Ziv?delinjo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:09Bar nesto normalno.SudoHusika je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:57Neka su odbili i svaka im čast. Klasični reket. Te daj mtel banere, te ovo te ono i sad ti **** živce pored svojih da uzimaš i plaćaš tuđe.lijevapolutka je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:53
Kako sam čuo, ne mora značiti da je istina, savez nam je poslao prijedlog ugovora gdje bi koristili njihove LED-ove i pare bi dijelili 60-40 u korist saveza. To smo odbili
Evo vam **** mater vam **** vlašku.![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Vozdra raja nije me dugo bilo,
Dosta razočaran i svašta se događalo, samo sam pustio nek ide vrijeme. Sutra opet na tribinu nakon 2 godine.
Samo iedno pitanje šta je sa Štilom ?
Dosta razočaran i svašta se događalo, samo sam pustio nek ide vrijeme. Sutra opet na tribinu nakon 2 godine.
Samo iedno pitanje šta je sa Štilom ?
svrakino1921 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:51A ne bih trebalo
On je Splicanin
Treba se zalit ako ga puste da igra

PupanOzdrljic je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:49Opaaaa živ si Kana. Jes to investitore kakve ganjao pa te nije bilo![]()
![]()

- Fareus1921
- Kontakt:
Šteta što im arena i mtel ne daju da prave izvještaje sa utakmica...
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Imamo 4 igraca na okupljanju u17 reprezentacije.
Harun Pločo,Aldin Efendić,Ardijan Bejić i Đorđe Golijanin.
Harun Pločo,Aldin Efendić,Ardijan Bejić i Đorđe Golijanin.
-
- Kontakt:
Pazite šta pričate. Iza ćoška vreba Srdjan Srdić

Ti si moj Željo, veliki Željo!
-
- Kontakt:
Stisli te Željovci veliki sa svih strana. Do prije mjesec i po sve mi je crno bilo ali vjeruj bratu da ćemo biti iznenadjenje sezone. Upamti ovo pa me se sjeti u maju dogodineKANA je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:27PupanOzdrljic je napisao/la: ↑16 jul 2021, 17:49Opaaaa živ si Kana. Jes to investitore kakve ganjao pa te nije bilo![]()
![]()
ma sta cu bruda pisati ?Amar me unistio,Badzak isto a brat Dejan popisao kao navijaca ( dok sam ja pljuvao on je uradio ono sto treba pravi navijac otisao I pomogao klub koliko je mogao) Nego odgovara li nam ovaj rezultat iz Bijeljine
ovo su nam novi rivali
![]()

-
- Kontakt:
Pitaj vlasnika Taverne. On će ti najbolje reći haha ništa brate, kapiten nestao izgleda skroz
Sutra će momče da pokida

-
- Kontakt:
Ocekujem ga u drugom sutra.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:22Pitaj vlasnika Taverne. On će ti najbolje reći haha ništa brate, kapiten nestao izgleda skroz
Jedva,bio malo u banovicimasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:19Ziv?delinjo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:09Bar nesto normalno.SudoHusika je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:57
Neka su odbili i svaka im čast. Klasični reket. Te daj mtel banere, te ovo te ono i sad ti **** živce pored svojih da uzimaš i plaćaš tuđe.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedva,bio malo u banovicimasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:19Ziv?delinjo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:09Bar nesto normalno.SudoHusika je napisao/la: ↑16 jul 2021, 19:57
Neka su odbili i svaka im čast. Klasični reket. Te daj mtel banere, te ovo te ono i sad ti **** živce pored svojih da uzimaš i plaćaš tuđe.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
https://fkzeljeznicar.ba/igman-d-d-konj ... vih/45923/Igman d.d. Konjic pojačao porodicu Plavih
FK Željezničar jači je za još jednog sponzora, a riječ je o kompaniji Igman d.d. iz Konjica.
FK Željezničar i respektabilna kompanija u svojoj branši potpisali su sponzorski ugovor na godinu dana, te je Igman d.d. pojačao porodicu Plavih.
Zahvaljujemo se predstavnicima kompanije Igman na korektnim i uspješnim pregovorima, te se nadamo da će oba brenda ostvariti što veće benefite saradnje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma on uopšte nije sa ekipom čini mi se. Čovjek nije ni pripreme prošao, misteriozna situacija.samoposmatram je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:31Ocekujem ga u drugom sutra.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:22Pitaj vlasnika Taverne. On će ti najbolje reći haha ništa brate, kapiten nestao izgleda skroz
Ali vala ispast će pakaš ako se ovo razvije onako kako se čini da će se razviti.
Mogao je ostati i pokazati tu ljubav prema klubu, o kojoj je mnogo puta pričao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
KonjicLjoZee je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:56https://fkzeljeznicar.ba/igman-d-d-konj ... vih/45923/Igman d.d. Konjic pojačao porodicu Plavih
FK Željezničar jači je za još jednog sponzora, a riječ je o kompaniji Igman d.d. iz Konjica.
FK Željezničar i respektabilna kompanija u svojoj branši potpisali su sponzorski ugovor na godinu dana, te je Igman d.d. pojačao porodicu Plavih.
Zahvaljujemo se predstavnicima kompanije Igman na korektnim i uspješnim pregovorima, te se nadamo da će oba brenda ostvariti što veće benefite saradnje.
lik nije nikako u gradu nema ga ni kod vlastitih staraca u naselju da dolazi ove godine do unazad 15 dana svaki dan sam ga vidjao sa starim i starom kako kafe pije vec dvije sedmice ni traga ni glasa od njega otkako se ono suskalo da ide kod sisoje od tada ga nemaRaonffa je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:59Ma on uopšte nije sa ekipom čini mi se. Čovjek nije ni pripreme prošao, misteriozna situacija.samoposmatram je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:31Ocekujem ga u drugom sutra.PupanOzdrljic je napisao/la: ↑16 jul 2021, 22:22
Pitaj vlasnika Taverne. On će ti najbolje reći haha ništa brate, kapiten nestao izgleda skroz
Ali vala ispast će pakaš ako se ovo razvije onako kako se čini da će se razviti.
Mogao je ostati i pokazati tu ljubav prema klubu, o kojoj je mnogo puta pričao.

Kad ce novi dresovi
Vidio sam ga neki dan. Pisao sam bas ovdje to. Nije on ni na drustvenim mrezama objavljivao nesto od pocetka ove price oko raskida ugovora i toga. Samo mozda 2 do 3 storija podijelio sto ga je neko oznacio, ali to nisu slike iz sadasnjosti i slicno. Povukao se skroz na svim poljima.Robust je napisao/la: ↑16 jul 2021, 23:06lik nije nikako u gradu nema ga ni kod vlastitih staraca u naselju da dolazi ove godine do unazad 15 dana svaki dan sam ga vidjao sa starim i starom kako kafe pije vec dvije sedmice ni traga ni glasa od njega otkako se ono suskalo da ide kod sisoje od tada ga nema![]()

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."