Natrpam ti se vanago u stau! Mrsss
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Steta za ovakav kraj, pogotovo kada ovaj smrad mali zabije gol od svih... Ali nasi se extremno pokvukli i na to dodas da su ovi ubacili sve sto valja s klupe.. 1-1 je vrh.
Dobar pocetak kako god. Ali izmjene ne znam sta da kazem.. Jedan zamjerka veceras Ivkovicu.
Dobar pocetak kako god. Ali izmjene ne znam sta da kazem.. Jedan zamjerka veceras Ivkovicu.
@igrajlopte 🐦
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovi aplauzi na kraju mnogo govore.
Željezničar !
Željezničar !
Bez obzira na rezultat, ovi momci su ŠAMPIONI za mene ! Pokazali ste kako se bori za Željin dres
I još jednom želim da se najebem mile majke ? Енверу !

I još jednom želim da se najebem mile majke ? Енверу !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Dobro nisam nezadovoljan,draze mi je ovako gledati borbu nego debile ko Veselinovica i slicno,jbg vidi se da fali kvaliteta i snage i dosta profesionalizma ali im borbu ne mozes oduzeti i na tome svaka cast,i kao takvi bi sa iole solidnim golmanom ovo vjerovatno uzeli,ali jbg kad nemas od cega dovesti ni solidnog golmana trpi ovo sto imas i suti 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kratak roster nas će pojest.
Borit ćemo se zajedno!
Borit ćemo se zajedno!
Svaka čast momci!!! Kapa do poda. Raduje me ova borbenost više nego išta.
Jedna zamjerka. Ivković totalno promašio zamjene. Al' hajde, ostalo je odlično odradio.
Jedna zamjerka. Ivković totalno promašio zamjene. Al' hajde, ostalo je odlično odradio.
-
- Kontakt:
Ma momcima se nema šta prigovoriti. Svaka čast. Izgorili su realno. Mekić je preorao teren. Odavno ovakvu borbu nismo vidjeli. Nadam se da će fizički još malo napredovati. Mustafa je forsirao noćas maksimalno. Imao dosta dobrih driblinga i poteza ali i loših šuteva. Bojo napokon pokazuje da zna igrati kad igra gdje mu odgovara. Sve u svemu ja sam zadovoljan sa ovim zasad. Koliko će se moći ovak ogurati to je samo pitanje. Treba nam par pojačanja to je definitivno.
P.S. ovom malo smradu kulašina se naheb.em majke. Od mene 100 eura ko ga našamara. ****.ar malo ode kod četnika i još slavi gol kao da je finale lige prvaka. Odavno me nišya nije iznervirao kao njegov potez noćas
P.S. ovom malo smradu kulašina se naheb.em majke. Od mene 100 eura ko ga našamara. ****.ar malo ode kod četnika i još slavi gol kao da je finale lige prvaka. Odavno me nišya nije iznervirao kao njegov potez noćas
Ti si moj Željo, veliki Željo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šteta, ali borba je tu, to volimo gledati, po pobjedu u Tuzlu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma sta znaci promasio kad nemas ni koga uvesti,nadam se samo da mozemo iskopati iole solidnog golmana jer ovaj je bas potanak,ostalo nemam zamjerku

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Meraak1921
- Kontakt:
Ovako se moze par kola, doce povrede, doce zuti kartoni, ko ce igrati? 3 igraca fale pod hitno
Do zimske malo pregurati ima jos par igraca za registeovati, ovaj iz Lokomotive Durakovic itd. Bice to ok I zec je tu ne teeba zaboraviti. Borba je za opstanak treba imati na umu, promocija mladih i borba za opatanakavalPacidoroP je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:57Kratak roster nas će pojest.
Borit ćemo se zajedno!
Zadnja izmjena: didnot, dana/u 17 jul 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
[quote=NerminFatic post_id=8427545 time=1626555231 user_id=48893]
[quote=Muki15 post_id=8427311 time=1626551122 user_id=49371]
Braćo neradujte se previše,klasična iz keca u dvicu,nažalost....
[/quote]
[/quote]
Da se pridruzim , i ja ti se natrpam vanago u stau.Sagni se malo na donju pipu bijedo.Mrsss
[quote=Muki15 post_id=8427311 time=1626551122 user_id=49371]
Braćo neradujte se previše,klasična iz keca u dvicu,nažalost....
[/quote]
[/quote]
Da se pridruzim , i ja ti se natrpam vanago u stau.Sagni se malo na donju pipu bijedo.Mrsss
Nakon svakakvih kladioničarskih štimaljki pomislio sam da će se nastaviti ponovo ali hvala Bogu prevario sam se
Svaka čast djeco Željina

Svaka čast djeco Željina
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
Ivkovicu se ne smije desiti ponovo scenario veceras da mu sa klupe ulaze penzioneri poput legende sa Pala i Bekrica. Pogotovo ovoga prvog, ne smije ubaciti vise ako zeli svom timu dobro. A Bekrica moze ubacivati protiv nekakvih Leotara, Radnika i Posusja.. Nadam se da je veceras vidio da ta dva igraca nemaju sta da traze u ovom novom Zelji.
1-1 je visio u zraku od pocetka drugog. Ne znam sto su se nasi toliko povukli, jednostavno samo si cekao trenutak kada ce ga ovi zabiti. Pogotovo nakon sto su ovi ubacili sve sto valja s klupe.
A ovom malom sto je proslavio gol veceras se sjetim zenskog roda!!
1-1 je visio u zraku od pocetka drugog. Ne znam sto su se nasi toliko povukli, jednostavno samo si cekao trenutak kada ce ga ovi zabiti. Pogotovo nakon sto su ovi ubacili sve sto valja s klupe.
A ovom malom sto je proslavio gol veceras se sjetim zenskog roda!!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 17 jul 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Ja sam zadovoljan, bolje smo izgledali nego sa onim nekim imenima iz prosle polusezone. Steta jer smo go primili u 88. Minutu, al zamjerit ne mogu nikome nista. Svaka cast momci, samo se nastavite boriti!!
Volim te Zeljo!!
Volim te Zeljo!!
- NerminFatic
- Kontakt:
Malo nas je bogme koji ne bismo pred utakmicu bjanko potpisali 1:1 uz ovakvu igru. U ligi tesko da ima ko jaci od njih tako da s ovim malim Tominim Hrvatom koji ceka debi, Durakovica, valjda bar Zeca, mozemo biti vrlo konkurentni za vrh tabele.Meraak1921 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:00Ovako se moze par kola, doce povrede, doce zuti kartoni, ko ce igrati? 3 igraca fale pod hitno
Zadnja izmjena: NerminFatic, dana/u 17 jul 2021, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
De bolan ne letite kakav vrh tabele ,ne stavljaje pritisak na ionako tanku ekipu,nek se igraju i bore kao veceras i dovoljno je ,kakav vrh tabele 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja sam zadovoljan igrom, zalaganjem pa donekle i rezultatom. Ostaje žal što smo se prerano zatvorili, da smo i dalje napadali siguran sam da bi uzeli 3 boda. Idemo dalje, ova ekipa će mnogima pomrsiti račune !
Ovaj remi je meni kao pobjeda, ne zbog protivnika i boljeg sastava, već zbog borbe, zalaganja, truda, šprintova, uklizavanja - ovo je Željo !
Na tribinama Vedran Bosnić, Benjamina Karić, Enes Sipović, Srđan Stanić ... ne znam samo gdje su Srđan Srdić i Harki Selmanović nisam ih vidio, a sad pomno pratiti rezultat sa Tušnja između Slobode i Rudara
Ovaj remi je meni kao pobjeda, ne zbog protivnika i boljeg sastava, već zbog borbe, zalaganja, truda, šprintova, uklizavanja - ovo je Željo !
Na tribinama Vedran Bosnić, Benjamina Karić, Enes Sipović, Srđan Stanić ... ne znam samo gdje su Srđan Srdić i Harki Selmanović nisam ih vidio, a sad pomno pratiti rezultat sa Tušnja između Slobode i Rudara

Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 17 jul 2021, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!