FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Oprostite na mazohizmu ali ima li negdje snimak ove nesretne tekme sa Milsamijem?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- ElCartel11
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/stojan-ma ... ler/398855
Jel ko pratio momka dok je igrao u Krupi? Slabiji od Pidre ne moze biti sigurno a nije skup.
Ili ovaj Slovenac https://www.transfermarkt.com/tilen-mla ... ler/264687
Jbt lik ima bolju tehniku nego vecina ofanzivaca u ovoj ligi
Jel ko pratio momka dok je igrao u Krupi? Slabiji od Pidre ne moze biti sigurno a nije skup.
Ili ovaj Slovenac https://www.transfermarkt.com/tilen-mla ... ler/264687
Jbt lik ima bolju tehniku nego vecina ofanzivaca u ovoj ligi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vjerovatno da ima pasa bolje ti je da negledas,ja sam obolio gledajuci uzivo,a opet idem u ponedeljak nisam u vinklu nikako.hordasDoboj je napisao/la: ↑18 jul 2021, 00:22Oprostite na mazohizmu ali ima li negdje snimak ove nesretne tekme sa Milsamijem?

Mlakar je igrac Brightona, posudili ga Hajduku.U ovoj situaciji, mozemo samo sanjati, da dovodimo igrace iz Premier lige.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ono je Jan Mlakar, ovo je Tilen Mlakar nisam tebra toliko lud da postavljam igrace Brightona, da ih dovodimo kao

Ovaj Tilen je slobodan igrač trenutno i za naseg Pidronija Marcelo licno.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Izvini gigantu, poletio samElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 00:45Ono je Jan Mlakar, ovo je Tilen Mlakar nisam tebra toliko lud da postavljam igrace Brightona, da ih dovodimo kao![]()
Ovaj Tilen je slobodan igrač trenutno i za naseg Pidronija Marcelo licno.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Nije to taj Mlakar. U Hajduka je Jan, spic. Ovo je Tilen, lijevi bek, u Seredu igrao proslu sezonu sa Kanuricem, sve ostali klubovi u Sloveniji. Solidan igrac. Za lijevog beka imas opciju i Petra Mamica.
Ali, dzaba kad su stranci. Nema planskog dovodjenja, barem do sad nije bilo. Od Lazica je bilo boljih igraca sa nasim drzavljanstvom.
Ima jos jedan Mlakar, Matic, izgleda da je svaki drugi Mlakar nogometas
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Sa drugim dijelom posta se posebno slažem. Rumena pič.ketina se uvrijedila jer zaboga, čuo je par ruznih povika sa istoka. A to sto smo se mi uvrijedili njegovim igrama i njegovom doprinosu to nista…. Odron od igraca, ne znam ni kako bih ga opisao. Doveo me do toga da zalim sto je Hodzic otjeran. Ali boli njega qrac, 3-4 hiljade padne na račun.holyman je napisao/la: ↑18 jul 2021, 00:12Kome god nije jasno da ova ekipa ne moze bolje, neka poslusa izjavu Sablica:AlfredNobel je napisao/la: ↑17 jul 2021, 23:5921. vijek, sve napreduje, a ljudi i dalje ne kontaju da u fudbalu nije dovoljna samo borbenost. Možeš biti Chuck Norris, da rigaš vatru na terenu, ali ako nemaš mozak i ostale fudbalske vještine, ti si qarina. Možeš ti neke stvari donekle nadoknaditi borbenošću, ali samo s njom ne možeš ništa.
Oči bih sebi izbio kad vidim komentare poslije neke tekme i kiksa, gdje krenu srrati o borbenosti, "nisu se trudili", "ginite manekeni", "volite li vi ovaj klub pickice" i slično. Utuvite u te svoje tintare više da borbenost ne znači sve i da moraš imati ostale kvalitete da bi postigao određen rezultat.
Ko kaže da se nisu trudili ovi momci protiv Milsamija? Gdje se to vidi, samo mi to objasnite? Šta imali su bol u qurcu? Ne provaljujte se. Momci odigrali maksimalno borbeno, koliko su mogli. Druga stvar je da li tu ima kvaliteta, prije da nema, zato i nisu mogli bolje.
"Ovo danas sto su momci pruzili, ovo je realno blizu njihovog maksimuma".
I to je to. Valjda on zna najbolje.
Ko je potpisao te igrace, po cijoj preporuci su tu, sto kasnimo za pripremama, utakmicama, registracijama, platama i slicno - nije krivica igraca i trenera.
Meni nije dobro kada vidim rumenog invalida da poslije par psovki i konacno nekog pritiska poslije nekoliko godina trpljenja, on deaktivira instagram, pizda se kao uvrijedila, neko mu nesto opsovao, hajmo plakati je li?
Pichkice ovo je fudbal i to fudbal u Bosni i Hercegovini, ako podlijezes pritisku i padas poslije jedne utakmice promijeni sport, sto ti toplo i preporucujem.
I nije samo on, inace su akademci losi. Uboli smo sa 2-3 i to je to.
Raja prizeljkuje akademce i nasu djecu… koju djecu? Gdje je taj talenat ?
Izbacili Mujakica, Kovu, Djokanovica i to je to. Kvalitet za prvih 11. Ostali katastrofalni ili su spremni za prvoh 11 ali Slobode i Mladosti, a ima i manjina koju cekamo da explodira evo godinu dana.
Taj problem sa strancima i sa ova dva bonusa U-21 bit ce baš otežavajuci faktor i nama i još nekim klubovima, citam jutros da se i Jakirović iz Zrinjskog žalio.Da bar uvedu da se igraci iz ex Jugoslavije ne smatraju stranicama, neko je pisao da su u Srbiji uveli davno to pravilo.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 00:51Nije to taj Mlakar. U Hajduka je Jan, spic. Ovo je Tilen, lijevi bek, u Seredu igrao proslu sezonu sa Kanuricem, sve ostali klubovi u Sloveniji. Solidan igrac. Za lijevog beka imas opciju i Petra Mamica.
Ali, dzaba kad su stranci. Nema planskog dovodjenja, barem do sad nije bilo. Od Lazica je bilo boljih igraca sa nasim drzavljanstvom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Svi se žale pogotvo pravilo oko U21 igraca. Ne mozes odredjivati igracima ko ce da igra, a ko ne. Plus sto ce biti ubijanje mladihxu jednom dijelu prvenstva neki ce klubovi odmah vaditi tog jednog mladog igraca, posebno sto je samo par klubova pripremljeno na to pravilo. Ne mozes forsirati mladog ako nije kvalitetan. Uostalom ovo je Premijer liga, najkvalitetnije takmicenje u drzavi, samim tim trebaju da igraju stalno najkvalitetniji bez obzira koliko godina imaju.gandi je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:03Taj problem sa strancima i sa ova dva bonusa U-21 bit ce baš otežavajuci faktor i nama i još nekim klubovima, citam jutros da se i Jakirović iz Zrinjskog žalio.Da bar uvedu da se igraci iz ex Jugoslavije ne smatraju stranicama, neko je pisao da su u Srbiji uveli davno to pravilo.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 00:51Nije to taj Mlakar. U Hajduka je Jan, spic. Ovo je Tilen, lijevi bek, u Seredu igrao proslu sezonu sa Kanuricem, sve ostali klubovi u Sloveniji. Solidan igrac. Za lijevog beka imas opciju i Petra Mamica.
Najbolje bi bilo 4 U21 igraca u rosteru, oko stranaca se moze pricati, ja bih bio zadovoljan da se stvati da mozes imati 7-8 registrovanih stranaca, u zapisnik mogu svi i to je to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- AlfredNobel
- Kontakt:
Vi opet isto.. Umjesto da se da podrška Pidri, momak u lošoj formi, nije isti igrač od povrede, psihički u knockdownu, vi nastavljate isto. Najlakše je psovati i ebavati, javljati mu se po chatu i pisati svašta, to svaka levatina na ovom svijetu može. Da ste kakvi insani i navijači, dali bi mu podršku, koja bi mu u ovom trenutku bila ključna stvar, možda i prelomna.
Ma jok ba, pljuni, psuj, zviždi, udaraj, šta ćeš bolje i očekivati. To što je momak dosad bio ogledalo profesionalca, što nikad nije ni najmanjeg ekscesa, što je imao fenomenalnih partija prije te teške povrede, što je naše dijete iz Akademije, ebo to. Daj da se ispolje frustracije, ne do bog šta pomoći, hajte molim vas.
Ma jok ba, pljuni, psuj, zviždi, udaraj, šta ćeš bolje i očekivati. To što je momak dosad bio ogledalo profesionalca, što nikad nije ni najmanjeg ekscesa, što je imao fenomenalnih partija prije te teške povrede, što je naše dijete iz Akademije, ebo to. Daj da se ispolje frustracije, ne do bog šta pomoći, hajte molim vas.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakva bolan slaba forma? Forma moze biti slaba mjesec dana, ali on je vec dvije godine ovakva taraba.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:30Vi opet isto.. Umjesto da se da podrška Pidri, momak u lošoj formi, nije isti igrač od povrede, psihički u knockdownu, vi nastavljate isto. Najlakše je psovati i ebavati, javljati mu se po chatu i pisati svašta, to svaka levatina na ovom svijetu može. Da ste kakvi insani i navijači, dali bi mu podršku, koja bi mu u ovom trenutku bila ključna stvar, možda i prelomna.
Kao sto kazem povreda mu je syebala karijeru i sto prije to mi svi shvatimo zajedno sa njim bice nam bolje.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Upravo! Nije ni njemu lako, zna da igra lose i vjerovatno se trudi al poslije povrede jednostavno njega ne ide.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:52Kakva bolan slaba forma? Forma moze biti slaba mjesec dana, ali on je vec dvije godine ovakva taraba.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:30Vi opet isto.. Umjesto da se da podrška Pidri, momak u lošoj formi, nije isti igrač od povrede, psihički u knockdownu, vi nastavljate isto. Najlakše je psovati i ebavati, javljati mu se po chatu i pisati svašta, to svaka levatina na ovom svijetu može. Da ste kakvi insani i navijači, dali bi mu podršku, koja bi mu u ovom trenutku bila ključna stvar, možda i prelomna.
Kao sto kazem povreda mu je syebala karijeru i sto prije to mi svi shvatimo zajedno sa njim bice nam bolje.
Sve mi znamo.
Njemu bi sad najbolje došla neka posudba, ovako Sloboda ili MDK, jednostavno negdje gdje moze igrati bez ovog trenutnog pritiska, i koliko toliko da se dohaviza psihički
-
- Kontakt:
Ako se ovako nastavi forsirati samo ce gori biti,ili da Salcin odigra bar 5-6 tekmi umjesto njega,ili da se dovede novi LB da malo odmori.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije forma, pardon, eto period od povrede. Kako god, ne zaslužuje ovako ljigav tretman.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:52Kakva bolan slaba forma? Forma moze biti slaba mjesec dana, ali on je vec dvije godine ovakva taraba.AlfredNobel je napisao/la: ↑18 jul 2021, 01:30Vi opet isto.. Umjesto da se da podrška Pidri, momak u lošoj formi, nije isti igrač od povrede, psihički u knockdownu, vi nastavljate isto. Najlakše je psovati i ebavati, javljati mu se po chatu i pisati svašta, to svaka levatina na ovom svijetu može. Da ste kakvi insani i navijači, dali bi mu podršku, koja bi mu u ovom trenutku bila ključna stvar, možda i prelomna.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja neznam kakoje moguce da se ovako pljuje igrac, koji je prvo iz nase akademija igra za sitne pare, prije povrede je vise obecavao i od kove u djokanovica nazalost povreda ga je unazadila. Povrijedio se u nasem dresu, nije igrac koji se izvlacio i koji nije kalkuliso.
Dosta ima i do losih priprema, dosta ima sto svi lose igraju slabo se krecu bez lopte itd.
Niko nista ne govori za Ahmetovica koji lagano od 7 godina ugovora odigrao je 2.5 godine a godisnja plata ahmetovica veca od 5 godina pidre, tako i krsti hebibovicu susicu.
Lahko je pljuvat apsulutno podrska pidri
Dosta ima i do losih priprema, dosta ima sto svi lose igraju slabo se krecu bez lopte itd.
Niko nista ne govori za Ahmetovica koji lagano od 7 godina ugovora odigrao je 2.5 godine a godisnja plata ahmetovica veca od 5 godina pidre, tako i krsti hebibovicu susicu.
-
- Kontakt:
Pidro je, poslije izmjene i onog ispraćaja od strane navijaca, završio za ovu sezonu, a možda i karijeru.Pitar6785 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 04:50Ja neznam kakoje moguce da se ovako pljuje igrac, koji je prvo iz nase akademija igra za sitne pare, prije povrede je vise obecavao i od kove u djokanovica nazalost povreda ga je unazadila. Povrijedio se u nasem dresu, nije igrac koji se izvlacio i koji nije kalkuliso.
Momak je ubijen u pojam i mislim da od njega nema ništa.
Evo i oni tebe selame!
E pa i mi smo ubijeni u pojam dvije godine, trebam sad kmecati kad i on kmeci. Popustite me sa tim pricama, volim i ja klub i dajem sve od sebe ali to ne znaci da znam igrati i biti starter (doduse mnogo vise bih pokazao nego pojedini).
NEMA NAZAD