Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Kazna nego sta ...kad su se mogli Nando i Perez kaznjavat za manje stvari kamol ovo
Horner gledao neku drugu trku
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo je trkaći incident, ali šta su sve ove godine kažnjavali onda i Hamilton mora dobiti kaznu. Ne znam kako onda mogu da se trkaju ako će biti kažnjeno?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Sta im ovoliko treba da smaknu Maxov bolid?
-
Bundesliga
- Kontakt:
Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na oci
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Diskvalifikacija iz ove i barem jos jedne trke.
Sve objasnio lik na Sky-u, Max bio ispred, Ham ni blizu apexu, al' će proć bez kazne logično, još se čeka da bolid poprave pa da se lakrdija nastavi.
Ali kakvo trkanje prvi krug
Neka, nek se malo i zaoštri situacija za nastavak sezone, biće uzbudljivije.
Neka, nek se malo i zaoštri situacija za nastavak sezone, biće uzbudljivije.
Smjesno realno ...jest trkacki incident kao i 99 posto ovakvih slucajeva ...al ga je izazvao Hamilton ...pogodio Maxa u zadnji tocak i to s unutrasnje strane one krivine ...Horner upravu 1oo %Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:18Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na ociSta ti kazes na to?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Drive-through najprimjerenija kazna po meni
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma smijesno. I to nije bio ispred 20 centi vec za gotovo citav bolid.jelle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:21Smjesno realno ...jest trkacki incident kao i 99 posto ovakvih slucajeva ...al ga je izazvao Hamilton ...pogodio Maxa u zadnji tocak i to s unutrasnje strane one krivine ...Horner upravu 1oo %Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:18Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na ociSta ti kazes na to?
I am not yet born; O hear me.
Ali što crvene zastave, kakva je ovo namještaljka? Tek 20 minuta prošlo i ode bolid, mogli su se voziti 20 minuta iza safety cara

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 18 jul 2021, 16:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Bice 5s kazna
Jbt ovdje neki stvarno nisu realni. Ja bi lično volio da Max osvoji titulu al ne vidim zašto bi za ovaj incident krivio Hamiltona.
Il Club più titolato al mondo!
Max na trkackoj putanji ...Hamilton preambiciozno ..mogo je ubit insana ...moro je pustit ranije gas ...drugacije se nije moglo zavrsit osim da Max izadje s stazeBundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:22Ma smijesno. I to nije bio ispred 20 centi vec za gotovo citav bolid.jelle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:21Smjesno realno ...jest trkacki incident kao i 99 posto ovakvih slucajeva ...al ga je izazvao Hamilton ...pogodio Maxa u zadnji tocak i to s unutrasnje strane one krivine ...Horner upravu 1oo %Bundesliga je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:18
Vidi ovih Hamiltonovih fanboja sto lazu na ociSta ti kazes na to?
Treba izbaciti Hamiltona iz utrke i prvenstva, nema druge. Kriv je, uletio namjerno Maxu.
15 min ima treba da auto maknu, majku vam lopovsku.
Tacno se vidi da Ham nije uopste pomjerio Volan u desno vec pustio auto da udari u njegov zadnji tocak.
Tacno se vidi da Ham nije uopste pomjerio Volan u desno vec pustio auto da udari u njegov zadnji tocak.
E grob te j ebo cuj "hamo",je bem ti zivot.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.