jesi normalan ti to ti je neminovno tako da uživaj dok mozeshotonjskimaher je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:26nidje veze
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- 19BordoBijeli46
Znaci jos lijevi Bek,golman I lijevo krilo?
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Kad treba laprdati po tastaturi sve veliki mangupi, a kad tekma dodje sve pizde. Nema nigdje nikoga.... I onda sebi daju za pravo da traze objasnjenja iz kluba i informacije. A vrh svega da se pljuju momci koji ginu za klub, koji sami sebe finansiraju i bodre klub u svakoj pičijebini gdje igramo....
Skroz nebidno protiv koga igramo, skroz nebitno jel liga ili evropa, skroz nebidno ko sjedi u upravi jer gospodo igra Sarajevo
Skroz nebidno protiv koga igramo, skroz nebitno jel liga ili evropa, skroz nebidno ko sjedi u upravi jer gospodo igra Sarajevo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Vecina onih koji pišu ovdje nisu cak iz Sarajeva, forum je forumHamagara je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:28Kad treba laprdati po tastaturi sve veliki mangupi, a kad tekma dodje sve pizde. Nema nigdje nikoga.... I onda sebi daju za pravo da traze objasnjenja iz kluba i informacije. A vrh svega da se pljuju momci koji ginu za klub, koji sami sebe finansiraju i bodre klub u svakoj pičijebini gdje igramo....
Sta ako nisu ? Znas li ti kako je kad ti je domaca tekma k'o gostujuca tj. trosak, putovanje... Vjerovatno ne znas, jer veze nemas o zivotu, i nisi pomakao iz svog brloga, a jedina kvalifikacija je da si Sarajlija.90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:31Vecina onih koji pišu ovdje nisu cak iz Sarajeva, forum je forumHamagara je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:28Kad treba laprdati po tastaturi sve veliki mangupi, a kad tekma dodje sve pizde. Nema nigdje nikoga.... I onda sebi daju za pravo da traze objasnjenja iz kluba i informacije. A vrh svega da se pljuju momci koji ginu za klub, koji sami sebe finansiraju i bodre klub u svakoj pičijebini gdje igramo....
Zbog ovako de.bilnih izjava se raja sa strane udaljava od kluba, a manijaci su svemirski brod za nase "sarajlije" !!! I ne zasluzujrmo bolje od ovoga...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Oni su išli na utakmice i dok su bili druga liga. Mi da odemo u federalnu ne bi bilo 20 ljudi na utakmici.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 15:19Gledaj u Mostaru karte rasprodate za mec sa Posusjem,tako ti je kad uprava radi transparentno i nista ne kriju,kad nije kao u pjongjangu,odma navijaci to prepoznaju i podrze,ovi nasi napravili privatno preduzece od kluba za pranje novca i samo objave sto bi navijaci voljeli cuti,a stvarnost skroz drugacija,probleme guraju pod tepih i sute o tome,dobro dodje i 2000 ljudi kako se radi na transparentnosti i marketingu.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 18 jul 2021, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E moj da ti napišem koliko sam gostovanja odradio rekao bi mi da lazem, e pa slušaj razlog što sam ovo napisao je što su ti koji zive izvan Sarajeva najglasniji i stvaraju sliku kao da imamo posjetu dok je realnost da ce sutra biti prisutni samo bolesnici koji su uvijek tu.Zoran28 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:37Sta ako nisu ? Znas li ti kako je kad ti je domaca tekma k'o gostujuca tj. trosak, putovanje... Vjerovatno ne znas, jer veze nemas o zivotu, i nisi pomakao iz svog brloga, a jedina kvalifikacija je da si Sarajlija.90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:31Vecina onih koji pišu ovdje nisu cak iz Sarajeva, forum je forumHamagara je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:28Kad treba laprdati po tastaturi sve veliki mangupi, a kad tekma dodje sve pizde. Nema nigdje nikoga.... I onda sebi daju za pravo da traze objasnjenja iz kluba i informacije. A vrh svega da se pljuju momci koji ginu za klub, koji sami sebe finansiraju i bodre klub u svakoj pičijebini gdje igramo....
Zbog ovako de.bilnih izjava se raja sa strane udaljava od kluba, a manijaci su svemirski brod za nase "sarajlije" !!! I ne zasluzujrmo bolje od ovoga...
Eto vidis, dokazujes moju tvrdnju ! Sta ima gostovanja
ne kontas ti to, da treba pokazati respekt momcima koji "prevale" 50-100 km da bi gledali domacu tekmu ! Zato su "vas" prepisale sve navijacke skupine u PLBiH !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Prestao sam odavno ici da bi se palio na taj debilni pokušaj provokacije, prije bi rekao da se ugledaš na Velezove koji idu i kao simpatizeri na gostovanja jer si se ulojio na tom istoku.
Koji respekt ovi ovdje ne dođu niti na jednu utakmicu godišnje dok je utakmica u toku oni pišu po forumu.
A šta sad ispada da Koševo pune navijači iz drugih kantona i da nije vas koji prevale put od 50-100km ne bi niko na stadionu bio ?
Mogu glavu dati da od prosječne posjete 3000-3500 ne bude 30 ljudi van kantona Sarajevo.
Mogu glavu dati da od prosječne posjete 3000-3500 ne bude 30 ljudi van kantona Sarajevo.
Ma i to je puno.
I bolje sto jesi, da ne brukas klub ! Nek si ti redovan90minut je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:45Prestao sam odavno ici da bi se palio na taj debilni pokušaj provokacije, prije bi rekao da se ugledaš na Velezove koji idu i kao simpatizeri na gostovanja jer si se ulojio na tom istoku.
Koji respekt ovi ovdje ne dođu niti na jednu utakmicu godišnje dok je utakmica u toku oni pišu po forumu.

@haveru, ma jasta bruda, ne ide niko na tekme, samo vi iz Centra, ovi sto zive u drugim opcinama Sarajeva isto ne idu... I onda se cudimo sto su tribine u qrcu

- hotonjskimaher
- Kontakt:
Ja znam par momaka koji dolaze iz Olova Kaknja Zivinica Zavidovica redovno su na Zapadu bili prije korone . Povjerljive informacije
Maroon Brothers 1946
Dje's to napisat okano, to su seljaci ba, samo prava raja, sarajevska ide na tekme, oca mi havetu !!!hotonjskimaher je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:51Ja znam par momaka koji dolaze iz Olova Kaknja Zivinica Zavidovica redovno su na Zapadu bili prije korone . Povjerljive informacije
- hotonjskimaher
- Kontakt:
Sve Ispod Semizovca seljaci baZoran28 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:52Dje's to napisat okano, to su seljaci ba, samo prava raja, sarajevska ide na tekme, oca mi havetu !!!hotonjskimaher je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:51Ja znam par momaka koji dolaze iz Olova Kaknja Zivinica Zavidovica redovno su na Zapadu bili prije korone . Povjerljive informacije

Maroon Brothers 1946
Ja mislim da mi nismo svjesni raciojonalni i realni. Takodje najveci smo ne prijatelji sami sebi mislim na sve narode i narodnosti u BOSNI I HERCEGOVINI.
Sami sebe pljujemo kudimo blatimo gdje netreba a dizemo se kurcimo gdje netreba. Hz su primjer u malom, i tako cu ovo napisat kroz primjer Hz pitara a odnosise na sve u BIH..
Evo kiksnuli smo protiv moldavaca, **** smo od pidra sve do sabljice (njega smo zaobisli jer kao on nije kriv a izvinuo se, ako se uzme dominacija naseg tima iz prve utakmice, i pogledas drugu mozes reci da je on jedan od najveci krivaca helem nejse)
Vec se ovde spominje 1500 maks ljudi da ce doc na utakmicu jer smo eto kiksnuli i igrali lose i igranam pidro dervisakig kanuruc krste itd.. POGRESNO POGRESNO, treba da nas bude bar 7000 zasto zato sto prvo pomazemo klubu sve veci broj prodati ulaznica vise je para u kasi, sto vise ljudi dolazi da gkeda SARAJEVO veci bolji ambijent podrzava se klub, veca mogucnost za vise sponzora, vise ce se prodat kospica kada cevapa gosdisnji ulaznica itd, bolje sanse da nam dodju jaci investitori..
Ovo nije radi loseg Pidra kanuruca krsta, ovo je izgovor kao necu da gledam te balvane itd kako vec nisu nazvani, takodje to je ona ispreka zeljo ima posjetu svedno im jer je njihov klub radnicki zadovoljavaju se sa 8 mjestom..8 mjesto 8 mjest al su uz svoj klub, pravi mentalitet je u hajduku 7 mjesto klub 15000 clanova kapa do jaja..
Tacnoje da klub nije na nivou i da je mozda mogao bolje, ali da sad dodje murinjo mamic i da nam je budzet 30 m € desavace se pogresni potezi nece to bit 100% svaka odluka koja ce bit ko snajper precizna..
Nam je digao ruke, normalno je da to kad se desi da se poljulja citav sustem, zasto jer mi samo pljujemo i cekamo da Nam Tan itd ubrizgavaju svoje novce a da mi smjenjujemo postavljamo vodimo klub kuda mi hocemo al tudjim parama.. bosanci samo misle da su stranci glupi jer sute, vjerujte oni sute al kad ga stave jetru probiju.
Sramota je da najveci klub u drzavi u najvecem naj bogatijem gradu u bih nemoze imat 1.5 m km prodatih ulaznica.. treba da se klub marketing pokrene al treba i marketing navijaca koji je ujedno i najveci marekting usta do usta. Da se pokrene masa da dolaze na utakmicu a ako nista i nece tip da ide na svaku utakmicu da bar klupi dres sal godisnju kartu i clansku, ili bar clansku..
Takodje klub mora imati plan kako sa 7.5 m km bit prvi doci do play off le (minimum) i da ti 7.5 m km zaradi klub bez investitora i da sve preko toga djeli sa investitorim 50/50 a od tog profita da unapredjuje akademiju klub stadion kamp itd..
Prvi korak se mali vidi upravo u ovom zajednickom 5 klubova protestu( mislim da je fino receno da se ide prvo na finu dialogom)
Drugo 1+1 ugovor ako je u korist kluba (klub ima prvi sat)
Dosta mladi igraca, itd
Sami sebe pljujemo kudimo blatimo gdje netreba a dizemo se kurcimo gdje netreba. Hz su primjer u malom, i tako cu ovo napisat kroz primjer Hz pitara a odnosise na sve u BIH..
Evo kiksnuli smo protiv moldavaca, **** smo od pidra sve do sabljice (njega smo zaobisli jer kao on nije kriv a izvinuo se, ako se uzme dominacija naseg tima iz prve utakmice, i pogledas drugu mozes reci da je on jedan od najveci krivaca helem nejse)
Vec se ovde spominje 1500 maks ljudi da ce doc na utakmicu jer smo eto kiksnuli i igrali lose i igranam pidro dervisakig kanuruc krste itd.. POGRESNO POGRESNO, treba da nas bude bar 7000 zasto zato sto prvo pomazemo klubu sve veci broj prodati ulaznica vise je para u kasi, sto vise ljudi dolazi da gkeda SARAJEVO veci bolji ambijent podrzava se klub, veca mogucnost za vise sponzora, vise ce se prodat kospica kada cevapa gosdisnji ulaznica itd, bolje sanse da nam dodju jaci investitori..
Ovo nije radi loseg Pidra kanuruca krsta, ovo je izgovor kao necu da gledam te balvane itd kako vec nisu nazvani, takodje to je ona ispreka zeljo ima posjetu svedno im jer je njihov klub radnicki zadovoljavaju se sa 8 mjestom..8 mjesto 8 mjest al su uz svoj klub, pravi mentalitet je u hajduku 7 mjesto klub 15000 clanova kapa do jaja..
Tacnoje da klub nije na nivou i da je mozda mogao bolje, ali da sad dodje murinjo mamic i da nam je budzet 30 m € desavace se pogresni potezi nece to bit 100% svaka odluka koja ce bit ko snajper precizna..
Nam je digao ruke, normalno je da to kad se desi da se poljulja citav sustem, zasto jer mi samo pljujemo i cekamo da Nam Tan itd ubrizgavaju svoje novce a da mi smjenjujemo postavljamo vodimo klub kuda mi hocemo al tudjim parama.. bosanci samo misle da su stranci glupi jer sute, vjerujte oni sute al kad ga stave jetru probiju.
Sramota je da najveci klub u drzavi u najvecem naj bogatijem gradu u bih nemoze imat 1.5 m km prodatih ulaznica.. treba da se klub marketing pokrene al treba i marketing navijaca koji je ujedno i najveci marekting usta do usta. Da se pokrene masa da dolaze na utakmicu a ako nista i nece tip da ide na svaku utakmicu da bar klupi dres sal godisnju kartu i clansku, ili bar clansku..
Takodje klub mora imati plan kako sa 7.5 m km bit prvi doci do play off le (minimum) i da ti 7.5 m km zaradi klub bez investitora i da sve preko toga djeli sa investitorim 50/50 a od tog profita da unapredjuje akademiju klub stadion kamp itd..
Prvi korak se mali vidi upravo u ovom zajednickom 5 klubova protestu( mislim da je fino receno da se ide prvo na finu dialogom)
Drugo 1+1 ugovor ako je u korist kluba (klub ima prvi sat)
Dosta mladi igraca, itd
Pa to je 1% publike kad se sve sabere.hotonjskimaher je napisao/la: ↑18 jul 2021, 16:51Ja znam par momaka koji dolaze iz Olova Kaknja Zivinica Zavidovica redovno su na Zapadu bili prije korone . Povjerljive informacije
Pa kad si vec spomenuo Kakanj, Olovo, da dodam Brezu, Visoko gdje se autoputem može stići brže nego sa Ilidže npr. uz gradski saobraćaj.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Za mene ko dođe na tekmu, a ne živi tik pored Sebilja, taj je niži stalež.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka