UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Islam rutinski.
Miesha 
Jos nema pobjedu protiv top 10. Njemu trebaju jos barem dvije pobjede nad top 10 da bi mogao uopste razmisljati o borbi za pojas. Bar za moj ukus.
Pa vidis da mu nedaju i nece niko da se bori protiv njega. Nisko rangiran a nagazna mina.. Poslije ovoga ce mu morati dati nekoga, Hooker-Chandler-Dariush.
Islam: Za narednog protivnika želim RDA, Fergusona ili Chandlera. Osim Oliveire i Poiriera najviše cijenim Dariusha, mislim da je on preveliki korak za mene za narednu borbu.
Dana: Islam - Dariush je borba koja ima najviše smisla
Dariush je za Khabiba govorio da se ne boji borbe u parteru sa njim, da vjeruje da ga može prisiliti na tapkanje, ali Josh Thompson koji je trenirao u AKA kaže da Islam u grappling sparinzima redovno pravi smiješnima crne pojase u BJJ, najavi kojim zahvatom će ih natjerati na tapkanje i to i izvede.
Dana: Islam - Dariush je borba koja ima najviše smisla
Dariush je za Khabiba govorio da se ne boji borbe u parteru sa njim, da vjeruje da ga može prisiliti na tapkanje, ali Josh Thompson koji je trenirao u AKA kaže da Islam u grappling sparinzima redovno pravi smiješnima crne pojase u BJJ, najavi kojim zahvatom će ih natjerati na tapkanje i to i izvede.
Pa ako zeli za pojas, morat ce mu dati. Bar Dariush i RDA npr. Pa da to i ima smisla nekog.didnot je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:59Pa vidis da mu nedaju i nece niko da se bori protiv njega. Nisko rangiran a nagazna mina.. Poslije ovoga ce mu morati dati nekoga, Hooker-Chandler-Dariush.
Što je najgore ja sam mislio da Islam izbjegava protivnike, al' kad sam pogledao u oci dok prica shvatio sam da ga izbjegavaju kao crnu ovcu.
Sta kaže sad moram opet cekati 3 mjeseca, al' nije problem da cu mu 3 mjeseca da se spremi jer drugacije ne mogu dobiti borbu.
Sta kaže sad moram opet cekati 3 mjeseca, al' nije problem da cu mu 3 mjeseca da se spremi jer drugacije ne mogu dobiti borbu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa Dariush i ima najvise smisla, za neki title eliminator ili nešto slično. Možda i Chandler.
Dati Fergusona sad Islamu bi bio najgluplji potez ikad. Zapravo može i Ferguson, pa onda da se bori sa Dariushom ili Chandlerom koji su legit kontenderi trenutno, što je samo gubljenje vremena.
Dati Fergusona sad Islamu bi bio najgluplji potez ikad. Zapravo može i Ferguson, pa onda da se bori sa Dariushom ili Chandlerom koji su legit kontenderi trenutno, što je samo gubljenje vremena.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Islam je slabiji borac od Khabiba ali je kompletniji. Kontraš je i solidan je u stojci. Kao što reče gore Darko, kakav Ferguson, štaviše kakav RDA. Treba ići na Chandlera ili Dariusha.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma i RDA Islam ima smisla što se rankinga tiče, plus veliko ime za Islama. Ali ne bih to volio čisto jer se RDA tek vratio u laku, glupo mi da mu opet uvale najteži dostupni matchup. Volio bih da se obojica bore sa nekim više rangiranim, pa ako pobjede i to bi bio super title eliminator. Tipa Islam vs Dariush a sa druge strane RDA vs Chandler.
Mada pitanje je da li će Dariush prihvatit tu borbu, mada realno blagoslovljen je visokorangiranim a uništenim Fergusonom. Ne bi trebao biti previše poglepan.
Mada pitanje je da li će Dariush prihvatit tu borbu, mada realno blagoslovljen je visokorangiranim a uništenim Fergusonom. Ne bi trebao biti previše poglepan.
Ako ima nekoga budnog sace strašno zanimljiva borba Sandhagen - Dillashaw još 30tak minuta max.
Elkins i dalje kao ker se vraca iz mrtvih i kida protivnike.
Elkins i dalje kao ker se vraca iz mrtvih i kida protivnike.
Vrh!
Auu dadoše je TJ-u 'ebena odluka bice plakanja mnogih ja licno ne znam šta da mislim naginjem na x
Auu dadoše je TJ-u 'ebena odluka bice plakanja mnogih ja licno ne znam šta da mislim naginjem na x
TJ! 
Daddy’s home bitches haha
Daddy’s home bitches haha
- CROtorious
- Kontakt:
TJ dobio na temelju toga sto je Cory svaki put setao do ograde i tamo se branio. Oko 20 pokusaja rusenja, mozda 2 neka jedva prosla i covjek dobije borbu na temelju toga i low kickova dok je primio neke odlicne udarce.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Drago mi je što nisu odlucili po tome koliko je štete na licu imao jer TJ sigurno nije izgubio ovu borbu da li je dobio kao što rekoh ne znam naginjem na x...CROtorious je napisao/la: ↑25 jul 2021, 04:04TJ dobio na temelju toga sto je Cory svaki put setao do ograde i tamo se branio. Oko 20 pokusaja rusenja, mozda 2 neka jedva prosla i covjek dobije borbu na temelju toga i low kickova dok je primio neke odlicne udarce.
Sve u svemu draže mi je vidjeti njega da ce se boriti za pojas nego Sandhagena.
- CROtorious
- Kontakt:
Bolje da je bilo x pa da su se za 2 mjeseca ponovo borili i onda pobjednik te borbe da se bori za pojas.
Zadnja Klupa
45:45 Medić nokautirao Dariusha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.