Nemamo druge opcije trenutno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:58Mislim da ćemo pravu sliku o našem treneru vidjeti već sutra. Ukoliko Pidro i Velkoski počnu utakmicu, gospodinu Sabliću treba oduzeti licencu. Zna li neko, ide li Jukić sigurno? Radije bih njega gledao na krilu od glavne zvijezde EURA.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kaze igro u slavnoj ekipi Ajaxa to bilo prije 13 godinaOtvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:11Ispravi me ako grijesim,dobro je vise tih jeftinih fazona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:08Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:56
Ovaj je sigurno skup,zadnji klip na you tube prije 9 godina,mati mu zaboravila da se bavi fudbalom.![]()
![]()
Ofiran si.![]()
Ima i Cmilja CV,pa sta?
De evo potrazi Bodula na you tube,da vidis rapsodije.

-
- Kontakt:
Imamović? Pa i Bešić.fks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:12Nemamo druge opcije trenutno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:58Mislim da ćemo pravu sliku o našem treneru vidjeti već sutra. Ukoliko Pidro i Velkoski počnu utakmicu, gospodinu Sabliću treba oduzeti licencu. Zna li neko, ide li Jukić sigurno? Radije bih njega gledao na krilu od glavne zvijezde EURA.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
To je najjace kod ovih nasih novinara,odma nadju nesto prije 15 godina sta je bilo,ili ono: igrao za mladu reprezentaciju,samoSA je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:15Kaze igro u slavnoj ekipi Ajaxa to bilo prije 13 godinaOtvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:11Ispravi me ako grijesim,dobro je vise tih jeftinih fazona.
Ima i Cmilja CV,pa sta?
De evo potrazi Bodula na you tube,da vidis rapsodije.![]()

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pozicija krila i napada riješeni, hajde sada da vidimo te bekove i golmana 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Ko je krilo?MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:31Pozicija krila i napada riješeni, hajde sada da vidimo te bekove i golmana![]()
Bagarićkeli je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:33Ko je krilo?MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:31Pozicija krila i napada riješeni, hajde sada da vidimo te bekove i golmana![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
S tim sto je Cmilja odigrao jedno 30 utakmica seniorskog fudbala, a Bodul preko 300Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:11Ispravi me ako grijesim,dobro je vise tih jeftinih fazona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:08Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:56
Ovaj je sigurno skup,zadnji klip na you tube prije 9 godina,mati mu zaboravila da se bavi fudbalom.![]()
![]()
Ofiran si.![]()
Ima i Cmilja CV,pa sta?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Da hoce sad kakav prekid od 15 dana extra bi nam legao
Vodeci se nekako ovim ono sto ce biti protiv Tuzle i ono sto ce biti za 3/4 kola to ce biti skoz druga ekipa koja se nije u putu srela. Npr vec protiv Milsamija mi smo bili bez mislim 4 igraca(Hebibovic,Ahmetovic,Sevelj,Lazic) i sad dodas Bagarica i Bodula to je vec vise od pola tima koji ce igrati kad budu na okupu.
Kasnimo debelo ali gotovo sad nemoze se iz kože,skrpiti koliko moze,na glavu se bacati i za jedan bod ako treba dok se ne sustigne ovo vrijeme koje nam fali .

Vodeci se nekako ovim ono sto ce biti protiv Tuzle i ono sto ce biti za 3/4 kola to ce biti skoz druga ekipa koja se nije u putu srela. Npr vec protiv Milsamija mi smo bili bez mislim 4 igraca(Hebibovic,Ahmetovic,Sevelj,Lazic) i sad dodas Bagarica i Bodula to je vec vise od pola tima koji ce igrati kad budu na okupu.
Kasnimo debelo ali gotovo sad nemoze se iz kože,skrpiti koliko moze,na glavu se bacati i za jedan bod ako treba dok se ne sustigne ovo vrijeme koje nam fali .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Salcin lijevi bekfks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:12Nemamo druge opcije trenutno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:58Mislim da ćemo pravu sliku o našem treneru vidjeti već sutra. Ukoliko Pidro i Velkoski počnu utakmicu, gospodinu Sabliću treba oduzeti licencu. Zna li neko, ide li Jukić sigurno? Radije bih njega gledao na krilu od glavne zvijezde EURA.
Bagaric napadac
Nista komplikovano
Bolje i Salcin na lijevom beku i ako mu to nije prirodna pozicija nego Pidro
Kanuric
Salcin
Dupovac
Kurdic
Sabanovic
Oremus
Djokanovic
Susic(Varesanovic)
Fanimo
Bagaric
Hebibovic
Sastav koji ja ocekujem
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo. Ne vrijedi objašnjavati, otvoris tm i sve vidisElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:37S tim sto je Cmilja odigrao jedno 30 utakmica seniorskog fudbala, a Bodul preko 300Otvoriteoci je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:11Ispravi me ako grijesim,dobro je vise tih jeftinih fazona.
Ima i Cmilja CV,pa sta?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Salcin nema snagr brate,protiv Milsamija je od 30 te minute govorio da ne moze i 2 minute pred kraj prvog samo je cucnuo pred nasu klupu da ga zalijevaju vodom i govorio da mu je ruznoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:39Salcin lijevi bekfks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 11:12Nemamo druge opcije trenutno.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 10:58Mislim da ćemo pravu sliku o našem treneru vidjeti već sutra. Ukoliko Pidro i Velkoski počnu utakmicu, gospodinu Sabliću treba oduzeti licencu. Zna li neko, ide li Jukić sigurno? Radije bih njega gledao na krilu od glavne zvijezde EURA.
Bagaric napadac
Nista komplikovano
Bolje i Salcin na lijevom beku i ako mu to nije prirodna pozicija nego Pidro
Kanuric
Salcin
Dupovac
Kurdic
Sabanovic
Oremus
Djokanovic
Susic(Varesanovic)
Fanimo
Bagaric
Hebibovic
Sastav koji ja ocekujem
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Btw, zaboravio sam na Ševelja, dakle lijevi bek i golman.
Igrači će odmah na trening.
Je li Bagaric igrao krilo ili špica u širokom?
Bude li neko poslije poraza rekao cekaj da se uklope, sve ce to doci na svoje, banovat cu ga s foruma
NEMA NAZAD
Kombinacija Oremus/Djokanovic moze al kad igramo protiv Celtica npr,ta dva u paru su igraci manje prema naprijed i uprava njih dvojica zajedno su razlog sto nismo nista ni mogli organizovati u cetvrtak.Palic mora imati prednost ispred Oremusa na toj poziciji u ovoj sad situaciji ,nije ni on bog zna sta kreativan ali bolja je opcija od Oremusa u vezi. Moje misljenje ako zelimo loptu koliko toliko da se Tino mora vratiti na CM a da na 10 trenutno igraju ili Varesanovic ili Salcin sto im i jeste prirodna pozicija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobrodošao Darko 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Nadam se da će ovaj,, Badel " biti novi Benko.
Obje pozicije je pokrivao po potrebi. Mislim da je ipak prirodna pozicija centarfor.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro nam došao Darko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, Imamkarbarum, Rule_hz, Simi i 61 gost.