Ja da se pitam stavio bih Dizdarevića za prvog golmana i istrpiti ga. Kad smo Kovačevića možemo i njega. Ima materijala da bude dobar golman.
A ovaj...njega na klupu.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja da se pitam stavio bih Dizdarevića za prvog golmana i istrpiti ga. Kad smo Kovačevića možemo i njega. Ima materijala da bude dobar golman.
Mi smo krivi, čovjek je rupetina na golu već odavno na treninzima. Primio je 6 golova na jednoj utakmici od nekih amatera i Slovaci ga nogiraju, mi smo krivi što smo ga doveli, odnosno onaj što ga je doveo/odobrio.
Slazem se, to stoji i zato kazem da nije on kriv sto igra..a na kraju ni Sablic jer nema bolje, ocigledno ni Dizdarevic nije specijalno ispred. Nama treba ozbiljniji golman sa odigranim utakmicama, a ove mladje poslati na posudbu gdje ce braniti i steci iskustvo.. i Kovacevic je istrpljen ali uz dosta bolju ekipu, ovako tim los, svaka greska golmana ce nas kostati, nema ko naprijed zabiti 2..
Koga?Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:32Slazem se, to stoji i zato kazem da nije on kriv sto igra..a na kraju ni Sablic jer nema bolje, ocigledno ni Dizdarevic nije specijalno ispred. Nama treba ozbiljniji golman sa odigranim utakmicama, a ove mladje poslati na posudbu gdje ce braniti i steci iskustvo.. i Kovacevic je istrpljen ali uz dosta bolju ekipu, ovako tim los, svaka greska golmana ce nas kostati, nema ko naprijed zabiti 2..
Lud si ako očekujes da taj novi investitor lupi milione onako radi reda.donDondon je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:26svi vi koji pljujete po igracima ,treneru i upravi ste neprijateljji kluba i bolje i da ne dolazite na utakmicu.
Dolazi nam novi investitor,imamo napokon stadion,imamo trenercinu na klupi koji ce to sve posloziti sa nasim akademcima.
Svidjela mi se nova formacija ,pravo napadacka 433 al mislim da bi bilo bolje 343,jer je sablic u sirokom igrao 3421.
Imamo upravu koji su mladi moderni ljudi i ovo sve mirise na uspjeh a vi prestanite pljuvati NEPRIJATELJI KLUBA
Ako moze Bagaric, valjda mozemo i golmana istog kalibra.. ako vec kazu da ce potpisati. Kazem ti, u ovakvoj losoj ekipi golman je vrlo bitan.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:33Koga?Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:32Slazem se, to stoji i zato kazem da nije on kriv sto igra..a na kraju ni Sablic jer nema bolje, ocigledno ni Dizdarevic nije specijalno ispred. Nama treba ozbiljniji golman sa odigranim utakmicama, a ove mladje poslati na posudbu gdje ce braniti i steci iskustvo.. i Kovacevic je istrpljen ali uz dosta bolju ekipu, ovako tim los, svaka greska golmana ce nas kostati, nema ko naprijed zabiti 2..
Koji će ti ozbiljniji golman doći u ovoj situaciji?
Možeš kakvog novog Kanurića ili Erića....zato kažem bolje istrpiti svog nego nekave rupe dovoditi.
Spominje se ali manje. Krste je fulio penal za pobjedu tamo što je mnogo važnije, Pidro im je poklonio gol i da nije bilo toga Kanurića ne bi ni spominjali. Svi smo znali da je menadžerski igrač, rupetina i amater sa katastrofalnom statistikom ali u ovom ''lancu'' on je treći po redu.mma_hz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:42Uredu je sto se kritikuje Pidro,jest za **** bio ali brate dragi niko ne spomenu Kanuric..pa je bo ga sve ga jeb alo odakle ono gol prima od nekog amatera iz Moldavije..ne mogu da vjerujem da golman ne cuva prvu stativu u onoj situaciji..ono mi je iskusno dovoljno pa eto procjenio da ce biti ubacaj oa ono on kao da se baci da je uhvati..eto on iskusan pa procjenio...
Pa ne znam, Bagarić je opcija, ne znam da ima neki ozbiljan golman opcija. Ako ima onda super.Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:43Ako moze Bagaric, valjda mozemo i golmana istog kalibra.. ako vec kazu da ce potpisati. Kazem ti, u ovakvoj losoj ekipi golman je vrlo bitan.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:33Koga?Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:32
Slazem se, to stoji i zato kazem da nije on kriv sto igra..a na kraju ni Sablic jer nema bolje, ocigledno ni Dizdarevic nije specijalno ispred. Nama treba ozbiljniji golman sa odigranim utakmicama, a ove mladje poslati na posudbu gdje ce braniti i steci iskustvo.. i Kovacevic je istrpljen ali uz dosta bolju ekipu, ovako tim los, svaka greska golmana ce nas kostati, nema ko naprijed zabiti 2..
Koji će ti ozbiljniji golman doći u ovoj situaciji?
Možeš kakvog novog Kanurića ili Erića....zato kažem bolje istrpiti svog nego nekave rupe dovoditi.
Ovo bi bilo top, ali čisto sumnjam da ga možemo platiti.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:41https://www.transfermarkt.com/jasmin-bu ... eler/28308
Potpisati momka ako imamo iole sanse za to. Iskussn i pouzdan golman od kojeg bi ovi mladji mogli učiti. Uz to sve pravi profesionalac.
Ovaj Kanuric ce nas ukopati ako ostane prvi golman.
makar imas investitora za razliku od ostalih a ko je ga doveo ,Sabrina.Od kad je dosla u klub samo za uspjeh znamo,ovo jedna godina i odmah nista ne valja,de ti poslije nama za mjesec nadji drugog investitora,akademce moras istrpiti pa makar bila i primera a kamoli nasa liga.forza_juve je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:34Lud si ako očekujes da taj novi investitor lupi milione onako radi reda.donDondon je napisao/la: ↑16 jul 2021, 08:26svi vi koji pljujete po igracima ,treneru i upravi ste neprijateljji kluba i bolje i da ne dolazite na utakmicu.
Dolazi nam novi investitor,imamo napokon stadion,imamo trenercinu na klupi koji ce to sve posloziti sa nasim akademcima.
Svidjela mi se nova formacija ,pravo napadacka 433 al mislim da bi bilo bolje 343,jer je sablic u sirokom igrao 3421.
Imamo upravu koji su mladi moderni ljudi i ovo sve mirise na uspjeh a vi prestanite pljuvati NEPRIJATELJI KLUBA
Kakve akademce imamo? Prosjek mrtvi i to je to.
Uprava kluba? Pa najveći krivci za ova dešavanja u posljednje vrijeme. Nedovodjenje pojačanja, nisu sredstva obezbijediti, prokockali sve što se moze prokockat.
Stadion? Pa ti tek ne znamo na čemu smo i šta će biti
Neka niko više ne piše o nezadovoljstvu igrača, jednostavno imamo lopate u klubu i to je to.
Evo aplauz za upravu i grače što su ispali od konobara![]()
Ja ipak mislim da tempiramo formu![]()
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, NazorUso, Pena i 44 gosta.