Sta je to perfektno uradio sinoc Kanuric,ili u Moldaviji??MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:07Igrao si protiv jako loše ekipe iz horor lige, ljudi nisu imali šuta na gol.. ne možeš baš reći da je odradio perfektnu utakmicu. Ne može ti golman sa ovakvom statistikom biti dobar, nikad se to neće desiti. Statistika te može prevariti nekad ali dovoljno je pogledati njegovu, ja sam to napisao prije možda pola sata pa pogledaj. Odavno svi govore da je rupa na treningu, nije ni čudo.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:03Ponovo stara prica, mladi igrac napravio jednu gresku. Zakolji ga, ukopaj ga. Prvi Kanuric, pa onda svi ostali. Da je i Dizdarevic napravio onu gresku isto bi bilo. I onda se pitamo kako nema mladih igraca, kako ce biti kada sve pokopamo u startu.
Kako je moguce da Kanuric u Moldaviji odradi prefetknu utakmicu? Sinocnja greska jeste amaterska, ali nit je prva od golmana, a niti zadnja na Kosevu, cak sta vise bile su duplo gore greske od mnogo iskusnijih golmana nego sto je Kanuric. Prvi nastup na Kosevu, losa atmosfera direknto u klubu, veliki pritisak, sve to je utjecalo da mladjim igracima se odsjeku noge, samim tim i Kanuricu.
Slazem se sa @Cartelom da se trebao dovesti stariji golman, ili Fejzic ili Buric. Mozete vratiti na postove to sam prvi govorio, i tokom prosle polusezone, da nakon prodaje Kovacevica (koja je bila neminovna ovo ljeto, da se mora dovesti iskusniji golman, a Fejzic ili Buric su odlican fit). Uz nekog od njih dvojice Kanuric i Dizdarevic bi rasli, a imali bi kriznog golmana.
Sinoc su veci problem bili Fanimo (cijelu utakmicu), Velkoski, Sabanovic, Palic.
Pročitaj šta sam ja napisao i za Dizdarevića.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
covjek jednu pogrijesio odnah ga treba sutnuti jel,Sabrina jednu titulu izgubi i odmah je treba sutnuti jel,pidru treba istrpiti.
idite na svoju temu Zeljeznicar i tamo pisite,samo znate pljuvati,
u prvenestvo ulazimo sa istim brojem bodova kao i svi ostali,podjednaka nam je sansa za titulu kao i borcu
idite na svoju temu Zeljeznicar i tamo pisite,samo znate pljuvati,
u prvenestvo ulazimo sa istim brojem bodova kao i svi ostali,podjednaka nam je sansa za titulu kao i borcu
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Doni ali ti ne ide taj sarkazam nikako brate 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Shategabri
- Kontakt:
Zamisli kakav si golman kada ti je i youtube uradak katastrofalan.
Sada zamisli kakav idiot moras biti da dovedes takvog lika.
Sada zamisli kakav idiot moras biti da dovedes takvog lika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa Milamsi nam nije stvorio puno opasnosti, ali sve sto je bilo otklonio je Kanuric, osim tog gola sinoc. Takva nam je sreca, pa svaku utakmicu primis frljoku, bilo je i vecih gresaka iskusnijih golmana od Kanurica. Njega mozes dobiti, potencijal je, gledao sam za Stoke i mladu reprezentaciju sto je branio. Ali, uz njega, kao i Dizdarevica (koji dvije godine nista nije branio prakticno, bio 3 golman i kod nas i u Mladosti) moras imati starijeg golmana da bi oni napredovali, to je ovo sto Cartel govori, a i ja sam govorio prije par mjeseci, da se Fejzic ili Buric moraju dovesti. Sinoc je na gol trebao izaci iskusniji golman, koji u glavi ne bi imao pritisak koji je napravljen citavom atmosferom u klubu, a i rezultatom u Moldaviji.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:07Igrao si protiv jako loše ekipe iz horor lige, ljudi nisu imali šuta na gol.. ne možeš baš reći da je odradio perfektnu utakmicu. Ne može ti golman sa ovakvom statistikom biti dobar, nikad se to neće desiti. Statistika te može prevariti nekad ali dovoljno je pogledati njegovu, ja sam to napisao prije možda pola sata pa pogledaj. Odavno svi govore da je rupa na treningu, nije ni čudo.NisamInSajder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:03Ponovo stara prica, mladi igrac napravio jednu gresku. Zakolji ga, ukopaj ga. Prvi Kanuric, pa onda svi ostali. Da je i Dizdarevic napravio onu gresku isto bi bilo. I onda se pitamo kako nema mladih igraca, kako ce biti kada sve pokopamo u startu.
Kako je moguce da Kanuric u Moldaviji odradi prefetknu utakmicu? Sinocnja greska jeste amaterska, ali nit je prva od golmana, a niti zadnja na Kosevu, cak sta vise bile su duplo gore greske od mnogo iskusnijih golmana nego sto je Kanuric. Prvi nastup na Kosevu, losa atmosfera direknto u klubu, veliki pritisak, sve to je utjecalo da mladjim igracima se odsjeku noge, samim tim i Kanuricu.
Slazem se sa @Cartelom da se trebao dovesti stariji golman, ili Fejzic ili Buric. Mozete vratiti na postove to sam prvi govorio, i tokom prosle polusezone, da nakon prodaje Kovacevica (koja je bila neminovna ovo ljeto, da se mora dovesti iskusniji golman, a Fejzic ili Buric su odlican fit). Uz nekog od njih dvojice Kanuric i Dizdarevic bi rasli, a imali bi kriznog golmana.
Sinoc su veci problem bili Fanimo (cijelu utakmicu), Velkoski, Sabanovic, Palic.
Pročitaj šta sam ja napisao i za Dizdarevića.
A nit je Milsami jako losa ekipa, niti Moldavija horor liga. Imamo iskrivljeno misljenje o sebi, mislimo da smo nesto veci od njih, a ustvari smo isti. Liga nam je u posljednjih godinu dana kvalitetom grohnula, a i taj kvalitet nikad nije bio nesto vele.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Jedino mi se svidja kod ovog Sablica sto ne suti i sto jasno kaze da ima problema sa odlascima i dolascima igraca. Covjek se zali na odlaske i poziva upravu da se ekipa pojaca
pokusavam,jer znam da su ovakvi likovi prije prolazili bolje nego mi sto smo vazda opominjali

al ako si pratio rad Jeleskovica,znas da njegovi klubovi slabije ulaze u prvenstvo i kad bude trebalo tamo prorade,tako da nasa je titula
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Pa je li završen Bagaric, valjda će se i Ahmet oporaviti da može uskočiti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tehnički liga nam napreduje, posebno radi našeg play-offa, radi dobrih nastupa Zrinjskog u posljednje vrijeme.
Slabi jesmo ali ipak napredujemo malo u odnosu na ostale države kako god.
Nemamo mi iskrivljeno mišljenje o sebi nego je Milsami užasna ekipa iz lige koja bi bila čisto amaterska da nemaju Šerif da im diže taj prosjek, i pored Šerifa sa koeficijentom od 14.500 (ovo je vrhunski koeficijent) su jedan level iznad amatera. Ovaj Milsami je primio 9 golova od Slovana iz Bratislave u prvom pretkolu prije 2 sezone, je li ti moram nešto više pisati?
Druga strana priče je što mi nismo isplatili plate pola godine, što smo izgubili pola igrača i sto nemamo više nikog koji je kvalitetan. Za to smo mi direktni krivci ali tim koji ne može proći ovakav klub ne zaslužuje ništa, odnosno igrači. Ja sam uvjeren da bi njih ovaj Leotar prošao, Tuzla bi im sad zabila 3 a mi 5 da je ostalo par igrača.
Da smo primili 10 golova od Milsamija to bi ti više stvari reklo o nama a ne o njima, oni su užas.
Nemamo mi iskrivljeno mišljenje o sebi nego je Milsami užasna ekipa iz lige koja bi bila čisto amaterska da nemaju Šerif da im diže taj prosjek, i pored Šerifa sa koeficijentom od 14.500 (ovo je vrhunski koeficijent) su jedan level iznad amatera. Ovaj Milsami je primio 9 golova od Slovana iz Bratislave u prvom pretkolu prije 2 sezone, je li ti moram nešto više pisati?
Druga strana priče je što mi nismo isplatili plate pola godine, što smo izgubili pola igrača i sto nemamo više nikog koji je kvalitetan. Za to smo mi direktni krivci ali tim koji ne može proći ovakav klub ne zaslužuje ništa, odnosno igrači. Ja sam uvjeren da bi njih ovaj Leotar prošao, Tuzla bi im sad zabila 3 a mi 5 da je ostalo par igrača.
Da smo primili 10 golova od Milsamija to bi ti više stvari reklo o nama a ne o njima, oni su užas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Bagaric zavrsen,danas zvanicnoSabinho je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:31Pa je li završen Bagaric, valjda će se i Ahmet oporaviti da može uskočiti.
Sletio je u Sarajevo jucer
Valjda se nije sad nesto predomislio poslije jucerasnje utakmice

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Da,mislim da su i njega na pregovorima upoznali s tim da nam je max ove godine 2.pretkolo(nismo ni to uspjeliShategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:41Šta će se predomišljati, bitno je samo da ga ispoštuju.

Neka oni dadnu njemu repa,zaboli njega hocemo li ispasti u polufinalu ili 1.pretkolu ove Koferencijske lige
Kazu da je ugovor vec potpisan,samo danas zvanicno da objave
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jeste losa situacija, ali realno Bagaric je fino pojačanje i dobro ce nam doci
Nama treba i lijevo krilo, po mogućnosti i golman
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Krsteu par ljudi pisalo u komentare na Instagramu ispod zadnje objave, da se oprosti od Sarajeva i samoinicijativno traži raskid ugovora, on ih sve izbrisao i blokirao

- Shategabri
- Kontakt:
Ma ja, finansijski dio, ako mu je nešto obećano u startu, pa da vidimo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:45Da,mislim da su i njega na pregovorima upoznali s tim da nam je max ove godine 2.pretkolo(nismo ni to uspjeliShategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:41Šta će se predomišljati, bitno je samo da ga ispoštuju.)
Neka oni dadnu njemu repa,zaboli njega hocemo li ispasti u polufinalu ili 1.pretkolu ove Koferencijske lige
Kazu da je ugovor vec potpisan,samo danas zvanicno da objave
Naravno i ostatak ekipe, ionako tanak kvalitet postane zaqrc kad nisi dobio platu.
Koševo Zapad
Je li krenula reorganizacija pitam za jarana
Dovesti bagarica i jos jednog napadaca, krilo, beka i golmana pa svim snagama krenuti u bprbu za evropu ili eventualno kup opet
Dovesti bagarica i jos jednog napadaca, krilo, beka i golmana pa svim snagama krenuti u bprbu za evropu ili eventualno kup opet
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Lijevo krilo trazeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:47Jeste losa situacija, ali realno Bagaric je fino pojačanje i dobro ce nam doci
Golman nece doci bar do zime sigurno
Bagaric odlican igrac,ako je ostao onakav kakav je bio u Sirokom,ja sam prezadovoljan
Kakav god da je,bolje i on nego Krle na spicu
Sablic je rekao upravi na kojoj poziciji mu trebaju pojacanja
I jucer na onom intervju covjek bukvalno govori da ne moze nista bez pojacanja
Sad je na upravi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tehnicki da, koeficijent raste. Ali, u posljednjih godinu i po dana, mnogo je kvalitetnih igraca otislo iz lige, a jako jako malo kvalitetnih doslo, plus sto se nije ni iz vlastitih skola nesto izbacilo. A to vazi pogotvo za nas, izgubio si kvalitete Tatar, Rahmanovica, Mustedanagica, Mesanovica, Ahmetovica, Kovacevica. Ko su im zamjene? Ni za jednog nije dovedena zamjena. Ostali smo sa igracima koji su bili rezerva Velkoski, Hebibovic, Sabanovic, i onda ocekujemo proci Milsami, a svi koji znaju tu ekipu (Sablic) govore kako su nezgodna ekipa i kako znaju igrat na rezultat. Primilo smo gol iz jedine situacije koju su sinoc imali, nakon individualnih gresaka prvo Pidre i Kanurica.MortemHz je napisao/la: ↑16 jul 2021, 09:31Tehnički liga nam napreduje, posebno radi našeg play-offa, radi dobrih nastupa Zrinjskog u posljednje vrijeme.
Nismo imali kvalitetnog igraca u napadu, spica nikako. Fanimo je sinoc odigrao na nivou federalne lige, umjesto da dadne povratnu Susicu, on izbaci loptu u gol aut, i tako dva puta. To su dva cista zicer, prvi bi bio gol sigurno. Varesanovic i Salcin gurali, ali nedovoljno. Salcin kada je ulazio u sredinu, uvijek trazio lijevu nogu i gubio dosta vremena na tom, korisniji bi bio puno na desnoj strani. Dervisagic se prepao sanse. Sve sto smo iskreirali na utakmici bilo je preko Susica i to je to.
Glavni krivci za ispadnje, kao sto sam rekao je Uprava, nemamo dovoljno kvalitetan igracki kadar ga prolaz i uopste ovo je jedna od slabijih ekipa Sarajeva, nemas priprema i pripremnih utakmica i to je to.
Treba prihvatiti realnost, pojacati ekipu sto je vise moguce i napasti borbu za Eurpu. Jedini nam je izlaz to sto i ostale ekipe u ligi nisu dobro sklopljene (neke nemaju balansa, neke nemaju kvaliteta..)
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi