Javni se u pp da se upoznamoMaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:23Za muštuluka
Nego reci ti meni kakvi ste vi iz Tešnja onako k'o ljudi?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
12. igrač kluba iz Titove 38b
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E ako je fotomontaža, onda su svi iz Tešnja kvarni i bed pipl

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Sve fol neki insajderi, iz drugog kantona nam slike šalju. 

Mojne mi samo ovih Sarajlija sto od kuće ni minobacačem ne mogu dobacit do Sarajeva…
- MaroonBjelave
- Kontakt:
[/media]
Inače mi mjesto rođenja puno valjalo u životu i otvorilo mi mnoga vrata. Ono, baš baš.
Pola tima nam je iz Sirokog Brijega ! Gdje ce to biti u redu !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:17Vala brate, kontradiktoran si s ovim epitetima. Od nazivanja nekog ujkanom, pa govoriti nekom da je bez časti itd., a sebe nazivati časnim i poštenim, niđe veze.
Ja bih bio ponosan da neko iz Sarajeva navija za Tosk Tesanj, mislim da sam dovoljno rekao na tu temu…
Vidimo se protiv Tuzle
Vidimo se protiv Tuzle
Ma loše sam se izrazio, ovo ja nakidam malo ove naše lokalne insajdere level Matavž. Da si ti meni živ i zdrav, obrao si muštuluk.
Nejse, da mi je neko prije godinu pričao da ću otvorit pivu da polijem Bagaru kao veliko pojačanje u napadu, išao bi u tri lijepe, ali šta je tu je, nek' mu je sa srećom a i nama s njim.

Nejse, da mi je neko prije godinu pričao da ću otvorit pivu da polijem Bagaru kao veliko pojačanje u napadu, išao bi u tri lijepe, ali šta je tu je, nek' mu je sa srećom a i nama s njim.
Op op poceli smo vrijedat nove igrace, bravo lave.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bagariću dobrodošao još jednom. Mislim da će bit pun pogodak.
Što prije i što brže riješiti sve papire za Lazića i Ševelja.
Uz ta tri igrača nama trebaju OBA BEKA, LIJEVO KRILO i ofanzivni vezni, može Mehanović.
Tad bi bili u borbi za vrh uz isplaćene plate.
Uz ta tri igrača nama trebaju OBA BEKA, LIJEVO KRILO i ofanzivni vezni, može Mehanović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:39Pola tima nam je iz Sirokog Brijega ! Gdje ce to biti u redu !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:17Vala brate, kontradiktoran si s ovim epitetima. Od nazivanja nekog ujkanom, pa govoriti nekom da je bez časti itd., a sebe nazivati časnim i poštenim, niđe veze.
Ni naBordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:43Bagariću dobrodošao još jednom. Mislim da će bit pun pogodak.

Zadnja izmjena: alacious, dana/u 16 jul 2021, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
,MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:39Pola tima nam je iz Sirokog Brijega ! Gdje ce to biti u redu !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:17
Vala brate, kontradiktoran si s ovim epitetima. Od nazivanja nekog ujkanom, pa govoriti nekom da je bez časti itd., a sebe nazivati časnim i poštenim, niđe veze.
Bagarić mjesto rodjenja Beć,Sablić mjesto rodjenja Sinj,Oremuš-Trogir....
-
- Kontakt:
Kako komentarisete dresove , nisam nešto vidio kritike ili pohvale ?
Trenutno korisnika/ca: keli, miguelramos, NazorUso i 29 gostiju.