Sve izgrađeno od šesnestog vijeka a datirate ih par stotina godina ranijeFighter1926 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:25Vozuća, Đurđevac, Karanovac, Klisina, Veselinje...Tristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:16Mostanica, Osovica, Gomionica, Stuplje, Liplje, Glogovac, Krupa, Ozren... svi oni su prije 14. vijeka, ni jedan od njih nije u Podrinju ni u Istocnoj Hercegovini. Sta cemo sad?Antikloc je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:03
Odkud ?? Pa nema ih. Pravoslavnih manastira je u tom periodu bilo samo u Istocnoj Hercegovini i prostoru gornjeg Podrinja. Bosanska vojska je podrucje danasnje Bosanske Krajine oslobodila od Madjara tek 1527,pod vodstvom Ferhat Pase Sokolovica. I do te godine je na tom podrucju zivjelo iskljucivo katolicko stanovnistvo.
Ubio ih Alijaa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ljudi o pravoslavnim manastirima na temi premijer lige **** ti forum i groma
- Antipolitika3
- Kontakt:
A nas ateiste to niti malo ne zanima a kladim se da i oni ne posjecuju dzamije i manastire
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa da 5 klubova istupi iz lige, liga bi se u momentu prekinula jer bi tako ostao na 7 ekipa a Uefina pravila nalazu, da mora biti minimum 8 ekipa u ligi, da bi bila profesionalna i da bi ta liga dala ucesnike euro takmicenja.
Nadam se, da su složni svih 5 klubova, jer Sloboda mi djeluje najslabija karika u ovome.
Znaju to dobro savez i Vico, pa su poceli sa ovim glupim saopstenjima.
Nadam se, da su složni svih 5 klubova, jer Sloboda mi djeluje najslabija karika u ovome.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Slobodu ce kupiti Vico terenom ,vec jeste.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:32Pa da 5 klubova istupi iz lige, liga bi se u momentu prekinula jer bi tako ostao na 7 ekipa a Uefina pravila nalazu, da mora biti minimum 8 ekipa u ligi, da bi bila profesionalna i da bi ta liga dala ucesnike euro takmicenja.
Ja sam za prekid i unistavanje BiH nogometa ionako je u rangu amaterizma
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Biće ovo dobra sezona, kao glavne konkurente vidim Borac i Zrinjski.
Bitka na Neretvi all over again, yebali smo tad bradate i kockoglave spodobe, yebaćemo i sad. Juriiiiiiš.
Bitka na Neretvi all over again, yebali smo tad bradate i kockoglave spodobe, yebaćemo i sad. Juriiiiiiš.
- Tristan
- Kontakt:
Nakon casa istorije da im odrzimo i cas fudbala.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ukini forum, ovdje vas historije.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
jes, dobar im teren valaj napravioAntipolitika3 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:35Slobodu ce kupiti Vico terenom ,vec jeste.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:32Pa da 5 klubova istupi iz lige, liga bi se u momentu prekinula jer bi tako ostao na 7 ekipa a Uefina pravila nalazu, da mora biti minimum 8 ekipa u ligi, da bi bila profesionalna i da bi ta liga dala ucesnike euro takmicenja.
Ja sam za prekid i unistavanje BiH nogometa ionako je u rangu amaterizma
Joj srpskih ideala i jos im neko objasnjava nesto hahah pa Maje i Asteci su srbi bili. Taj narod je u evropi oznacen kao primitivno pleme. Najveci lazovi od kad je svijet nastao. Dodik prije kaze Mladic i Karadzic su sramota,zlocinci koji su napravili genocid itd itd a sad kaze heroji al to su pravi srbi. Srbin je dokazano zlo bio on u CG,Bosni,Kosovu,Hrvatskoj itd kad to prihvate tek onda ce moci naprijed al nisu oni svabe. Do tada Osmanlije,l Maje i Asteci,Modric i svi ostali su srbi. SRBI I CASOVI HISTORIJE HHAHAHAHAHHAHA pa ljudi do juce tvrdili da smo na Markale lutke donosili,sami sebe granatirali usput hebem vam i rod i porod
Kako utjece ljetni raspust na forum, svake godine isto.
kakve kutijeFighter1926 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:25Vozuća, Đurđevac, Karanovac, Klisina, Veselinje...Tristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:16Mostanica, Osovica, Gomionica, Stuplje, Liplje, Glogovac, Krupa, Ozren... svi oni su prije 14. vijeka, ni jedan od njih nije u Podrinju ni u Istocnoj Hercegovini. Sta cemo sad?Antikloc je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:03
Odkud ?? Pa nema ih. Pravoslavnih manastira je u tom periodu bilo samo u Istocnoj Hercegovini i prostoru gornjeg Podrinja. Bosanska vojska je podrucje danasnje Bosanske Krajine oslobodila od Madjara tek 1527,pod vodstvom Ferhat Pase Sokolovica. I do te godine je na tom podrucju zivjelo iskljucivo katolicko stanovnistvo.
Ubio ih Alijaa![]()
Šta će oni govorit, pred popis stanovništva im bilbordima savjetovali kako da se pišu!Tristan je napisao/la: ↑17 jul 2021, 19:33Cek da je Tito u Jajcu nacrtao Petrinju u Bosni vi bi njima danas govorili da nisu ni Srbi ni Hrvati? To je ta Holidej in logika.![]()
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
E jesu se uzdigli ljubi majka, kako će im ponovni pad biti sladak
Naravno cim Dodo krene, i oni će za njim
Naravno cim Dodo krene, i oni će za njim
Hahaha sto je neko pozelio da pali 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nego, je li se ma manjina grupisala za Izbore 2022, pošto je Komšić najavio kandidaturu?
- Antipolitika3
- Kontakt:
jao debele guzičetine jao
Ovog Željkana je sevap ugasiti.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, N3R3D, ultrazonfa i 29 gostiju.