FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da nam je dozivjeti da pojacanja dodju na vrijeme i odrade pripreme pa spremni udjemo u sezonu i Europu.
-
- Kontakt:
Bio je press pred utakmicu za Moldavcima, a vrli novinari, Kasumu, nisu postavili niti jedno pitanje...BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:07Nakon što je izradio i slagao navijače da će klub odgovoriti na postavljena pitanja od UNFKS, zatim i detaljnijeg objašnjenja u vezi stadiona, Damir Kasum je slagao navijače i nije ispunio obećanje da će pred novu sezonu sazvati press i odgovoriti na sva pitanja navijača i predstaviti plan i strategiju kluba.
Stidi se, Damire LAŽOV Kasume!
Evo i oni tebe selame!
Tim ciji su starteri hebib velkoski pidro saban nema sta da trazi u vrhu tabele, to je gore od proslosezonskog zelje.
NEMA NAZAD
Sad Vicine sudije preuzimaju stvar u svoje ruke 

Nasi manekeni trebaju uzeti kasetu ove utakmice zeljo borac i pogledati, da vide sta je borba i zalaganje na terenu
Sve mi znamo.
Nekako mi štrumfići djeluju borbeniji, nego naša dječica. Kao da imaju više želje da se dokažu. Ili Borac igra pod ručnom. 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još mi se više ogadiše naši "omladinci" nakon što odgledah prvo poluvrijeme kona sa djecom protiv vicinog kriminalnog borca.
Trka, želja, volja... Sve ono što kod naših nema.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neće to tako ofirno ići, ne brini. Sredinom marta se to lagano počinje odrađivati. Do tada će se navlažiti uglavnom za sarajevske klubove, da se poslije ne kaže da se griješili i šiljo na sve strane...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- feniksptica
- Kontakt:
Ne bih ni ja trco kad znam da mi saigraci Krste Tino nece metra pomoc.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Organizovan press, to sto novinari nisu nista pitali treba vidjeti koliko su dobili para da ne postavljaju pitanjaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:12Imaju fore do ponedjeljkaBordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:07Nakon što je izradio i slagao navijače da će klub odgovoriti na postavljena pitanja od UNFKS, zatim i detaljnijeg objašnjenja u vezi stadiona, Damir Kasum je slagao navijače i nije ispunio obećanje da će pred novu sezonu sazvati press i odgovoriti na sva pitanja navijača i predstaviti plan i strategiju kluba.
Stidi se, Damire LAŽOV Kasume!

Zadnja izmjena: BjelasnicaSarajevo, dana/u 17 jul 2021, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzno se sjetiti nase utakmice u cetvrtak, i gledati ovakvu borbu i htijenje kod komsinica.
Ako neko od igraca cita ovo, stidite se.
Ako neko od igraca cita ovo, stidite se.
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Gleda l ko Kovu. Upali stream tek nakon gola a on stalno u kadru..da nije sta kriv
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
To ti je kobajagi akademija.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:49Još mi se više ogadiše naši "omladinci" nakon što odgledah prvo poluvrijeme kona sa djecom protiv vicinog kriminalnog borca.
Sokic,babo dovuce i odvuce u djipu,masaza.
Nema tu hljeba...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Nit je kad imao toliko, nit sad ima. Vise je Mesanovic i njegov vrli menadzer uzeo, nego Tino.
Ko kaze da se nasi nisu borili ? Nasi su se itekako borili, pogotvo protiv Milsamija, ali lakse se boriti bez pritiska, nego sa pritiskom da moras pobjediti i proci dalje u Europi, pa jos primis gol, a nemas kvalitet u zadnjoj trecini.
@fenkisptica, pogledaj portale nase, sad ce oni objavit ukoliko je nesto kiksao. Ne brini se oko tog.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kod nasih manekena nikakve zelje,energije nicega skupina jadova od Susica pa nadalje bez borbe,zelje,zara trcanje im je stran pojam. Pidru,Salcina,Sabanovica,Kurdica bi bez razmisljanja otpustio sta antitalenti da ti uximaju mjesto takodje i Velkoski,Hebib. Sto se navijaca tice vise na forumu pljuvaca nego na tribinama al eto to smo mi. Vjerovatno nema gore sorte od nas to je sigurno. Vidis facu onom Pidri i skontas da glavom u zid udaram,lomim tv kad primimo gol a on ko retard nakon svake greske bez ikakve emocije e sine nosi se u tri pm ako nemas kvalitet pogini na terenu a ne kao baba da se vuces
Uf, kamo sreće da naši debili manjak kvaliteta nadoknadjuju borbenošću
Al nema nijedno kod njih
Al nema nijedno kod njih
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ali, kakva atmosfera u Poljskoj. Ovakva im je svaka utakmica... Brutalni navijaci.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Iz krajnosti u krajnost.
Kad dobijemo aBd u ponedeljak, hvalisanje i unaprijed osvojena titula ce opet biti glavna tema.
Prvenstvo nije jedna utakmica.
Kad dobijemo aBd u ponedeljak, hvalisanje i unaprijed osvojena titula ce opet biti glavna tema.
Prvenstvo nije jedna utakmica.
-
- Kontakt:
Po tekstualnom prenosu utakmice imao je nekoliko dobrih intervencija, a kod gola ne kažu da je nesto kiksao.feniksptica je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:52Gleda l ko Kovu. Upali stream tek nakon gola a on stalno u kadru..da nije sta kriv
Evo i oni tebe selame!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, boki86, Bordo10, bosnas_, broj6, diplomatija, Direktorcic, hazarder, JavierBosnia, johntravolta123, MojaMalenkost, mosarajvosa83, MostarReds22, MSOZ101, napoleon72, Noke995, Pitar6785, Posejdon, samoFKS, Taree, Turo, UltraSa46, Venom i 171 gost.