Prije dvije godine je nas Goražde sa sudijama povaljalo. Za 7 dana igramo protiv AEKa iz Atine.
Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Re: Bh. klubovi u Europi - 2021/22
Dolaze iz zemlje koja je duplo siromašnija od naše.
I mi smo 2 puta ispali od timova iz Moldavije, mislim o cemu pricamo davno je mene prestalo pogađati u srce smajliji i to znam dobro ko smo.
Ne volim više ni klub kao prije stanjilo se i to.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bruka i sramota, odvratno!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Široki - prije ovog dvomeca sam pisao da s njima nikad ne znaš na čemu si...tako se ispostavilo i ovaj put. U prvom meču su iznenadili i izdominirali...večeras izgubili 3:0 i nisam uopće iznenađen.
Sarajevo - iako sam ipak očekivao nekakav prolaz, nakon gola za 0:1 sam znao da ce biti super teško izboriti produžetke jer napadackih opcija faktički ni nemaš a igraš protiv bunkera...kakav god da je, Velkoski je morao ostati na terenu.
Valjda je bar sada jasno Pitarima zašto je Sarajevo zasluženo ostalo bez titule...
Ovaj trenutni tim Sarajeva je najlosiji od rata i u rangu je ekipa koje su ispale na kraju sezone, ako i to?!
Velez - svaka čast.
Sarajevo - iako sam ipak očekivao nekakav prolaz, nakon gola za 0:1 sam znao da ce biti super teško izboriti produžetke jer napadackih opcija faktički ni nemaš a igraš protiv bunkera...kakav god da je, Velkoski je morao ostati na terenu.
Valjda je bar sada jasno Pitarima zašto je Sarajevo zasluženo ostalo bez titule...
Ovaj trenutni tim Sarajeva je najlosiji od rata i u rangu je ekipa koje su ispale na kraju sezone, ako i to?!
Velez - svaka čast.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Uze adzo lovu na kladari
Uzas nasih klubova u KL ,cestitke Velezu na prolazu mada niste ostali neki utisak protiv amatera iz Irske. Kad se sve sabere Borac najbolje pokazao od nase elite 

- NisamInSajder
- Kontakt:
Dokaz koliko je liga grohnula. Iako u obe ekipe ima nekoliko dobrih igraca, ali i jedni i drugi u nekim drugim sezonama bili bi sredina tabele/borba za Europu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Tristan
- Kontakt:
Preozbiljna ekipa, Mantalos, Tzavelas standardni reprezentativci Grcke godinama. Ne vjerujem da cete se obrukati, ali sanse za prolaz su bas male.
Pitanje za ove sto prate, kakvo je stanje sa nacionalnim koeficijentom poslije vecerasnjih utakmica?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Svi sad od jednom u istom glasu "liga grohnula, banana liga, ovo ono". Ali zato kad dodje poziv u repku za kojekakve Pidre, Cipetice, Cvijanovice, Ziljkice, Djokanovice itd onda se brane pozivi i igraci iz te iste banana lige kao da su braca rodjena. Bas te realni, sve dok ne dodje do "vaseg" igraca. Pidro se do jucer branio kao da je Marcelo, Rahmanovicu napumpase stotinjak stranica, Tatara proglasise do potpisivanja za Abhu kao sveca. I tako dalje, za sve vazi to..
Ali hajde forum i nekako, ali onda se dozovu razni novinari sto na portalima sto na TVu (sto je jos gore) i govore kako se trebaju pozivati igrace iz domace lige, kako tu ima materijala, prave propagandu. Onda tu ulijecu menadzeri kojekakvi i imamo to sto imamo.
Treba biti realan i reci, u A-tim se vise NE SMIJE pozivati igrac iz bhpl i tacka. Ne smije se preko A-repke gurati odron samo da bi se prodali u fenjerasi Hrvatske, neke Olimpije, Vojvodine, i slicno..
Ali hajde forum i nekako, ali onda se dozovu razni novinari sto na portalima sto na TVu (sto je jos gore) i govore kako se trebaju pozivati igrace iz domace lige, kako tu ima materijala, prave propagandu. Onda tu ulijecu menadzeri kojekakvi i imamo to sto imamo.
Treba biti realan i reci, u A-tim se vise NE SMIJE pozivati igrac iz bhpl i tacka. Ne smije se preko A-repke gurati odron samo da bi se prodali u fenjerasi Hrvatske, neke Olimpije, Vojvodine, i slicno..
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 15 jul 2021, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Dodikovi drze SIPU, a i Vico je njegov ako da je to lako zavrsiti.Simpatizer je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:22Ne treba vicesampione zaj.ebavati, treba ih prijaviti za namjestanje. Nemoguce je da su ovoliko losi.![]()
Mjau !
- OldFashioned
- Kontakt:
Trka, zalaganje i fizička sprema je u današnjem nogometnom svijetu više nego ikada prije jedan od možda i najbitnijih preduslova za bilo kakav uspijeh.
Šta mislite zašto je sve manje pravih 10-ki a sve više brzih krila, napadača.
I ovi mali su sve teži za dobiti jer danas svi trče i samim time anuliraju svoje druge limitacije.
Ako ne trčiš dovoljno kao i suparnik, šansa da kiksaš se uveliko povećava.
Vjerovatno isti momci, djeca, ljudi koji ismijavaju večerašnje nastupe naših klubova će biti prvi u redu kada trebalo kritikovati žrijeb za neka iduća pretkola. Najlakše je nesvijesno sam sebi podapinjati prokleti Balkane...
Šta mislite zašto je sve manje pravih 10-ki a sve više brzih krila, napadača.
I ovi mali su sve teži za dobiti jer danas svi trče i samim time anuliraju svoje druge limitacije.
Ako ne trčiš dovoljno kao i suparnik, šansa da kiksaš se uveliko povećava.
Vjerovatno isti momci, djeca, ljudi koji ismijavaju večerašnje nastupe naših klubova će biti prvi u redu kada trebalo kritikovati žrijeb za neka iduća pretkola. Najlakše je nesvijesno sam sebi podapinjati prokleti Balkane...
Zadnja izmjena: OldFashioned, dana/u 15 jul 2021, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
"Rijetki fudbaleri iz BiH su direktno iz Premijer lige otišli u neku od Liga petica, a među njima bi mogao biti i Selmir Pidro.
Italijanski mediji bliski dešavanjima u Laziju su sinoć objavili vijest da je slavni rimski klub zainteresovan za dovođenje fudbalera FK Sarajevo.
Italijanski mediji bliski dešavanjima u Laziju su sinoć objavili vijest da je slavni rimski klub zainteresovan za dovođenje fudbalera FK Sarajevo.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako sam dobro razumio komentatora, budžet vllaznie 17 miliona eura 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Posrala ih sreca u obe utakmice.TMmanija2012 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:29Uze adzo lovu na kladariUzas nasih klubova u KL ,cestitke Velezu na prolazu mada niste ostali neki utisak protiv amatera iz Irske. Kad se sve sabere Borac najbolje pokazao od nase elite
![]()
Velez u dvomecu imao 55 suteva, Irci 8.
Veceras na pocetku utakmice umjesto 2/3-0 mi primimo gol iz nicega i gubimo.
Nisu oni bas toliki amateri, na slican nacin su oni Maribora prosle godine izbacili, jeste drugi tim bio Maribora ali opet nije mala stvar.
Ako su irci amateri kakvi su onda ovi moldavci. Niko danas nije amater. Svi igraju fudbal.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- oldschool72
- Kontakt:
Kakav prolaz druže, želje i snovi su jedno a realnost drugo.
Neka Borac uzme isto ove Irske amatere bar se onda može reći da je. premijer liga jača od irske

Velež do groba
Ulozili u stadion 17mil
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Zašto Hebibovic nije bio u rosteru veceras ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bing [Bot], Direktorcic, fks74 i 25 gostiju.