Moguce da grijesim, ali meni nesto smrdi i u njegovom zadnjem istupu. Nakon price o mogucem istupanju pri sudijskim lakrdijama poceo je kukati o parama, kako je ovo neodrziv nacin funkcionisanja Veleza i kako on mora cesto davati svoje pare (10,20,50k maraka) kad zagusti.Neutral je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:00Svaka cast predstavnicama klubova koji su bojkotirali ovaj sou tzv saveza.
Ja sam ubjedjen da ce Velez istupiti iz lige odmah nakon prve sudijske lakrdije. Hasic se pokazao kao krajnje principijelan predsjednik kluba. Rezultati sve govore.
Ova ostala sakica jada lize testise lordovima, ne bi li dobili neke privilegije sa sucima. Da ti se smuci. Ocekivano od sumara, ali kockasti? Pa zrinjski je max ostecen a ne smiju nista. Znaju da ce ovi istupiti i da ce ove sezone biti sou. Lakse do Evrope, ima uvijek nacina kao sto kaze Fadil.
Ja sam misljenja da on trazi alibi da se izvuce iz ove stresne price i bacanja para iz ljubavi, a da cim krenu lakrdije on ce imati razlog da istupi, a Velez ce sigurno ostati u ligi kao i svako drugi.