Slažem se, uvijek treba čekati zvaničnu potvrdu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Slažem se, uvijek treba čekati zvaničnu potvrdu
Luis Ibanez je godinama igrao u Dinamu, pa je kasnije bio u Zvezdi, Delije ga extra prihvatile, bio im je jedan od miljenika.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:01I Bagaric i Sabljica su godinama bili u SB. Znamo kako bi reagovale Delije da im dovedes igrace iz Dinama,Hajduka i obrnuto reakciju Torcide ,BBB da im dovedes igrace iz Zvezde ,Partizana. A vidimo i nasu rekaciju. Nigdje obraza,casti i muda. Tuzno !!MaroonBjelave je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:44Ko nam je druže iz ŠB? Sablić rođen u Sinju, čini mi se, Ševelj Dubrovnik, ne znam eto, podsjeti me ako ti još koga znaš.
Zakarić bio u Dinamu, kasnije prešao u Partizan.
Pa bio na treningu danas
Extra! Konačno naša prava bordo boja !HeraklitMracni je napisao/la: ↑16 jul 2021, 20:50Kako komentarisete dresove , nisam nešto vidio kritike ili pohvale ?
Odlično, valjda nešto znaju, igrača nam treba..
Kad je bila ona pressica kao da je Kasum spomenuo da ce se baciti malo na africko trziste ako se varam?BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:48Odlično, valjda nešto znaju, igrača nam treba..
Jest da i ako ostanu, dok se riješe svi papiri, prođe polusezona..
Da, rekli su da ce bacit oko na Afrikukeli je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:51Kad je bila ona pressica kao da je Kasum spomenuo da ce se baciti malo na africko trziste ako se varam?BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:48Odlično, valjda nešto znaju, igrača nam treba..
Da. Spominjao je i Cioffi nesto, valjda je potpisan sporazum sa agencijom koja skautira igrace za Africko trziste i nekim klubovima kao sto su Inter, Juventus, Atletico Madrid, tako da preko toga je vjerovatno. Ako neko bolje zna oko ovog, neka me ispravi.keli je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:51Kad je bila ona pressica kao da je Kasum spomenuo da ce se baciti malo na africko trziste ako se varam?BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:48Odlično, valjda nešto znaju, igrača nam treba..
Ni Sablić, ni Ševelj a ni Bagarić nisu iz Širokog, sve i da jesu nisu oni ubice i vrlo je jadno što to pišeš. Primitivno generalizovanje i to sportista.Antikloc je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:18Borba protiv kamenjarskih fasista i ubica ,sigurno nije primitivizam !! Dovodjenje ubica u klub ,nije dobar potez !!Stbanovici je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:13Nisu to obraz cast i muda, vec primitivizam koji pokazujes.
Moras imati obraz i osnovno samopostovanje. Siroki nikad ne bi doveo Tatara,Mehanovica i slicno i da im kazu da ce dzaba igrati !!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bordobijeli, misstianopenaldo i 42 gosta.