U prevodu ...samo radi sljunka je kaznjen jer izgleda dramaticno
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
U prevodu ...samo radi sljunka je kaznjen jer izgleda dramaticno
Ako ga bude bolid služio, mogao bi on srušiti mnoge rekorde.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Bas na Silverstoneu ovo
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Pa odavno je i ista situacija na Silverstoneu.
Ten toes, I done laps in the trench
Novi bolid za 2022. Kako ne shvataju da je problem sto su preogromni. Ili smanji bolide, ili mijenjaj staze.
Pa kak znas da je ovaj pregolem
- Donnie Darko
- Kontakt:
Veći je od sadašnjeg.
Ali nije to problem. To je problem na par utrka tokom sezone tipa Monaco i još par preuskih, ali generalno je problem prljavi zrak i nemogućnost praćenja bolida u bilo kakvoj vrsti zavoja. Novi bolidi se vode skroz drugom filozofijom što se aerodinamike tiče tako da bi taj problem trebao biti vjv ne riješen, ali poboljšan.
Izgledaju solidno.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je lijep, ali to na kraju krajeva nije bitno treba sačekat sezonu, odnosno nekoliko utrka prije nego se ikakav sud napravi.
A i ne sumnjam da će timovi naći način da ujebu estetiku bolida eksploatisanjem loopholea, kao i svaki put kad započnu nove regulacije.
A i ne sumnjam da će timovi naći način da ujebu estetiku bolida eksploatisanjem loopholea, kao i svaki put kad započnu nove regulacije.
Meni na slikama ne izgleda veciDonnie Darko je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:12Veći je od sadašnjeg.
Ali nije to problem. To je problem na par utrka tokom sezone tipa Monaco i još par preuskih, ali generalno je problem prljavi zrak i nemogućnost praćenja bolida u bilo kakvoj vrsti zavoja. Novi bolidi se vode skroz drugom filozofijom što se aerodinamike tiče tako da bi taj problem trebao biti vjv ne riješen, ali poboljšan.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Msm da je kraći bolid ali širi.jelle je napisao/la: ↑15 jul 2021, 19:16Meni na slikama ne izgleda veciDonnie Darko je napisao/la: ↑15 jul 2021, 18:12Veći je od sadašnjeg.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Realno bolidi su ogromni. A tek prednje krilo 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Mozel mi neko objasniti sta znace ove danasnje kvale? I koje ce biti mjerodavne za pole,ove danas ili sutra ta neka sprint trka i kako ce to biti ta sprint trka?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Danas su kvalifikacije za tu sprint trku u kojoj prva tri vozaca osvajaju poene i rezultati sprint trke ce se uzeti kao kvalifikacioni za glavnu trku u nedjelju, primjera radi - ko pobjedi na sprint trci ima pole position
Don't believe the hype.
Koji ce to se.x biti,nije to ni lose,moglo bi to biti dosta zanimljivo i ubuduce svaki vikend takoakisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 13:25Danas su kvalifikacije za tu sprint trku u kojoj prva tri vozaca osvajaju poene i rezultati sprint trke ce se uzeti kao kvalifikacioni za glavnu trku u nedjelju, primjera radi - ko pobjedi na sprint trci ima pole position
Meni je gotivno sto ce biti non stop akcija ...evo i na prvom treningu odma pun gas ...nema ono da 15 min niko ne izadje na stazu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zanimljiviji trening neg vecina kvala, zasad mi se ovo pravo svidja
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jesu kvalifikacije u 16.45 
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.