FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas Savez organizovao sastanak u njihovoj zgradi vezano za obaveze prema m:tel-u i tako te stvari o marketingu. Opet se nas niko nije pojavio. Jucer rece onaj iz Sarajeva da nam ne da Savez valjda da koristimo svoje LED reklame.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja volim Zelju Zeljo voli nas hajmo sad svi u glas.Sa tribina pjesma se ori nas Zeljo se zestoko bori.Remzo nesto mi muka sutra Zeljina djeca trce ko Tuka.Remzo didaj mi sa kokuruzima tu kesu sutra se Zakaricu muda tresu.
Bender ima naše papire tako da njega ne računajte u strance.
Zec je tu, Štilića nema, nema potrebe više raspravljati.
Zec je tu, Štilića nema, nema potrebe više raspravljati.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- dubioza144
- Kontakt:
Jel moze Blazevic nastupat sutra?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Uletio Vico u opasne talove.. Ako se ne formira kakvo ozbiljno udruzenje koje ce zastupati klubove bice kod nas svega u ovim sezonama koje dolaze..
Pročepit će negdje.
Sta je sa Jahicem? Ove ostale novajlije su tu ali on nije? I Mujic je out?
@igrajlopte 🐦
Moraju skontati još dva beka (lijevog i desnog), biće nemoguće sezonu odigrati bez zamjena.
Ne znam hoće li gurati juniore ili dovoditi nekoga, ali nešto moraju izmisliti.
Ne znam hoće li gurati juniore ili dovoditi nekoga, ali nešto moraju izmisliti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Opaaaa živ si Kana. Jes to investitore kakve ganjao pa te nije bilo

Ti si moj Željo, veliki Željo!
Naši žele potpisati profesionalni ugovor sa njim ali je problem trening kompenzacija tj. naknada za treniranje koju treba isplatiti prema Sarpsborgu 08 FF.
Za Mujića ne znam trenirao je do utakmice sa Leotarom i onda nestao da li je povreda ili je otpisan nemam pojma.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Vjerovatno otpisan , čim ga nema među slikama na zvaničnoj kao i Štilić1921boy je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:50Naši žele potpisati profesionalni ugovor sa njim ali je problem trening kompenzacija tj. naknada za treniranje koju treba isplatiti prema Sarpsborgu 08 FF.
Za Mujića ne znam trenirao je do utakmice sa Leotarom i onda nestao da li je povreda ili je otpisan nemam pojma.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- svrakino1921
- Kontakt:
A ne bih trebalo
On je Splicanin
Treba se zalit ako ga puste da igra
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:51A ne bih trebalo
On je Splicanin
Treba se zalit ako ga puste da igra

Usput , uplaćena plata igračima kako je i obećano, pred Borac.
FK Željezničar i Garden City Konjic svoju sponzorsku saradnju su podigli na još višu ljestvicu, te su potpisali novi, vrijedniji sponzorski ugovor na godinu dana.
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/45903/

https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... nju/45903/
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Stjepanović još nije potpisao ugovor?
Savez potpisao neki novi ugovor sa m:telom valjda i navodno ce svi klubovi morati rentati njihove panele za reklame. Ne znam koliko ima istine, ali ako je istina onda nema smisla stvarno.
E baš me interesuje hoče li "najvjerniji" navijači sa Juga počastiti Želju u ovako TEŠKIM vremenima sa jednom bakljadom i lijepom novčanom kaznom. Bolje da ne dolaze jer sve njihove plačene karte ne mogu pokriti trošak kazne.
AKO U OVAKOJ SITUACIJI U KOJOJ SE NALAZI KLUB NE MOGU USKRATITI SEBI ZADOVOLJSTVO UPOTREBE PIROTEHNIKE I NEPOTREBNIH PAROLA ONDA ĆE IZAZVATI JOŠ VEĆI JAZ MEĐU NAVIJAČIMA. AKO SADA NIJE JASNO DA JE SVAKA MARKA VIŠE NEGO POTREBNA KLUBU E ONDA JE.BAJI GA.
AKO U OVAKOJ SITUACIJI U KOJOJ SE NALAZI KLUB NE MOGU USKRATITI SEBI ZADOVOLJSTVO UPOTREBE PIROTEHNIKE I NEPOTREBNIH PAROLA ONDA ĆE IZAZVATI JOŠ VEĆI JAZ MEĐU NAVIJAČIMA. AKO SADA NIJE JASNO DA JE SVAKA MARKA VIŠE NEGO POTREBNA KLUBU E ONDA JE.BAJI GA.
To bi bilo to momci, liga počinje za sat vremena. Evo sa čim raspolažemo ove sezone.

Trenutno korisnika/ca: keli, mavi, nedimmmm1337 i 70 gostiju.