Primili su plate za februar i mart.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:43Bagariću dobrodošao još jednom. Mislim da će bit pun pogodak.
Što prije i što brže riješiti sve papire za Lazića i Ševelja.
Uz ta tri igrača nama trebaju OBA BEKA, LIJEVO KRILO i ofanzivni vezni, može Mehanović.
Tad bi bili u borbi za vrh uz isplaćene plate.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma pratim ja forum brate, samo ne vjerujem ništa dok se ne pojavi ovako slika ili izađe na službenoj. Previše puta smo se znali nalijepiti na poluinformacije ili nas igrač ispali u 5 do 12. Ništa lično, znam da si ti uglavnom pouzdan.
-
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Odlična vijest.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:51Primili su plate za februar i mart.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:43Bagariću dobrodošao još jednom. Mislim da će bit pun pogodak.
Što prije i što brže riješiti sve papire za Lazića i Ševelja.
Uz ta tri igrača nama trebaju OBA BEKA, LIJEVO KRILO i ofanzivni vezni, može Mehanović.
Tad bi bili u borbi za vrh uz isplaćene plate.
Jel tačan izvor?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I Bagaric i Sabljica su godinama bili u SB. Znamo kako bi reagovale Delije da im dovedes igrace iz Dinama,Hajduka i obrnuto reakciju Torcide ,BBB da im dovedes igrace iz Zvezde ,Partizana. A vidimo i nasu rekaciju. Nigdje obraza,casti i muda. Tuzno !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:39Pola tima nam je iz Sirokog Brijega ! Gdje ce to biti u redu !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:17
Vala brate, kontradiktoran si s ovim epitetima. Od nazivanja nekog ujkanom, pa govoriti nekom da je bez časti itd., a sebe nazivati časnim i poštenim, niđe veze.
Losa ti je prica skrozAntikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:01I Bagaric i Sabljica su godinama bili u SB. Znamo kako bi reagovale Delije da im dovedes igrace iz Dinama,Hajduka i obrnuto reakciju Torcide ,BBB da im dovedes igrace iz Zvezde ,Partizana. A vidimo i nasu rekaciju. Nigdje obraza,casti i muda. Tuzno !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znači još 4 plate treba da prime. Mislim, što se mene tiče, ja da je ne dobijem kako mi stoji po ugovoru, lajao bih prvo na onog na Kovačima, pa nadalje.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Poredi nas i fašiste Grobare I Delije.keli je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:02Losa ti je prica skrozAntikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:01I Bagaric i Sabljica su godinama bili u SB. Znamo kako bi reagovale Delije da im dovedes igrace iz Dinama,Hajduka i obrnuto reakciju Torcide ,BBB da im dovedes igrace iz Zvezde ,Partizana. A vidimo i nasu rekaciju. Nigdje obraza,casti i muda. Tuzno !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44
Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.
Pa Prosinecki je igrao u Dinamu i Zvezdi.
Glupa priča , ali skroz.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma ignorisite ovog Antikloca, vidis da je puko ko kokica!
Nek' teren bude mjera a ne bivši klubovi. Upamtio sam ga kao klasičnu BiH premijer liga devetku, dobar 1 na 1 al' nesposoban da sam sebi šansu kreira što nas vraća na problem ofanzivnog veznog. Kod nas u ekipi imaš 2 igrača koja znaju podvalit loptu i to kad im se poklope planete i horoskop i vlažnost vazduha a to su Sušić i Salčin. Valjda se do kraja prelaznog to popravi.
-
- Kontakt:
Nisu to obraz cast i muda, vec primitivizam koji pokazujes.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:01I Bagaric i Sabljica su godinama bili u SB. Znamo kako bi reagovale Delije da im dovedes igrace iz Dinama,Hajduka i obrnuto reakciju Torcide ,BBB da im dovedes igrace iz Zvezde ,Partizana. A vidimo i nasu rekaciju. Nigdje obraza,casti i muda.Tuzno !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Znači "tanjiraš" k'o Inzaghi u svoj vakathazarder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:09Nek' teren bude mjera a ne bivši klubovi. Upamtio sam ga kao klasičnu BiH premijer liga devetku, dobar 1 na 1 al' nesposoban da sam sebi šansu kreira što nas vraća na problem ofanzivnog veznog. Kod nas u ekipi imaš 2 igrača koja znaju podvalit loptu i to kad im se poklope planete i horoskop i vlažnost vazduha a to su Sušić i Salčin. Valjda se do kraja prelaznog to popravi.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Šuti dobro je, do danas ni tanjiraša imali nismo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:14Znači "tanjiraš" k'o Inzaghi u svoj vakathazarder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:09Nek' teren bude mjera a ne bivši klubovi. Upamtio sam ga kao klasičnu BiH premijer liga devetku, dobar 1 na 1 al' nesposoban da sam sebi šansu kreira što nas vraća na problem ofanzivnog veznog. Kod nas u ekipi imaš 2 igrača koja znaju podvalit loptu i to kad im se poklope planete i horoskop i vlažnost vazduha a to su Sušić i Salčin. Valjda se do kraja prelaznog to popravi.![]()

Rekoh, takvog sam ga upamtio, sigurno ovdje ima upućenijih momaka s boljom memorijom.
Borba protiv kamenjarskih fasista i ubica ,sigurno nije primitivizam !! Dovodjenje ubica u klub ,nije dobar potez !!Stbanovici je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:13Nisu to obraz cast i muda, vec primitivizam koji pokazujes.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:01I Bagaric i Sabljica su godinama bili u SB. Znamo kako bi reagovale Delije da im dovedes igrace iz Dinama,Hajduka i obrnuto reakciju Torcide ,BBB da im dovedes igrace iz Zvezde ,Partizana. A vidimo i nasu rekaciju. Nigdje obraza,casti i muda.Tuzno !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44
Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.
Moras imati obraz i osnovno samopostovanje. Siroki nikad ne bi doveo Tatara,Mehanovica i slicno i da im kazu da ce dzaba igrati !!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zamisli mog očaja kad sam sinoć u jednom trenutku pomislio na Handžićahazarder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:17Šuti dobro je, do danas ni tanjiraša imali nismo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:14Znači "tanjiraš" k'o Inzaghi u svoj vakathazarder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:09Nek' teren bude mjera a ne bivši klubovi. Upamtio sam ga kao klasičnu BiH premijer liga devetku, dobar 1 na 1 al' nesposoban da sam sebi šansu kreira što nas vraća na problem ofanzivnog veznog. Kod nas u ekipi imaš 2 igrača koja znaju podvalit loptu i to kad im se poklope planete i horoskop i vlažnost vazduha a to su Sušić i Salčin. Valjda se do kraja prelaznog to popravi.![]()
![]()
Rekoh, takvog sam ga upamtio, sigurno ovdje ima upućenijih momaka s boljom memorijom.

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne vidim poentu tvog posta (osim krecenja) ali cu ti odgovoriti.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:00Sve OK. Ali..Sabrina oznacena kao najveci krivac a igraci dobiju samare i prepadanja, a ona skandiranja i neke transparente...tu je taj problem. Galami se na neke igrace godinama pa nisu bolji. Nece ni ona biti.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:57Nije tacno, evo kazu na istoku dvojica.
Na zapadu sam ja snimio 5-6 huligana.
Pola sjevera sigurno nije skandiralo a
svi vrlo dobro znate da je jug sabrini do smrti odan.
Cuvajmo sabru kao zjenicu oka svoga.
Kakvo licemjerstvo, tjerati najbolju upravu ikada I najbolju direktoricu svih vremena u cijelom univerzumu.
Nece zguba dugo u protivnom,velikih belaja ce biti i tada nece samo ona podojiti.
Moglo bi biti i kolateralne stete, ko je ostao na zapadu zna o cemu pisem.
Bez veze par debila kreci ovdje na forumu i pokusava skrenuti focus na igrace, navijace i njihovo ponasanje itd. Uzalud vam trud, kao i ona, dobit cete ud.
Sabrina jeste najveci krivac to je tako i niko i nikad to nece oprati.
I nije problem sto igraci dobiju samar a sabrina skandiranje i trans, kako ti kazes. Dobro jeste problem ali je ona iskljucivi krivac i zbog toga.
E TO JE PROBLEM --------‐ SABRINA JE PROBLEM.
Na igrace se galamilo godinama i galamit ce se i dalje.
Oni ce biti bolji ili ne, ko zna.
Na nju ce se galamiti i nece biti bolja, naravno.
Nje samo nece biti na poziciji direktorice.
Mozda se to postigne galamom ili ti pozivas na nasilje?
E to je vec ogroman problem.