FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja cu uvijek pratiti moje Sarajevo, danas s mora iducu ABd s koseva. Nije ovo pravi FK Sarajevo, uzjahali su ga nesposobni ljudi al polahko proci ce i ovo. Treneru i igračima podrska. UPRAVA NAPOLJE
Sarajevo ljubavi moja.
Zna li neko jesu li igraci nesto veceras bojkotovali? Osim sto su Pidro i Velkoski bili ocajni, njihova kretnja bez lopte nije postojala, niko se otvarao nije. I tako je bilo od prve minute, fakat fascinantno da tako profesionalni igrac se ponasa u veoma bitnoj utakmici.
Sve mi znamo.
Al bas, mi sa foruma bi bolje odigralicookiech je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:54Zna li neko jesu li igraci nesto veceras bojkotovali? Osim sto su Pidro i Velkoski bili ocajni, njihova kretnja bez lopte nije postojala, niko se otvarao nije. I tako je bilo od prve minute, fakat fascinantno da tako profesionalni igrac se ponasa u veoma bitnoj utakmici.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kasum je Sabrin kucni ljubimac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:51Ma nek se redom gone svi u 3 lijepe pizde materine
Yebem ti kosti rumene Pidro, mrs u Bugojno kretenu glupi
Podrška mladim igracima i Goranu
Hajde sve, ali brate mili da nisu ovi kreteni ostavke podnijeli, pa bolan 6 mjeseci plate nema, bog te yebo jel imate imalo stida i srama?? Jedino se to ne odnosi na Kapetanovica, i mozda Kasuma(i to je upitno)
Ismire, jadan ti u sta ulozi novac.
Kakav kordon policije iz Zetre krenu nakon utakmice ,pa sta je ovo ovako,jesul cijelu specijalnu brigadu pozvali jel su se prepali nereda.
Sabrini vise ne zelim odlazak,zelim joj smrt!
Susicu,Velkoskom i ovim sa velikim platama sutra otkaze dati,to marke ne zasluzuje,neka djece nek igraju za hiljadu maraka nista to losije nece biti.
Vidimo se protiv Tuzle.
I prosli dolazak Tana je bio propracen sumnjivim rezultatima cisto da se podsjetimo.
Sabrini vise ne zelim odlazak,zelim joj smrt!
Susicu,Velkoskom i ovim sa velikim platama sutra otkaze dati,to marke ne zasluzuje,neka djece nek igraju za hiljadu maraka nista to losije nece biti.
Vidimo se protiv Tuzle.
I prosli dolazak Tana je bio propracen sumnjivim rezultatima cisto da se podsjetimo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nezadovoljni i limitirani igraci i tjt ukratko... Nek je Bog na pomoci i nama i Sablicu sa ovim rosterom i atmosferom u svlacionicicookiech je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:54Zna li neko jesu li igraci nesto veceras bojkotovali? Osim sto su Pidro i Velkoski bili ocajni, njihova kretnja bez lopte nije postojala, niko se otvarao nije. I tako je bilo od prve minute, fakat fascinantno da tako profesionalni igrac se ponasa u veoma bitnoj utakmici.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
[media][/media]
Kažu, neka Krleta, on sam sebi isplaćuje platu od UEFA-e,oj majko mila, ja se ne sjećam kad sam lošije Sarajevo gledao. Hvala svima za ovu bruku večeras, yebali su mi majku kroz majku.gandi je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:50Još kažu treba Varešanović da bude standardan, lik veceras odigrao tek drugu seniorsku utakmicu u karijeri, a ima preko 20 godina. Dervišagića je suludo spominjati, koliko sutra ujutro treba ga otjerati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:42Ali samo nek neko spomene akademiju, haha o milu im majku posred slezene yebem.
Pozdrav za sve pusikurce i branioce ove kure.
Svi ste vi manje ili vise grobari ovoga kluba.
. Haram vam bilo.
Svi ste vi manje ili vise grobari ovoga kluba.
. Haram vam bilo.
- FKS -
Zao mi je sada stvarno i Sablica, vidim da zeli i ima znanja ali ne moze sa ovim.. boga pitaj kakve mu je kuja bajke napricala pa je i on dosao.. cak sam ocekivao da ce on veceras otici vidi se koliko je izrevoltiran i koliko ne zna sta ce biti u nastavku uopste.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko je pogledao ovaj intervju Sablica moze zaključiti sta se desava.
Covjek im sigurno vec mjesec dana trazi pojacanja na deficitnim pozicijama oni nista. I ove sto dovedu ne mogu igrati jer imamo dug.
Goranu se vidi, da mu je krivo a i žao sto su nas razočarali. I sam je svjestan, da je ovo limit ovoj ekipi. Ali jos vise je svjestan, da se je dobro uvalio kad je primio poziv ove uprave koja ne zna gdje goni.
Covjek im sigurno vec mjesec dana trazi pojacanja na deficitnim pozicijama oni nista. I ove sto dovedu ne mogu igrati jer imamo dug.
Goranu se vidi, da mu je krivo a i žao sto su nas razočarali. I sam je svjestan, da je ovo limit ovoj ekipi. Ali jos vise je svjestan, da se je dobro uvalio kad je primio poziv ove uprave koja ne zna gdje goni.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 16 jul 2021, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma i on mozda mora sutit, a mozda fakat i jest. Haj ga znaj vise, iskreno svakako su mi sve zgadiliSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:55Kasum je Sabrin kucni ljubimac.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:51Ma nek se redom gone svi u 3 lijepe pizde materine
Yebem ti kosti rumene Pidro, mrs u Bugojno kretenu glupi
Podrška mladim igracima i Goranu
Hajde sve, ali brate mili da nisu ovi kreteni ostavke podnijeli, pa bolan 6 mjeseci plate nema, bog te yebo jel imate imalo stida i srama?? Jedino se to ne odnosi na Kapetanovica, i mozda Kasuma(i to je upitno)
Ismire, jadan ti u sta ulozi novac.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Sve čovjek rekao. Loš igracki kadar, loše pripreme nije se znalo ko odlazi ko dolazi, loša situacija u klubu itd itd što rece ima toga hohoho . Sabljic mi izgleda sasvim ok, snimio je situaciju jako brzo. Ublehe iz uprave su sve krive, neka nam je Bog na pomoci ovu sezonu
Gubiš i ako ništa pokušavaš bar nabacit loptu u 16m, ovo večeras je odron koji odavno vidio nisam. Da su igrali 5 dana gol ne bi dali, jednostavno ko ne trči ne može igrat lopte. Ovi likovi sad ispadoše neki tim koji gola ne može primit hah, jedno 6 komada će im svedjani zabit u 2 meča garantujem. A posebna priča su prekidi gdje lopta putuje tri dana, isto namjerno da se ne može bilo kakva šansa stvoritAduka87 je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:54Al bas, mi sa foruma bi bolje odigralicookiech je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:54Zna li neko jesu li igraci nesto veceras bojkotovali? Osim sto su Pidro i Velkoski bili ocajni, njihova kretnja bez lopte nije postojala, niko se otvarao nije. I tako je bilo od prve minute, fakat fascinantno da tako profesionalni igrac se ponasa u veoma bitnoj utakmici.
nema potpisa
Strah me i pomisliti kakva ce zatrovana atmosfera biti protiv Tuzle, još ako izgubimo...MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:57[media][/media]Kažu, neka Krleta, on sam sebi isplaćuje platu od UEFA-e,oj majko mila, ja se ne sjećam kad sam lošije Sarajevo gledao. Hvala svima za ovu bruku večeras, yebali su mi majku kroz majku.gandi je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:50Još kažu treba Varešanović da bude standardan, lik veceras odigrao tek drugu seniorsku utakmicu u karijeri, a ima preko 20 godina. Dervišagića je suludo spominjati, koliko sutra ujutro treba ga otjerati.MaroonBjelave je napisao/la: ↑15 jul 2021, 23:42Ali samo nek neko spomene akademiju, haha o milu im majku posred slezene yebem.
Koliko je rumeni kriv za gol, toliko je i Kanuric, pa u blizu mu ide, mrtvi ugao, on ga prima.
Sarajevo ljubavi moja.
-
- Kontakt:
Pa covjek protiv slobode uigrava Mesanovica,a ovi ga otjeraju poslije par dana bolan,i ne dovedu zamjenu,covjek je ocigledno nasjeo na price i obecanja jedne opajdare,kojoj je park i flasa do juce jedino znanje bilo.Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 00:01Zao mi je sada stvarno i Sablica, vidim da zeli i ima znanja ali ne moze sa ovim.. boga pitaj kakve mu je kuja bajke napricala pa je i on dosao.. cak sam ocekivao da ce on veceras otici vidi se koliko je izrevoltiran i koliko ne zna sta ce biti u nastavku uopste.
- 19BordoBijeli46
Jedno Horde danas + bile. Koliko toliko.
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bio sam protiv Sablića ali gledajući stanje s ovim invalidima, fakat nemam ništa više protiv ovog čovjeka. Od mene mu puna podrška i nek mu je Bog dragi na pomoći.
Pa tako su pokusali nagovoriti i onih par trenerskih imena ali su ljudi dobili tacne informacije sa strane i nisu pristali. Goran se dobro zajebao i stvarno vidis da mu nije svejedno.. jos jedna bruka u nizu kuje iz siminog hana koja ne misli uopste prihvatiti krivicu i otici iz kluba. Ovo zasluzuje proteste ispred kluba koliko sutra, ona ne smije uci u sezonu kao vodstvo kluba.Sanchez1987 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 00:05Pa covjek protiv slobode uigrava Mesanovica,a ovi ga otjeraju poslije par dana bolan,i ne dovedu zamjenu,covjek je ocigledno nasjeo na price i obecanja jedne opajdare,kojoj je park i flasa do juce jedino znanje bilo.Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 00:01Zao mi je sada stvarno i Sablica, vidim da zeli i ima znanja ali ne moze sa ovim.. boga pitaj kakve mu je kuja bajke napricala pa je i on dosao.. cak sam ocekivao da ce on veceras otici vidi se koliko je izrevoltiran i koliko ne zna sta ce biti u nastavku uopste.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, BordoArmy88, ErosViverosViv, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, Lavcina, mire971, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, NeSamSafetee, Noke995, OsmanhodzicBuco, Pena, Posejdon, propoklopac, samoFKS, UltraSa46 i 214 gostiju.