FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala stilicu. Pravi si kapiten ispao u ovoj situaciji
Steta. Jel znas ako je i dalje tu sa ekipom, to jest Jahic?1921boy je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:50Naši žele potpisati profesionalni ugovor sa njim ali je problem trening kompenzacija tj. naknada za treniranje koju treba isplatiti prema Sarpsborgu 08 FF.
Za Mujića ne znam trenirao je do utakmice sa Leotarom i onda nestao da li je povreda ili je otpisan nemam pojma.
@igrajlopte 🐦
Ako moze jedno pitanje za navijače koji prate mlađe kategorije...
Adin Bajric koji je prešao u Slaven Belupo - kakvo je vaše mišljenje...bio medju boljima u Želji u svojoj generaciji(?), da li bi moglo biti sta od njega?
Hvala
Adin Bajric koji je prešao u Slaven Belupo - kakvo je vaše mišljenje...bio medju boljima u Želji u svojoj generaciji(?), da li bi moglo biti sta od njega?
Hvala
- lijevapolutka
- Kontakt:
E to je onda sto je naš sekretar pokušao podmetnuti direktoru na potpis, pa ovaj odbio potpisati
moSa ljoŽe
trebao bih narednih dana čim se slikao za zvaničnu sa brojem
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zivis u svom stanu, i od jednom bi trebao da iznajmljujes negdje drugo stan i tako zivis... Nema logike...
Tako i sa LED ovim lesinarima iz M:TELa i Saveza...
Tako i sa LED ovim lesinarima iz M:TELa i Saveza...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nazalost jos uvijek ima nekih repova oko ekipe, ali dobro i navikli smo da kasnije nesto dovodimo igrace kad im propadnu angazmani u Juznu Afriku, DR Kongo, Gruziju ili poso u Elektroprivredi.
Mislim da bi nasa ekipa uvijek trebala ovako izgledati, ne samo kad je to nuzno zlo i ne ovako sklepana na vrat na nos. Nekoliko iskusnih igraca koji su tu da zavrse karijeru poput eto Bekrica, Zeca, Kosorica ili Stilica. Nekoliko igraca u najboljim godinama poput Mekica, Boje, Blazevica, Mujezinovica, Juricica i ostalo talenti iz drugih sredina poput Subasica, Vrhovca, Malica. Ostatak obavezno da cine djeca iz naseg pogona koje evo imamo sad u timu. Cemu ona lakdrija s Ericem, Fejzicem i Benderom kao golmanima? Zar nije bolje imati prvog golmana i pored njega mladjeg koji ceka priliku da uskoci? Isto je i sa svim ostalim pozicijama. Sad to konacno i imamo.
Ovo je odlicna situacija za nas, samo ako bude pameti u klubu. Postaviti sposobne ljude, napraviti plan i zadrzati kurs ka konacnoj stabilizaciji kluba. Ima toliko prostora da se napreduje. Nadam se da nam se nece opet ponoviti situacija kao prije 5 godina i da necemo cim prodamo prvog talentovanog igraca pisati po sirotinji sa Zahirovicem i slicnim.
Meni ova sezona vec djeluje bolje od prosle. Onaj horor je tesko ponoviti, a jos smo skupo placali za sve ono sto su nam priredili.
Mislim da bi nasa ekipa uvijek trebala ovako izgledati, ne samo kad je to nuzno zlo i ne ovako sklepana na vrat na nos. Nekoliko iskusnih igraca koji su tu da zavrse karijeru poput eto Bekrica, Zeca, Kosorica ili Stilica. Nekoliko igraca u najboljim godinama poput Mekica, Boje, Blazevica, Mujezinovica, Juricica i ostalo talenti iz drugih sredina poput Subasica, Vrhovca, Malica. Ostatak obavezno da cine djeca iz naseg pogona koje evo imamo sad u timu. Cemu ona lakdrija s Ericem, Fejzicem i Benderom kao golmanima? Zar nije bolje imati prvog golmana i pored njega mladjeg koji ceka priliku da uskoci? Isto je i sa svim ostalim pozicijama. Sad to konacno i imamo.
Ovo je odlicna situacija za nas, samo ako bude pameti u klubu. Postaviti sposobne ljude, napraviti plan i zadrzati kurs ka konacnoj stabilizaciji kluba. Ima toliko prostora da se napreduje. Nadam se da nam se nece opet ponoviti situacija kao prije 5 godina i da necemo cim prodamo prvog talentovanog igraca pisati po sirotinji sa Zahirovicem i slicnim.
Meni ova sezona vec djeluje bolje od prosle. Onaj horor je tesko ponoviti, a jos smo skupo placali za sve ono sto su nam priredili.
Cuva Bog Zelju svog!
Tu je, prevelika je kompenzacija valjda riješe kroz neke postotke !ReX je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:05Steta. Jel znas ako je i dalje tu sa ekipom, to jest Jahic?1921boy je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:50Naši žele potpisati profesionalni ugovor sa njim ali je problem trening kompenzacija tj. naknada za treniranje koju treba isplatiti prema Sarpsborgu 08 FF.
Za Mujića ne znam trenirao je do utakmice sa Leotarom i onda nestao da li je povreda ili je otpisan nemam pojma.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Amar Musić, Bojo, Duraković i Gasal potpisali danas profi ugovore dok su Grubešić, Jaganjac i Mućaj amaterske ugovore potpisali.

Danas je u prostorijama Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), uz prisustvo službenog predstavnika FS KS , potpisali nove ugovore sa FK Željezničar Grubešić David ( amaterski ugovor), Musić Amar (profesionalni ugovor), Jaganjac Hamza ( amaterski ugovor ), Mućaj Ardonis ( amaterski ugovor), Bojo Petar ( profesionalni ugovor), Gasal Hamza (profesionalni ugovor) i Duraković Faruk (profesionalni ugovor) .
Igračima želimo puno uspjeha u nastupima za FK Željezničar.

https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... rac/45905/Nova sezona m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine počinje već večeras prvom utakmicom između Radnika i Leotara, a naš tim prvi meč igra u subotu protiv Borca. Plavi su tokom pauze doživjeli promjene u igračkom kadru, stručnom štabu, ali i u rukovodstvu Kluba, te je novoj mladoj ekipi potrebna velika podrška navijača.
Željezničar je na glavnom terenu obavio posljednji trening, a svi fudbaleri su zdravi i spremno dočekuju sutrašnju utakmicu. Ekipa će sutra boraviti u karantinu u hotelu Hills.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Vala nije nam nešto lijepa ekipa ove godine.
Valjda onda znaju lopte
Valjda onda znaju lopte

trudit će se više nego oni od prošle sigurnoavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:47Vala nije nam nešto lijepa ekipa ove godine.
Valjda onda znaju lopte![]()
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
- kontrasviju
- Kontakt:
Inače Amar Musić je bio na probama u Bayernu i Dinamu. U Dinamu je doživio tešku povredu križnih ligamenata poslije koje je morao na operaciju kod Nemeca. Mislim da je u mlađim kategorijama igrao i beka i krilo.

- lijevapolutka
- Kontakt:
Kako sam čuo, ne mora značiti da je istina, savez nam je poslao prijedlog ugovora gdje bi koristili njihove LED-ove i pare bi dijelili 60-40 u korist saveza. To smo odbilikontrasviju je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:50Šta je problem sa LED banerima? Može li neko objasniti?
moSa ljoŽe
- kontrasviju
- Kontakt:
Pa dobro, ako smo odbili, nastavljamo korisititi naše i to je to? Ili su nam zabranili da ih koristimo?lijevapolutka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:53Kako sam čuo, ne mora značiti da je istina, savez nam je poslao prijedlog ugovora gdje bi koristili njihove LED-ove i pare bi dijelili 60-40 u korist saveza. To smo odbilikontrasviju je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:50Šta je problem sa LED banerima? Može li neko objasniti?

1921
-
- Kontakt:
Po kojoj osnovi nama Savez može zabraniti da koristimo naše LED reklame na kojima će se prezentovati naši sponzori ili firme koje će platiti na neki način da se reklamiraju i to u našoj avliji. Boga pitaj šta u tim ugovorima što su potpisivali piše. Sreća ovi naši izgleda to ne potpisaše.lijevapolutka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:20E to je onda sto je naš sekretar pokušao podmetnuti direktoru na potpis, pa ovaj odbio potpisati
Sramota je ovo što Savez radi. Morat će se slati dopisi UEFA-i od strane klubova da ona reaguje i morat će se navijači angažovati da se organizuju protesti. Ovako sa Vicom i kompanijom ne ide. Već sada je užas a šta će tek biti ako potraju na svojim pozicijama ne smijem ni pomisliti
Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
- Kontakt:
Neka su odbili i svaka im čast. Klasični reket. Te daj mtel banere, te ovo te ono i sad ti **** živce pored svojih da uzimaš i plaćaš tuđe.lijevapolutka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:53Kako sam čuo, ne mora značiti da je istina, savez nam je poslao prijedlog ugovora gdje bi koristili njihove LED-ove i pare bi dijelili 60-40 u korist saveza. To smo odbilikontrasviju je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:50Šta je problem sa LED banerima? Može li neko objasniti?
Evo vam **** mater vam **** vlašku.
Željezničar za život cijeli!

Rijetko u kojeg juniora u zadnji x godina sam se razocarao kao u ovoga momka. Ne pamtim kad je neki omladinac izasao iz juniora a da je fizicki izgledao kao spreman igrac za A-fudbal kojeg odma mozec ubaciti da igra i da nece izgledati kao "mladji brat" na terenu. Sve ime da postane (veoma) dobar igrac ali eto neda mu se i djabe..

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.