Al i ovo je dovoljno
Ovo nema nitko
Hvala ti Boze sto navijam za Zelju
Evo suze mi krenule kad sam ovo vidio
Hvala ekipa 1921
Bas tako bruda ,jucer 10 minuta ne mogu da navijam jedva sam otpjevao Grbavicu neka mi knedla u grlu ponosa,srece,tuge ma svi moguci osjecaji.Volim Te Zeljo
Opet se premalo priča kako Željo ima najgore domaćinsko suđenje od svih ekipa u ligi. Svaka šuša od sudije može doći i šiljit qrac nad nama na Grbavici. Ovo je samo nastavak trenda iz prošle sezone, više od pola godine nas yebu sudije ko zadnje kurve.
Opet se premalo priča kako Željo ima najgore domaćinsko suđenje od svih ekipa u ligi. Svaka šuša od sudije može doći i šiljit qrac nad nama na Grbavici. Ovo je samo nastavak trenda iz prošle sezone, više od pola godine nas yebu sudije ko zadnje kurve.
Dobro me neko podsjeti maloprije na hinjski osmijeh Bandica kad je izasao na zagrijavanje. Ali, valja pred Boga stati i njemu i svima nama. Zao mi samo sto cemo zbog budale popusiti kaznu jer su ga gadjali sa istoka i sjevera flasicama i ne znam cim vec. Mujezinovic je jednom pogodjen slucajno zbog njega.
Intervju sa Drinom. Valjda bude spreman za TC s obzirom da napisase na zvanicnoj da je zavrsio na sivanju glave. Neka potpisuju Jahica sa kakvim god ugovorom vise samo Kosorica da ne gledam.
Kaže Mekić za sportske da smo se drugo poluvrijeme mnogo uvukli i istrošili i da je plan igre prije početka utakmice bio da pustimo Borcu inicijativu, a da mi igramo na kontre.
Ljozee da ti i ja preporučimo 10 imena pred sezonu, ni jedan od naših ne bi bio izabran kakvi smo mi...
A jbg.
Juricic mislim da je slican Krpicu kada govorimo o tipu kapitena, a to bi nam mnogo znacilo sad. Mujezinovic je slicniji Stilicu, mirniji. Ne gotivim taj tip.
Inace, prosjek godina nase startne postave jucer je 23. i
najstariji je bio Mujezinovic koji ima 28. godina. Utakmicu smo zavrsili sa 5 U-21 igraca, a poceli sa 4.
Ali meni najkomičniji slučaj sinoć pred kraj utakmice Zakarić vodi loptu a Mekić se zalijeće sa 20 metara da mu uleti. Tačno se vidjelo da je Zakarić stao i nije smio ni korak više kad ga je vidio. Da ga je pokupio nogu bi mu otkinuo hahaha
To je recept. Meka je fajter vazda bio. Što kažeš po njegovom zaletu vidiš da ako koga pokupi, odnijet će ga do socijalnog hahahahahaha
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
A jes lijepo ovo zajednistvo,steta sto moramo uvijek postati kokuzi i dotaci dno da bi se zblizili ovako ..
Ja vala navikao. Svakako od 100 godina postojanja mi 95 bili kokuzi realno hah ali drago mi je što se opet stvara ta sinergija izmedju igrača i navijača. Nekako mi draža ovakva ekipa nego puna istrošenih zvijezda. Za ove nekako imam osjećaj kao da su moji
"Uh, ponijela me atmosfera, savladale su me emocije, jer mi je ovo mi bio prvi nastup i prvi gol u Premijer ligi BiH. A onda sam se sjetio da sam na Grbavici, da igram protiv Želje, pa je uslijedilo izvinjenje”, rekao je nakon prospavane noći Kulašin za srpskainfo.com.
Prije postignutog gola imao je veliku priliku, ali je za djelić sekunde zakasnio na ubacivanje Gorana Zakarića.
“Da sam dva puta zatresao mrežu u Želji mi to nikada ne bi oprostili, a ovako mogu da se izvučem. Šalu na stranu, moglo je da bude još bolje i za mene i za tim, ali sam zadovoljan."
Protiv TC teško do boda, nakon što nagrde pitare, uzeće zaleta. Očekujem omjer snaga kao 2 pol protiv Borca. Mislim da TC ima najjači roster, al opet ako se budemo onako borili kao sinoć ( mada mislim ds su im navijači dali vjetar u leđa), možda i ostanemo neporaženi.
“Zaigrao sam za najveći klub u državi i ispunio svoj dječački san i san porodice. Prošao sve omladinske selekcije kluba i zaigrao sada za prvi tim. Boljeg poklona za mene u ovom trenutku nema“.
Ja skidam kapu onim najvecim ultrasima sinoc, sto su se suzdrzali da neulete i polome kosti sudijama. Zbog toga je Zeljo drzava a ne klub. Dok je drzava kakva jeste nema nista od fudbala, samo politika.