FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad se sjetili levati da dovedu nekog jer od ove lafo nase djece nema hljeba sve bi ja to raspustio. Treba ovom Bodulu odma nase papire zaganjat jer je rodjen u Sarajevu. Kao i prije dovode 100 igraca na jednu poziciju a Pidro i Sabanovic ti bekove igraju. Jel neko zna sta nasi cekaju da otpuste Cmiljanica,Sabanovica,Hebibovica
Mogla bi ovo biti fina ekipa, ako uzmemo u obzir negativu poslije izgubljene titule.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ovi neki sto brane Pidru cu samo reci da je dobio priliku milion puta,cekali ga nakon povrede itd al lik nikakve zelje,reakcije kad pogrijesi,borbe pa sine ne igras za Vrbanjusu vec za Sarajevo ako nisi spreman napusti klub dosta je tvojih bravura
zagor1987 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:58Sad se sjetili levati da dovedu nekog jer od ove lafo nase djece nema hljeba sve bi ja to raspustio. Treba ovom Bodulu odma nase papire zaganjat jer je rodjen u Sarajevu. Kao i prije dovode 100 igraca na jednu poziciju a Pidro i Sabanovic ti bekove igraju. Jel neko zna sta nasi cekaju da otpuste Cmiljanica,Sabanovica,Hebibovica

neka Hebiba krenuce i njega bitno je da se nalazi u prilikama to znaci da i dalje ima kvalitet neka ga
-
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Predsjednik kluba Damir Kasum zakazao je vanrednu sjednicu Skupštine bordo kluba, a ista će biti održana za 14 dana, odnosno na samom početku augusta, kako nam je rečeno iz izvora bliskih vodećim ljudima kluba.
Glavna tačka i ono što navijače zasigurno najviše i zanima bit će pravno imenovanje Vicenta Tana za novog - starog vlasnika kluba. Proces preuzimanja kluba je u toku, a Tan želi da investiranjem vrati Sarajevu stari sjaj i da poboljša situaciju u klubu.
Tan nije jedini investitor koji će ući u FK Sarajevo.
"Pored Tana u klub dolazi još jedan investitor koji će imati određeni udio u upravljačkim pravima. Kada se sve pravno riješi obavijestit ćemo javnost o promjenama u upravljačkim strukturama", saopšteno je iz FK Sarajevo za SportSport.ba.
Vincent Tan je vlasnik FK Sarajevo postao krajem 2013. godine i imao je brojne investicije u klub sa Koševa.
Ipak, u martu 2019. godine odlučio je prodati 60 procenata vlasničkog udjela Nguyen Hoaiju Namu, dok je on zadržao 30 procenata vlasništva.
Nakon što je Nam odlučio prije nekoliko dana se povuče iz kluba, rukovodstvo tima sa Koševa najavilo je povratak malezijskog biznismena u klub i to se ispostavilo kao tačno. Sada se čeka i zvaničan povratak popularnog Amidže, čiji dolazak bi trebao da označi početak jednog boljeg vremena na Koševu.
Glavna tačka i ono što navijače zasigurno najviše i zanima bit će pravno imenovanje Vicenta Tana za novog - starog vlasnika kluba. Proces preuzimanja kluba je u toku, a Tan želi da investiranjem vrati Sarajevu stari sjaj i da poboljša situaciju u klubu.
Tan nije jedini investitor koji će ući u FK Sarajevo.
"Pored Tana u klub dolazi još jedan investitor koji će imati određeni udio u upravljačkim pravima. Kada se sve pravno riješi obavijestit ćemo javnost o promjenama u upravljačkim strukturama", saopšteno je iz FK Sarajevo za SportSport.ba.
Vincent Tan je vlasnik FK Sarajevo postao krajem 2013. godine i imao je brojne investicije u klub sa Koševa.
Ipak, u martu 2019. godine odlučio je prodati 60 procenata vlasničkog udjela Nguyen Hoaiju Namu, dok je on zadržao 30 procenata vlasništva.
Nakon što je Nam odlučio prije nekoliko dana se povuče iz kluba, rukovodstvo tima sa Koševa najavilo je povratak malezijskog biznismena u klub i to se ispostavilo kao tačno. Sada se čeka i zvaničan povratak popularnog Amidže, čiji dolazak bi trebao da označi početak jednog boljeg vremena na Koševu.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Govorim generalno. Sada su i trebala dva napadaca, ali kao sto kazes napadac nam treba duze vrijeme i da smo ga rijesili na vrijeme prosli bi i Milsami. Imali priliku dovesti Hadzica i Catakovica, ali nisu iskoristili to. Bodul i Bagaric su dobra pojacanja, dobijamo mnogo opcija i sto je najbitnije kvalitet sa njima.Haver ! je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:56Kako ba 4+ napadača ?NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:48Jasno je ko dan, da sistemskog i planskog dovodjenja nema.feniksptica je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:46Opet nismo dobro rasporedjeni. Nemamo nijednog lijevog beka a imamo 4+ napdaca
Ahmetović koji nije oporavljen, sa 36 godina.
Krste kojeg svi pljuju, koji je van forme i kojem to nije prirodna pozicija.
Dervišagić koji nije ni blizu "talenta" niti ulijeva neki optimizam, a ni on nije klasični napadač.
Cmiljanić koji nema 20 utakmica profi fudbala i za kojeg se ne zna jel "živ" uopće.
Placemo mjesecima kako nemamo napadača, sad dovedemo 2 igrača sa respektabilnim CV-em i ne odgovara nam.
Naravno da su sad sve oči uprte u Pidru, pa nas to bode u oči, al Bogami je i pozicija napadača gorjela više od jedne sezone.
Lijevi bek ti treba od odlaska Letica, jer nemas ozbiljne opcije na toj poziciji , samo Pidro.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedan od razloga što će posjeta biti mizerna, pored bruke u europi i radnog dana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:45Sta je sa kartama za sutra?
28 sati do utakmice nista o kartama?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- LutakSutko
- Kontakt:
ma da je dobrog advokata on bi nama plaćao, a ne mi njemu. Svašta se može izganjati u okviru povrede klupskih obaveza i discipline za godinu dana.
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ako su najavili dresove sutra mogli su napravit neku akciju da oni s kupljenim kartama dobiju popust..donijet na stadion il nesto da smisle. Dosta mogucnosti premalo truda.MortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:18Jedan od razloga što će posjeta biti mizerna, pored bruke u europi i radnog dana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:45Sta je sa kartama za sutra?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Mene je Hebibovic vazda nervirao molio sam boga samo da ode iz kluba. Da mi je neko rekao da ću žaliti za njim posle utakmice sa Maldivcima rekao bi da je lud. Protiv onih amatera Heba bi bar 5 puta probio.I sad se kajem što sam ga prozivao ,daj bože da se oporavi do Tuzle.
Ma Imamovica stavit na lijevog beka uz to u ofanzivi je odlican.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 18 jul 2021, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kad dodje Tan mozda uhljupi skontaju da treba i koji dinar oni da navuku il da ustede koju paru a ne da se bahate i bacaju pare. Opet su lose odradili sve jer se opet nisu rijesili skarta iz ekipe koji je tu samo da uzima pare.
I on je krilo po vokaciji ,samo sto je u Olimpiku vise guran na beka.Ali treba mu dati šansu sto da ne.
Neznam dokle je mali Islamovic ,dali je zalijecio skroz povredu on je neko ko je bas obecavao za tu poziciju ali gadnu povredu dozivi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma brt stvarno nemam rijeciMortemHz je napisao/la: ↑18 jul 2021, 14:18Jedan od razloga što će posjeta biti mizerna, pored bruke u europi i radnog dana.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jul 2021, 13:45Sta je sa kartama za sutra?
27 sati do utakmice mi jos nista ne znamo o prodaji ulaznica
Mislim da se nikad nije desilo da se ulaznice tek na dan utakmice pustaju u prodaju
I to ce biti veliki razlog lose posjete,jer raja rade ujutro,nemaju kad kupiti kartu
A dosta raje i otislo na odmor
Takodjer ispali iz Evrope
A i termin utakmice tesko sra.nje
Umjesto 8 ili 9 utakmica u 6 po paklenoj vrucini kad je narod jos na poslu

Kako nam je tajming los u svemu to je za ne povjerovati...
Ma ako nas sutra bude milja bit cu prezadovoljan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.