Nemoj tako Pejovic je platio 60 hiljada da bi igrao za nas takva se zrtva mora cijeniti nema veze sto je najgori bio u onako losoj polusezoniLutakSutko je napisao/la: ↑16 jul 2021, 13:48Andrej ne valja
nije ni Vladan valjao
daj Pejovica da mu damo 4 miliona truskih lira da se setka po terenu i sere okolo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I još nešto, nisam primijetio da je već neko naveo, ali ne pamtim da je neko na AFH izviždan kao Pidro sinoć.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- osvajaci551
- Kontakt:
Potpuno zasluženo, akumulirano nezadovoljstvo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:09I još nešto, nisam primijetio da je već neko naveo, ali ne pamtim da je neko na AFH izviždan kao Pidro sinoć.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
Apsolutno opravdano, pored grešaka pokazao je i ogromnu nezainteresovanost i nikakvu želju za pobjedom.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:09I još nešto, nisam primijetio da je već neko naveo, ali ne pamtim da je neko na AFH izviždan kao Pidro sinoć.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno zasluženo, nije ovo samo jedna utakmica i jedan kiks.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:09I još nešto, nisam primijetio da je već neko naveo, ali ne pamtim da je neko na AFH izviždan kao Pidro sinoć.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
On i Krle 1000% zasluzili,mene bi bilo stid na njihovom mjestu vise izaci na terenMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:09I još nešto, nisam primijetio da je već neko naveo, ali ne pamtim da je neko na AFH izviždan kao Pidro sinoć.
Kanuric isto mozda,ali dobro prva mu utakmica
Vidjelo se na kraju da je i njemu sve bas tesko palo
Svima ostalim nisam A rekao
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 jul 2021, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Golman, bekovi, lijevo krilo, napadač!!! Pod hitno, Cito, urgentno, kako god želite ali ti su nam igrači potrebni.
Ma i da dodju danas svi ti, nema tu uigranosti nicegaMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:25Golman, bekovi, lijevo krilo, napadač!!! Pod hitno, Cito, urgentno, kako god želite ali ti su nam igrači potrebni.
Znaci Talijan cekacemo da nam Talijan napravi djecu. Nije lose ali valja cekat 17-18 godina.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 13:08Realno je i bila priča da je Akademija u qrcu, znači nisu ovo još onog Talijana ruku djela.
Kad će biti ne zna se.

A ovu ekipu to sve treba tjerati. Ovog brbljavog Dalmosa prvog I njegovu ekipu ribara. Donijeli su nam hajducki baksuzluk. A I preslusao ga je juce njihov trener,ko mladog majmuna. A o 'igracima' ne treba trositi rijeci,samo **** motka.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pidro kao ljut jadnik mali, a ne vidi da srozava klub. Reci brate nisam ja za ozbiljnog fudbala mogu vam pomoci sa klupe kad zagusti i to je to. Tako bi i Velkoski morao uraditi i jos njih par. Ali ne bolje se je vuci po terenu i onda kad ti navijači yebu mater praviš se nevinasce.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
A jbg sad nismo veterinaAntikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:30Znaci Talijan cekacemo da nam Talijan napravi djecu. Nije lose ali valja cekat 17-18 godina.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 13:08Realno je i bila priča da je Akademija u qrcu, znači nisu ovo još onog Talijana ruku djela.
Kad će biti ne zna se.![]()
A ovu ekipu to sve treba tjerati. Ovog brbljavog Dalmosa prvog I njegovu ekipu ribara. Donijeli su nam hajducki baksuzluk. A I preslusao ga je juce njihov trener,ko mladog majmuna. A o 'igracima' ne treba trositi rijeci,samo **** motka.

Koševo Zapad
E stvarno ne mogu vjerovati da smo se na pidru okomili svi.. pored toliko ljudi prije njega koji zasluzuju mnogo vise. Fuj 
- Shategabri
- Kontakt:
Jes bil se ti vratio u Bugojno da konobarišeš.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:31Pidro kao ljut jadnik mali, a ne vidi da srozava klub. Reci brate nisam ja za ozbiljnog fudbala mogu vam pomoci sa klupe kad zagusti i to je to. Tako bi i Velkoski morao uraditi i jos njih par. Ali ne bolje se je vuci po terenu i onda kad ti navijači yebu mater praviš se nevinasce.
Ili u najboljem slučaju neki lokal tu u Sa.
Nego šuti dok te vode na platnom spisku, pa dok ide ide.
Krle je zaradio svoju platu na EP

Koševo Zapad
Dovoljno je bilo pogledati jednu tekmu naseg novog golmana i vidjeti mu domete. Sta je sa Dizdarevicem pa ova krampa brani? Belmin je bio toliki potencijal, nemoguce da je tako pao da ovaj koji osnove svoje pozicije ne zna, brani sada u prvoj postavi.
Vidimo se u pon, probati kupiti dres ako ne slazu i to kao i sve prije toga, pa onda lagano gledati nase pulene. Cijena dresa je 100 KM, za clanove mozda nize 15-20 kermica, i tu se misli na navijace, pa cijene ko da smo platezno ko svabe.
Vidimo se u pon, probati kupiti dres ako ne slazu i to kao i sve prije toga, pa onda lagano gledati nase pulene. Cijena dresa je 100 KM, za clanove mozda nize 15-20 kermica, i tu se misli na navijace, pa cijene ko da smo platezno ko svabe.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Shategabri
- Kontakt:
Znaš kako, ne vidimo od drveta šumu...onaj @Hajdee što me napao, hajd mogu razumjeti možda je čovjek ljut, možda sam ja naletio u nezgodnom momentu, možda mu se ne sviđa kako pišem...ali u pravu je za ono....puno su veći problemi od Pidre. Pidro je onaj vrh ledenog brijega što viri iz vode.
Pravi problem je ispod i puno je veći.
Koševo Zapad
Ma brate poslije povrede se vidjelo da nije onaj stari,ali problem je sto vidimo mi navijaci a ne oni koji trebaju, a oni su problem! Uz to dodaj da momak skoro godinu dana ne prima platu dobro je da je i izasao na teren ikako..Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:36Znaš kako, ne vidimo od drveta šumu...onaj @Hajdee što me napao, hajd mogu razumjeti možda je čovjek ljut, možda sam ja naletio u nezgodnom momentu, možda mu se ne sviđa kako pišem...ali u pravu je za ono....puno su veći problemi od Pidre. Pidro je onaj vrh ledenog brijega što viri iz vode.
- Shategabri
- Kontakt:
Sablić se ovdje vodio stariji je, iskusniji...ali mislim da bi trebao dati priliku Dizdareviću i da mu to niko ne bi zamjerio.joker90 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:35Dovoljno je bilo pogledati jednu tekmu naseg novog golmana i vidjeti mu domete. Sta je sa Dizdarevicem pa ova krampa brani? Belmin je bio toliki potencijal, nemoguce da je tako pao da ovaj koji osnove svoje pozicije ne zna, brani sada u prvoj postavi.
Koševo Zapad
Klub se moze ugasiti, niko nece preuzeti odgovornost. Sabrina na onoj presici onda samo sto nije rekla, svi su krivi, ja nisam, nemojte mene. Ispadnemo od ovih amatera, niko nije kriv opet, niko ne pomislja na ostavke. U Sarajevu lijepo raditi ko u drzavnoj sluzbi. Ako se sta lose desi, u nasem slucaju grooozno, samo kazes ko ga yebe i nastavis s osmijehom...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa Pidro je izdanak te famozne akademije o kojoj se ovdje toliko pisalo, hvalilo, dizalo u nebesa.Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:36Znaš kako, ne vidimo od drveta šumu...onaj @Hajdee što me napao, hajd mogu razumjeti možda je čovjek ljut, možda sam ja naletio u nezgodnom momentu, možda mu se ne sviđa kako pišem...ali u pravu je za ono....puno su veći problemi od Pidre. Pidro je onaj vrh ledenog brijega što viri iz vode.
- Shategabri
- Kontakt:
Jasno sve, mi pričamo šta vidimo, kritikujemo (opravdano ili ne), a to svakako, ja ne razmišljam uopšte kad će plata, bude svakog mjeseca istog datuma, a on čeka li čeka svoju platu...a od nečeg se mora živjeti...i onda sve to utiče na psihu...imaš bilo kakav problem, nije čovjek isti, a pogotovo kad su egzistencijalni problemi....psiha sportiste ima velikog značaja kakve partije pruža.Zastone je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:41Ma brate poslije povrede se vidjelo da nije onaj stari,ali problem je sto vidimo mi navijaci a ne oni koji trebaju, a oni su problem! Uz to dodaj da momak skoro godinu dana ne prima platu dobro je da je i izasao na teren ikako..Shategabri je napisao/la: ↑16 jul 2021, 14:36Znaš kako, ne vidimo od drveta šumu...onaj @Hajdee što me napao, hajd mogu razumjeti možda je čovjek ljut, možda sam ja naletio u nezgodnom momentu, možda mu se ne sviđa kako pišem...ali u pravu je za ono....puno su veći problemi od Pidre. Pidro je onaj vrh ledenog brijega što viri iz vode.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, mosarajvosa83, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Sazg, Vrhbosnian i 66 gostiju.