FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
neroazzurni
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
raja zna li iko kakva je situacija sa kartama, jel realno doci sutra u Tuzlu i naci kartu za utakmicu?
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Danas ih je bilo poprilican broj u UG"PFKS", kakvo ce sutra stanje bit, ne bih ti mogo rec. Kazu da je jucer velika potraznja za clanskim bilaneroazzurni je napisao/la: ↑17 jul 2021, 14:27raja zna li iko kakva je situacija sa kartama, jel realno doci sutra u Tuzlu i naci kartu za utakmicu?
Volim tebe, više od sebe
Ko je uplatio člansku kartu jučer, može ući protiv Rudara s potvrdom?
BALL DON'T LIE
- Beduin
- Kontakt:
Jest lijepo vidjeti u centru grada stand s rekizitima i obiljezjima Slobode, dosta raje se tu vrti, propituju, kupuju. Sve ono sto se ranijih godina nije radilo. ❤
Ja kod Mide ocu morao uzeti obicnu kartu od 10KM, a sa clanskom moram ispred stadiona uzeti. Samo da me nr zajebu pa izvisim bez karte. Moze li se uzeti kad ujutru na stadionu ili moram cekati do 17h?
Ja kod Mide ocu morao uzeti obicnu kartu od 10KM, a sa clanskom moram ispred stadiona uzeti. Samo da me nr zajebu pa izvisim bez karte. Moze li se uzeti kad ujutru na stadionu ili moram cekati do 17h?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Odlicna stvar, samo da nastave makar dok je ljeta sa ovim.Beduin je napisao/la: ↑17 jul 2021, 20:13Jest lijepo vidjeti u centru grada stand s rekizitima i obiljezjima Slobode, dosta raje se tu vrti, propituju, kupuju. Sve ono sto se ranijih godina nije radilo. ❤
Jesul kod nas sve novajlije registrovane?
Jedini mi u ligi ograničili kapacitet na max. 500 po tribini. 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Mi k'o da smo u drugoj drzavi, kod svih mogu skoro pune tribine, samo se kod nas ganja neka disciplina
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Mozda je krizni stab TK taki odredio, ha?
Nego ba, mozel se uzeti ujutro karta na stadionu ili miram cekati pred pocetak utakmice?
Nego ba, mozel se uzeti ujutro karta na stadionu ili miram cekati pred pocetak utakmice?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A o mjerama da ne govorim. Maske obavezne, ko ne nosi, policija i obezbjeđenje će biti primorani intergenisati. Naravno, i distanca je obavezna.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 21:51Mi k'o da smo u drugoj drzavi, kod svih mogu skoro pune tribine, samo se kod nas ganja neka disciplina
Gledam ove na šugavici i kontam KOJI KU.RAC!?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Iste su mjere i u KS, pa pogledaj na šta to liči na šugavici.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ne kazem da je uprava kriva, vec onaj ko je nadlezan za sve ovo, jer sve ostalo funkcionise u kantonu normalno. U cijeloj drzavi stadioni puni, samo se na Tusnju moraju striktno pravila drzat
Volim tebe, više od sebe
De bogati i ne bude nas vise nekada i kada je normalno sve, sto dizete frku kao da nam je prosjek 5000.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00Ne kazem da je uprava kriva, vec onaj ko je nadlezan za sve ovo, jer sve ostalo funkcionise u kantonu normalno. U cijeloj drzavi stadioni puni, samo se na Tusnju moraju striktno pravila drzat
Svaki kanton i prakticno jeste drzava za sebe.
Gdje vlada hdz Bosne i nema, u rs je svakako nema.
Ja mislim tek od 5 6 kad se i kapije otvaraju
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Ne kazem da nas ima 5k, al nemoj nas toliko ni ponizavat, kad je skorz lose stanje u klubu bilo i kad se los fudbal igro, prosjek nam je bio 3k ljudi po utakmici. Mozda nas ne bi bilo preko 5k, al ne bi ni ispod 3k da je dozvoljen normalan ulazFKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:59De bogati i ne bude nas vise nekada i kada je normalno sve, sto dizete frku kao da nam je prosjek 5000.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00Ne kazem da je uprava kriva, vec onaj ko je nadlezan za sve ovo, jer sve ostalo funkcionise u kantonu normalno. U cijeloj drzavi stadioni puni, samo se na Tusnju moraju striktno pravila drzat
Volim tebe, više od sebe
Evo garantujem da nema mjera i ograničenja nikakvih, min. bi 5000 bilo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:03Ne kazem da nas ima 5k, al nemoj nas toliko ni ponizavat, kad je skorz lose stanje u klubu bilo i kad se los fudbal igro, prosjek nam je bio 3k ljudi po utakmici. Mozda nas ne bi bilo preko 5k, al ne bi ni ispod 3k da je dozvoljen normalan ulazFKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:59De bogati i ne bude nas vise nekada i kada je normalno sve, sto dizete frku kao da nam je prosjek 5000.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00
Ne kazem da je uprava kriva, vec onaj ko je nadlezan za sve ovo, jer sve ostalo funkcionise u kantonu normalno. U cijeloj drzavi stadioni puni, samo se na Tusnju moraju striktno pravila drzat
Pa 16 mjeseci nisi mogao na utakmicu otići...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa i kada bi bilo 3000,sta sada ne moze i to je to. Ne ponizavam to je cinjenica znalo je biti i 5000 u borbi za goli zivot i 1000 samo u borbi za vrh, takvi smo narod.
Bice koliko bude. Bitno je da oni odigraju i pobjede, da se probamo izboriti za evropu a proci ce i ovo nekada.
Bice koliko bude. Bitno je da oni odigraju i pobjede, da se probamo izboriti za evropu a proci ce i ovo nekada.
Sutra plitak potok i punjenje do vrha ! 3-0
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.