Jutro mi nije moglo bolje poceti
Bagaric krilo
Bodul 9-ka

Hajde jos Burica i lijevog beka i da se prosetamo ligom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bit ce da su legle novcanice iz Malezije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:42On je samo djelomicno "odgovoran" za bijeli dim![]()
I ja se pitam, međutim da ne rješavaju problem sa porezom sigurno ih nebi dovodili.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:47Samo me zanima, stranac je mensečini, kako ćemo mi njega registrovat?![]()
I ja to mislim.fks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:50I ja se pitam, međutim da ne rješavaju problem sa porezom sigurno ih nebi dovodili.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:47Samo me zanima, stranac je mensečini, kako ćemo mi njega registrovat?![]()
![]()
.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:52I ja to mislim.fks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:50I ja se pitam, međutim da ne rješavaju problem sa porezom sigurno ih nebi dovodili.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:47Samo me zanima, stranac je mensečini, kako ćemo mi njega registrovat?![]()
![]()
Mada, ovaj je rođen u Sarajevu, ima austrijsko državljanstvo a igro je za mladu reprezentaciju Hrvatske.![]()
Vraćaš se u formu
Nema to veze, sjećam se slučaja sa Dilaverom iz Dinama kad je trebao igrati za BiH. Trebao se odreći austrijskog državljanstva da bi uzeo bh. državljanstvo.
Ovaj je sigurno skup,zadnji klip na you tube prije 9 godina,mati mu zaboravila da se bavi fudbalom.
Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:56Ovaj je sigurno skup,zadnji klip na you tube prije 9 godina,mati mu zaboravila da se bavi fudbalom.Nirton je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:43Bit ce da su legle novcanice iz Malezije.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:42
On je samo djelomicno "odgovoran" za bijeli dim![]()
![]()
Ispravi me ako grijesim,dobro je vise tih jeftinih fazona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:08Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:56Ovaj je sigurno skup,zadnji klip na you tube prije 9 godina,mati mu zaboravila da se bavi fudbalom.![]()
![]()
Ofiran si.![]()
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, BungaBum, InatSilniBosanski, MaroonBjelave i 62 gosta.