neki šaban sa villarealom, 4:0samir_tm87 je napisao/la:ko ima najvecu pobjedu u prvom kolu ?

Moderator/ica: Padovan
neki šaban sa villarealom, 4:0samir_tm87 je napisao/la:ko ima najvecu pobjedu u prvom kolu ?
U prvoj ligi imas ti (4:0)... mislim da je to najvise i u ostalim, al' nisam siguransamir_tm87 je napisao/la:ko ima najvecu pobjedu u prvom kolu ?
nisam ni sumnjaoDonnie Darko je napisao/la:neki šaban sa villarealom, 4:0samir_tm87 je napisao/la:ko ima najvecu pobjedu u prvom kolu ?
evo mene haj napravi i javi...BegAx je napisao/la:Hoce ko prijateljsku 1vs1??
Edit. Hvala Denza na odgovoru
soba: ss.bajuventus 0244 je napisao/la:evo mene haj napravi i javi...BegAx je napisao/la:Hoce ko prijateljsku 1vs1??
Edit. Hvala Denza na odgovoru
bavarian_bk je napisao/la:Kardec mislim da je to problem kao sto je bio u mene . Probaj skinuti onaj program sto je meni preporucio senad_flamin... Microsoft Network NET 2.0 -evo ovo downloadaj i onda probaj
ja sam uspio .. to kad skines ne trebas ni inst nista ono samo download i ono se samo instalira.. onda samo idi na ono patch hosts file, ako ti ne bude moglo ono deamez patch ne moras tu ni ici onda.... samo copy ikonu od patcha u KONAMI/PRO EVOLUTION 6/ i to je to ja sam tako uradio sebi a i drugu istoalan_kardec je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Kardec mislim da je to problem kao sto je bio u mene . Probaj skinuti onaj program sto je meni preporucio senad_flamin... Microsoft Network NET 2.0 -evo ovo downloadaj i onda probaj
Pa kad si skinuo taj program, jesi li uspio riješiti ovaj problem?
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Senade vidim da si online ocemo odigrat prvo prijateljsku ?
alan_kardec je napisao/la:Treba mi pomoć! Znači evo jedno deseti put pokušavam da instaliram onaj deemaz patch, sve radim striktno po uputstvima, ali nema teorije da pravilno patchujem.![]()
Kad skinem sa neta onaj fajl PES6JSCenter.exe, otvorim ga i kliknem na deemaz patch pojavi mi se ovo na monitoru
a odmah nakon toga pojavi se i ovo
Pomozite!
Hahahahahhahahahahhaha cuj los, bio sam bolji od tebe u ovoj utakmici, vise napado i sve.senad_flamin je napisao/la:E nek sam tebe Ahmo pobjedio pa nek ispadnem iz lige....
i koji k... mi se jadis laga kao da meni nije bio u 1. pol .
lnsve jedno Ahmo los si...
ono u zadnjoj minuti bi ti svaki igrac napravio ... PS. cestitaj sto si s...ak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.