Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ja usao na temu PL, kad ono istorija naroda na Balkanu, svasta?!
"JOŠ OD 1926"
- Simpatizer
- Kontakt:
Sad i ja citam. Jbt, sta je ovo?
Inace, Vranjes u Aeku. Eto svjeza info za Vrapcicane.

Inace, Vranjes u Aeku. Eto svjeza info za Vrapcicane.

- Tristan
- Kontakt:
Fajter ih skoluje, stej tjund.veteran 1987 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:26Ja usao na temu PL, kad ono istorija naroda na Balkanu, svasta?!

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Kriza identiteta.Simpatizer je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Sad i ja citam. Jbt, sta je ovo?![]()
Inace, Vranjes u Aeku. Eto svjeza info za Vrapcicane.![]()
"JOŠ OD 1926"
Al' vidi ovo ti nisi srbin u bilo kojem univerzumu nisi srbin nije ni fajter dakle to je nemoguca misija da si srbin Bosna je jedno Srbija je drugo.Tristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Fajter ih skoluje, stej tjund.veteran 1987 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:26Ja usao na temu PL, kad ono istorija naroda na Balkanu, svasta?!![]()
Pa sad vidi, al' zapamti da siluju djecu i da to nije dobro za psihicko zdravlje generacije.
Šta ce škuco ostalo ih ispod 200 hiljada propali k'o narod nisu se uspjeli ni za entitet izboriti jazuk totalni
- Tristan
- Kontakt:
Cek da je Tito u Jajcu nacrtao Petrinju u Bosni vi bi njima danas govorili da nisu ni Srbi ni Hrvati? To je ta Holidej in logika.90minut je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:30Al' vidi ovo ti nisi srbin u bilo kojem univerzumu nisi srbin nije ni fajter dakle to je nemoguca misija da si srbin Bosna je jedno Srbija je drugo.Tristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Fajter ih skoluje, stej tjund.veteran 1987 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:26Ja usao na temu PL, kad ono istorija naroda na Balkanu, svasta?!![]()
Pa sad vidi, al' zapamti da siluju djecu i da to nije dobro za psihicko zdravlje generacije.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
ti nisi srbinTristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:33Cek da je Tito u Jajcu nacrtao Petrinju u Bosni vi bi njima danas govorili da nisu ni Srbi ni Hrvati? To je ta Holidej in logika.![]()
Jel se Bosna odbranila od cetnika,i osim 0ar upucenijih politicara u svijetu niko ne zna za neke pravoslavce u Bosni koji mrze tu istu drzavu.Znaju doduse za genocid i zlocine koji su pocinili ti pravoslavci,i na to gledaju slicno kao na Hitlera i rajh.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
K'o onaj stranac na granici kad mu kaže da dolazi u bosni, a granicar kaže republika srpska.

U ocima istih ne postoje u ocima politicara na postoje postoje samo u ovoj državi i da nas truju politicari iz dana u dan
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Humorom nadaleko poznat narod.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
I to je pocetak i kraj price.Utripovali da su bitni nesto svijetu,hejj svijet protiv njih a jedva ih 10 milijona jada i bijede vecinom.Statisticka greska.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 17 jul 2021, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Koliko ste sad inkasirali?Simpatizer je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Sad i ja citam. Jbt, sta je ovo?![]()
2 miljona?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Tristan
- Kontakt:
Ognjen Vranjes.Rigoletto je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:42Koliko ste sad inkasirali?Simpatizer je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Sad i ja citam. Jbt, sta je ovo?![]()
2 miljona?
Stojana cuvamo da vam ima ko davati golove iz ofsajda.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Mi ćemo biti prinuđeni pridružiti se bojkotlijamaTristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:46Ognjen Vranjes.Rigoletto je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:42Koliko ste sad inkasirali?Simpatizer je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Sad i ja citam. Jbt, sta je ovo?![]()
2 miljona?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima bujruma
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Istorija 'tvog' naroda !Fighter1926 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:24Istorija mog naroda počinje jos od 6. vijeka, ne uzimamo tudju malo Tvrtkovu, malo Osmanovu, jbg., Ali me zanima što uzimate istoriju baš od Kotromanića, ima neko ko je bio i prije njih, jel ono bi 92. Holiday inn?

Naseljavanje pravoslavnog stanovnista na prostore danasnje Bosanske Krajine je pocelo poslije zauzimanja Bihaca,iz 1550 godine. Svi historicari se slazu da se radi o vlaskim stocarima i turskoj pomocnoj vosjci. Isto tako se slazu da su danasnji 'Srbi' iz tog kraja ,jedini neslovenski element u BiH.
Naravno osim njih je i dosta doseljenih i srbiniziranih Rusina i Ukrajinaca iz Galicije ( Dodik na primjer ) no oni su barem Sloveni.
Inace Borac danas uzima s lakocom !! Bice hendikep !! Danas svi stojim uz Borac ,k'o jedan !!
- Simpatizer
- Kontakt:
Tristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:46Ognjen Vranjes.Rigoletto je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:42Koliko ste sad inkasirali?Simpatizer je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:28Sad i ja citam. Jbt, sta je ovo?![]()
2 miljona?

-
- Kontakt:
Bog te mazo kakvu vi istoriju ucite i cime vas zaglupljuju, Bosna još u 10. vijeku bila Srpska kneževina, on meni spominje neke vlaseAntikloc je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:50Istorija 'tvog' naroda !Fighter1926 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:24Istorija mog naroda počinje jos od 6. vijeka, ne uzimamo tudju malo Tvrtkovu, malo Osmanovu, jbg., Ali me zanima što uzimate istoriju baš od Kotromanića, ima neko ko je bio i prije njih, jel ono bi 92. Holiday inn?
![]()
![]()
![]()
Naseljavanje pravoslavnog stanovnista na prostore danasnje Bosanske Krajine je pocelo poslije zauzimanja Bihaca,iz 1550 godine. Svi historicari se slazu da se radi o vlaskim stocarima i turskoj pomocnoj vosjci. Isto tako se slazu da su danasnji 'Srbi' iz tog kraja ,jedini neslovenski element u BiH.
Naravno osim njih je i dosta doseljenih i srbiniziranih Rusina i Ukrajinaca iz Galicije ( Dodik na primjer ) no oni su barem Sloveni.
Inace Borac danas uzima s lakocom !! Bice hendikep !! Danas svi stojim uz Borac ,k'o jedan !!
U zivotu je vazno biti BORAC!!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Cuspajz, NeSamSafetee, Rule_hz, zemuntrg i 25 gostiju.