Nju i Sebiju Izetbegovic je sevap nalupat,to su izrodi zenski.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neoprostive greške je napravila ni manje ni više koštala nas titulei sve ono što ce se dešavati ove sezone je direktno njena krivica.
Ocekujem opet istu sezonu kao nakon osvajanja titule 2015
Ja da mi je samo vidjeti snimak kad je Pidro izlazio sa terena
Kukesi, Zeta, Zaria, Milsami… Mi smo divovi svako nam je plijen
Uđeš na stadion u wcu nema svjetla nema vode odma znaš koliko je sati i kakva te utakmica čeka.
Jedva čekali da istekne ugovor amateru Velkoskom i šta urade produže mu na još 2 godine
Pozdrav za sve navijače koji su govorili ma nema veze sto je fulio penal

Uđeš na stadion u wcu nema svjetla nema vode odma znaš koliko je sati i kakva te utakmica čeka.

Jedva čekali da istekne ugovor amateru Velkoskom i šta urade produže mu na još 2 godine

Pozdrav za sve navijače koji su govorili ma nema veze sto je fulio penal

Kad se prestalo ? Pa jedini Sjever od pocetka tjera ove levate dok su drugi qrac upravi pusili i psovali Sjeveru,preko foruma naravno.Lakoste je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:42Za pocetak ne bi pravio ove transparente ako nemam konkretan plan. Sabrina se tjerala i prije 3-4 god pa cim su krenuli rezultati i sa sjevera se prestalo sa tjeranjem Sabrine i uprave. Znaci za pocetak da odluce je li je tjeraju ili ne, nek se drze toga. Kad vec se prosipa sila nema potrebe istu prosipati na Kenanu Dervisagicu nego na vecim instancama. Ali, za to trebaju muda.19BordoBijeli46 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 12:31Hajde Evo,kad se pravis pametan,sta bi ti uradio?
Nadji mi utakmicu u sezoni duple krune i sezone poslije toga kad se uprav tjerala
- feniksptica
- Kontakt:
Znam da se u roku godinu i po dana uprava tjerala bila prvo sto nisu dali otkaz Husrefu ( zbog Atalante) pa poslije sto su mu dali otkaz.
Rezultati diktiraju i tjeranje i sve. Nakon sto su bili napravili odlican potez sto su ostavili Husa nakon sto sus vi ocekivali da ce ga otpustit, logicno da ce dobit neku podrsku. Poslije nakon sto je Hus otisao cinilo se da je opet napravljen dobar potez s Vinkom. Zbog tih ispravno donesenih odluka i bila je podrska. Sad kad se vidi da ne ide a oni ne reaguju vrijeme je za neke nove ljude.
Ali otici i udarati fudbalere i djecu i akademce a Sabri prijetit izdaleka iako nju oznacavas kao 9x veceg krivca nema smisla.
Rezultati diktiraju i tjeranje i sve. Nakon sto su bili napravili odlican potez sto su ostavili Husa nakon sto sus vi ocekivali da ce ga otpustit, logicno da ce dobit neku podrsku. Poslije nakon sto je Hus otisao cinilo se da je opet napravljen dobar potez s Vinkom. Zbog tih ispravno donesenih odluka i bila je podrska. Sad kad se vidi da ne ide a oni ne reaguju vrijeme je za neke nove ljude.
Ali otici i udarati fudbalere i djecu i akademce a Sabri prijetit izdaleka iako nju oznacavas kao 9x veceg krivca nema smisla.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
J.beš Dražena sada.
Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa Bordo timom je i veznjak Mirzad Mehanović.
Kontaktirali smo rođenog Srebreničanina kako bismo provjerili ima li istine u medijskim navodima.
“Ima istine, a dobio sam ponudu i od još jedne ekipe iz BiH, vidjećemo šta će biti. Ja kao slobodan igrač bez agenta, voljan sam saslušati svaku ponudu i ako zadovoljava moju porodicu i mene, onda zašto da ne.”
Kontaktirali smo rođenog Srebreničanina kako bismo provjerili ima li istine u medijskim navodima.
“Ima istine, a dobio sam ponudu i od još jedne ekipe iz BiH, vidjećemo šta će biti. Ja kao slobodan igrač bez agenta, voljan sam saslušati svaku ponudu i ako zadovoljava moju porodicu i mene, onda zašto da ne.”
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jednu pripremnu utakmicu odigraš pred nastup u Evropi

- osvajaci551
- Kontakt:
WC na C4 (istok) je imao vodu na poluvremenu
Snimit ću
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Bgm ne yebeš, osim ako se i on ne utopi u sivilo. I naravno ako ga registruju prije 7-8 kola.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Pa kako to zar nisu stručnjaci pisali ovdje da Mirzad nije kontaktiranAduka87 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:09Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa Bordo timom je i veznjak Mirzad Mehanović.

Zamisli sramote,slusam Sablica zao mi jbt bilo,kaze morali smo izmedju sebe igrati jel nismo imali prijeteljskih

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Prvi si ga spomenuoMadafaka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:12Pa kako to zar nisu stručnjaci pisali ovdje da Mirzad nije kontaktiranAduka87 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:09Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa Bordo timom je i veznjak Mirzad Mehanović.
“Ima istine, a dobio sam ponudu i od još jedne ekipe iz BiH, vidjećemo šta će biti. Ja kao slobodan igrač bez agenta, voljan sam saslušati svaku ponudu i ako zadovoljava moju porodicu i mene, onda zašto da ne.”![]()
![]()
![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Onaj Zip je stalno branio Sabrinu, nešto ga nema na forumu.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:46Ima li branioca uprave da nam kazu sta Sabrina i druzina misle o sinoćnoj utakmici, odnosno kako dalje ??
I njega vise stid branit neodbranjivogandi je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:16Onaj Zip je stalno branio Sabrinu, nešto ga nema na forumu.bordobijeli je napisao/la: ↑16 jul 2021, 16:46Ima li branioca uprave da nam kazu sta Sabrina i druzina misle o sinoćnoj utakmici, odnosno kako dalje ??
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koji je to drugi klub i šta je to što mu mi možemo ponuditi u odnosu na taj drugi klub?Aduka87 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:14Prvi si ga spomenuoMadafaka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:12Pa kako to zar nisu stručnjaci pisali ovdje da Mirzad nije kontaktiranAduka87 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:09Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa Bordo timom je i veznjak Mirzad Mehanović.
“Ima istine, a dobio sam ponudu i od još jedne ekipe iz BiH, vidjećemo šta će biti. Ja kao slobodan igrač bez agenta, voljan sam saslušati svaku ponudu i ako zadovoljava moju porodicu i mene, onda zašto da ne.”![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igrači će odmah na trening.
-
- Kontakt:
Znaci ode Mirza u Tuzlu. Klasicno dizanje cijene...Aduka87 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:09Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa Bordo timom je i veznjak Mirzad Mehanović.
Evo i oni tebe selame!
Ma Tuzla ima Brkica i Doffa na toj poziciji, mozda Borac ako Vranjes ode, fakat ne znam koji bi klub mogao biti.obrijanopile je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:21Znaci ode Mirza u Tuzlu. Klasicno dizanje cijene...Aduka87 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 18:09Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa Bordo timom je i veznjak Mirzad Mehanović.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, bordobijeli, GalileoGalilei, Google Adsense [Bot], HordasFks, iliyaa8, Lecler, Noke995, Proximic, riki46, rimljanin90 i 65 gostiju.