm-u je mizernih 1.08 miliona eura.
HAHAHAHAHAHHA M I L M A S I
Igram kladaru 30g nisam cuo za ovu ekipu...placc
Igram kladaru 30g nisam cuo za ovu ekipu...placc
ŽELJEZNIČAR 1921
Vico nastavio sa kradjom Sarajevs 

Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- Tristan
- Kontakt:
Maj 2019. - Borac i Velez jos uvijek drugoligasi
Jul 2021. - Borac i Velez jedini preostali predstavnici u Evropi
Jul 2021. - Borac i Velez jedini preostali predstavnici u Evropi
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Jel Borac i Velež igraju već iduće sedmice ?
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne treba vicesampione zaj.ebavati, treba ih prijaviti za namjestanje. Nemoguce je da su ovoliko losi.