U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Mislim da Ćetković nije neki golman, ali isto tako mislim da ovdje njegova krivica je skoro minimalna.
Bio je pokriven, a bilo je relativno blizu. Veći krivac je Milojević, koji takođe nije neki igrač.
Nadam se da će Drina bar u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu biti standardan u21 štoper sa desne strane.
Šteta što prije nije dobio priliku.
Bio je pokriven, a bilo je relativno blizu. Veći krivac je Milojević, koji takođe nije neki igrač.
Nadam se da će Drina bar u sljedećem kvalifikacijskom ciklusu biti standardan u21 štoper sa desne strane.
Šteta što prije nije dobio priliku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma Aljkanović je najbolji u21 golman u to nema sumnje. Ne znam zasto se razglaba o ostalim rupama.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Možda Dizdarević ima kvaliteta. Ali nema prilike u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00Ma Aljkanović je najbolji u21 golman u to nema sumnje. Ne znam zasto se razglaba o ostalim rupama.
Kanurić i Ćetković po meni nisu kvalitet.
Za mladog golmana je najbitnije da brani. Da prikuplja iskustvo. Ako ne brani najbolje je da bježi iz tog kluba.
Aljkanović je mlad branio u drugoj ligi. Vladan isto tako. Bolje nego biti na klupi godinama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kanurića slobodno prekriži zauvijek.ASD je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:03Možda Dizdarević ima kvaliteta. Ali nema prilike u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00Ma Aljkanović je najbolji u21 golman u to nema sumnje. Ne znam zasto se razglaba o ostalim rupama.
Za mladog golmana je najbitnije da brani. Da prikuplja iskustvo. Ako ne brani najbolje je da bježi iz tog kluba.
Aljkanović je mlad branio u drugoj ligi. Vladan isto tako. Bolje nego biti na klupi godinama.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Kulašin bi mogao biti baš dobar igrač. Vidi se energija i bezobrazluk.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Zaboravio si KačavenduASD je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:03Možda Dizdarević ima kvaliteta. Ali nema prilike u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00Ma Aljkanović je najbolji u21 golman u to nema sumnje. Ne znam zasto se razglaba o ostalim rupama.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- ASD
- Kontakt:
Isto kao i za Dizdarevića. Ima solidan kvalitet iz mlađih uzrasta, ali nema minuta.Bazinga12345 je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:49Zaboravio si KačavenduASD je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:03Možda Dizdarević ima kvaliteta. Ali nema prilike u klubu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 22:00Ma Aljkanović je najbolji u21 golman u to nema sumnje. Ne znam zasto se razglaba o ostalim rupama.
Aljkanović je mlad branio u drugoj ligi. Vladan isto tako. Bolje nego biti na klupi godinama.![]()
Iako su odigrane tek 2 utakmice u novoj sezoni, već smo vidjeli čak 17 U21 igrača na terenu. Do kraja kola bi ova brojka mogla na 50+ 
mislim da je ovo pravilo oko u21 odlicno, jer je najvaznije razvoj mladih igraca; svakako necemo nista ostvariti u Evropi, pa bolje da se stvaraju igraci za reprezentaciju
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo će uveliko pomoći mlađim selekcijama.
Protiv u21 Irske si spominjao da većina igrača ne igra seniorski fudbal.
⚜️~⚜️~⚜️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kanurić je 0 bodova
Dizdarević je obecavao, ali ocigledno se i on pogubio dok ne dobija priliku
Mislim da je jasno sve sa potezom da smo u pregovorima s Jasminom Buricem
Ovaj Cetkovic je hvaljen, ali Boga mi tanko
Dizdarević je obecavao, ali ocigledno se i on pogubio dok ne dobija priliku
Mislim da je jasno sve sa potezom da smo u pregovorima s Jasminom Buricem
Ovaj Cetkovic je hvaljen, ali Boga mi tanko
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neki igraju seniorski fudbal u irskoj ligi, ali mnogi su po omladinskim ligama jos uvijek. Isti je slucaj bio kad smo dobili Vels 0-4, iskustvo je bilo na nasoj strani.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:15Ovo će uveliko pomoći mlađim selekcijama.
Protiv u21 Irske si spominjao da većina igrača ne igra seniorski fudbal.
Vidjecemo sad u septembru svakako, nije daleko.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 17 jul 2021, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
-
michplatini
- Kontakt:
Kulašin se ovakvih golova nadavao u mladjim selekcijama Željezničara.Odličan debi za Borac u prvenstvu.Ima strašne brzinske kvalitete ako još poprqvi neke tehničke segmente lijepa budućnost je pred njim.
Za mene najbolji mladi igrač na terenu Čavić ,takva tehnika i jednostavnost svakog poteza je sjajna za mladog igrača,ima vic u igri i veliki potencijal.
Za mene najbolji mladi igrač na terenu Čavić ,takva tehnika i jednostavnost svakog poteza je sjajna za mladog igrača,ima vic u igri i veliki potencijal.
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko si bio očaran Hreljom kad si ga prvi put gledao, a sad na Grbavici dobija minute na kapaljku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa nije strucnjak ko ti da odmah sve kako treba procijeni.legenda reala je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:02Kolko si bio očaran Hreljom kad si ga prvi put gledao, a sad na Grbavici dobija minute na kapaljku
- legenda reala
- Kontakt:
Jedini strucnjak si ti ovdje al za kosarkuGhuraba je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:36Pa nije strucnjak ko ti da odmah sve kako treba procijeni.legenda reala je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:02Kolko si bio očaran Hreljom kad si ga prvi put gledao, a sad na Grbavici dobija minute na kapaljku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Igračima iz Federacije je najbolje da idu u Borac 
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro. Gledao sam ga u juniorima tada. Logično je da treba dosta raditi kako bi napredovao.legenda reala je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:02Kolko si bio očaran Hreljom kad si ga prvi put gledao, a sad na Grbavici dobija minute na kapaljku
Momak ima kontrolu lopte samo takvu, na onu visinu, još ljevak. Dobro bi bilo kad bi ojačao i otišao na centarfora.
Ne znam kakve su mu radne navike, ali izbor kluba mu je katastrofalan.
I ovaj Kulašin nije dobio priliku na Grbavici, a takođe talentovani Duraković i Gasal su na kapaljci.
Tek od juče je krenuo rad u Želji kako treba. Nakon par godina stagnacije.
Vidjećemo do kad.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne bi rekao da su neke, a i ja sam odma govorio da je promasaj, onaj drugi junior (,Haznadar)sto je prosle sezone debitovo sa 16 godina i odigro desetak utakmica u sezoni, otiso u juniore zelja da igra juniorsku premier ligu, zamisli tu glupost dokazes se na seniorskom nivou sa 16, imas sigurno mjesto u timu i ti se vratis u juniore meni je to van svake pameti nema sanse dy je JPL jaca od 1LFBIHASD je napisao/la:
- ASD
- Kontakt:
Željo ima 3 jako talentovana desna krila. Svi žaštićena godišta kojima fale minute. Bez iskustva su.legenda reala je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:13Ma ne bi rekao da su neke, a i ja sam odma govorio da je promasaj, onaj drugi junior (,Haznadar)sto je prosle sezone debitovo sa 16 godina i odigro desetak utakmica u sezoni, otiso u juniore zelja da igra juniorsku premier ligu, zamisli tu glupost dokazes se na seniorskom nivou sa 16, imas sigurno mjesto u timu i ti se vratis u juniore meni je to van svake pameti nema sanse dy je JPL jaca od 1LFBIHASD je napisao/la:
Hrelji trebaju dobre radne navike jer lično ne vjerujem da može imati neku karijeru na desnom krilu, na onu visinu.
Po meni je juniorska liga za klasu slabija od prve federalne.
Trenutno korisnika/ca: General505 i 28 gostiju.