FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čekali da ispadnemo, pa da se pojačaju 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ko tog invalida gleda, oci mu ispaleBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:24Pejović u prvoj u Radničkom protiv Subotice. Ako neko gleda nek nam napiše kakav je, da se uvjerimo jel bio ili ne bojkot s njegove strane![]()
Mora se malo više i na marketingu poraditi da bi ljudi više plaćali karte. U dobu kapitalizma emocije ne igraju neku ulogu. Posebno što se kod nas krvavo zarađuju dnevnice da bi gledao igrale koji ne naprave priliku za 90 min a zarađuju mjesečno kao 80% tribine godišnje.Antikloc je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:17Ocito je da se je klub poceo finansijski konsolidirati,dolaze neki igraci kakvi takvi. A prvenstvo je dugo,ima i zimski prijelazni rok. Tako da do kraja je sve moguce ALI ako ne zaostanemo previse u pocetku prvenstva. Zato bi bilo dobro da sutra dodzemo u sto vecem broju,da budemo relativno pozitivni,koliko se moze. Da ,ne prozivamo igrace,pa cak ni Sabljicu. Da se izvuce pozitivan rezultat a to je i bod !!
Sutra da padaju granate a ne kisa,ici cemo svi bolesnici na Kosevo a nadam se osim nas jos poneko !!
A sto se tice cijena ulaznica ,one su presmijesno niske. Sa takvim netrzisnim cijenama ulaznica ,ne mozes imati profesionalni fudbalski klub, Sadasnje cijene su sadakasenje i sprdnja. Minimalno -Istok bi trebao biti 20 a Zapad 30 ,barem. Mogli bi ostaviti jednu socijalnu tribinu,recimo Sjever sa 10 KM. Naravno ,ispocetka bi manje ljudi dolazili a poslije bi se navikli. Znam puno raje s Istoka,nikome ne bi bio problem dati 5 -10 KM vise po utakmici,ionako da dan tekme polocemo po 50-100 KM !! Vecina je spremna dati pare kroz razne nacine ( a najbolje kroz karte ) samo da prestanemo gledati u ekipi ove amatere i poluamatere ,sto imaju plate k'o portiri a da pocnemo graditi tim sa pravim fudbalerima !!
Moraju se privući i neki sponzori , pa nek se uz tu kartu dobije neki sokić i košpe gratis. Neka poluvrijeme utakmice popune nekim sadržajima, nagradnim igrama.
A br.1 mora biti pokrivanje barem istočne tribine da ne kisneš k'o luđak na svakoj drugoj utakmici i još da to papreno plaćaju ljudi, teško ...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Opet radimo preglupe transfere i gomilamo igrace, od situacije da nemamo napadaca dosli smo do toga da imamo 3 + Ciljanic koje ce se valjda brzo oporaviti, a dobrog beka i golmana nemamo ni za lijek.Volio bih da se da sanse Dizdarevicu, ovaj Kanuric mi se cini ko fula totalna.
Nema ni od kanurica ni od dizdarevica nista, tarabe teske.ZeroStyle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:50Opet radimo preglupe transfere i gomilamo igrace, od situacije da nemamo napadaca dosli smo do toga da imamo 3 + Ciljanic koje ce se valjda brzo oporaviti, a dobrog beka i golmana nemamo ni za lijek.Volio bih da se da sanse Dizdarevicu, ovaj Kanuric mi se cini ko fula totalna.
NEMA NAZAD
I Burić i eto BBB

Placete kad nemamo ofanzivnih igraca, samo dovodimo stopere, sad opet ne valja jer dovodimo te iste. Uz to imas trenutno samo 2 napadaca, Cmiljka ne racunjate, Ahmetovic realno je za zadnjih 15min i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Nemoj nas ložit
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Budimo realni i Kovačević nije na početku djelovao dobar.holyman je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:55Nema ni od kanurica ni od dizdarevica nista, tarabe teske.ZeroStyle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:50Opet radimo preglupe transfere i gomilamo igrace, od situacije da nemamo napadaca dosli smo do toga da imamo 3 + Ciljanic koje ce se valjda brzo oporaviti, a dobrog beka i golmana nemamo ni za lijek.Volio bih da se da sanse Dizdarevicu, ovaj Kanuric mi se cini ko fula totalna.
-
- Kontakt:
Bagaric ce biti kriloZeroStyle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:50Opet radimo preglupe transfere i gomilamo igrace, od situacije da nemamo napadaca dosli smo do toga da imamo 3 + Ciljanic koje ce se valjda brzo oporaviti, a dobrog beka i golmana nemamo ni za lijek.Volio bih da se da sanse Dizdarevicu, ovaj Kanuric mi se cini ko fula totalna.
Bodul napadac
Nista se ne gomila
Buric strasan golman,ni Kanuric ni Dizdarevic apsolutno nista ne obecavaju
Svakog igraca kojeg su doveli do sad bio nam je neophodan
Treba i klupu imat dobru
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako nije, spasio nas par puta protiv Slobode, par puta izlazili 1 na 1 i skidao im.fks74 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:01Budimo realni i Kovačević nije na početku djelovao dobar.holyman je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:55Nema ni od kanurica ni od dizdarevica nista, tarabe teske.ZeroStyle je napisao/la: ↑18 jul 2021, 19:50Opet radimo preglupe transfere i gomilamo igrace, od situacije da nemamo napadaca dosli smo do toga da imamo 3 + Ciljanic koje ce se valjda brzo oporaviti, a dobrog beka i golmana nemamo ni za lijek.Volio bih da se da sanse Dizdarevicu, ovaj Kanuric mi se cini ko fula totalna.
Dizdarević treći golman u Mladosti DK. Ni minute.
Kod nas, branio jednu samo ja kako znam.
Kanurić se pokazao, onakva reakcija kod gola protiv Milsamija ne može bit trema, pritisak ili nešto slično. Nekvalitet što pokazuje i njegove minute do sad.
Oni više nisu mladi igrači, ne možemo im tražit opravdanja, ne može trema i pritisak bit opravdanje kod njih. Ili jesi ili nisi. Oni nisu. Moramo tražit ozbiljnog golmana.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- LegendKiller
- Kontakt:
nemoj zezati, Kova je debitovao protiv Slobode, skinuo par zicera tuzlacima, i vidjelo se da ima šlifa za golmana. Kasnije je naravno bilo kikseva, ali sve u svemu Kova je vjerovatno naš najbolji golman posle rata.
Kanurić u prvoj tekmi početnička greška, pa golmani u pionirima znaju da golman mora čuvati svoju stativu. Par golmana u svijetu ima koji mogu čuvati stativu i peterac tipa Donaruma ili Neuer.
- NisamInSajder
- Kontakt:
To naravno, da bi imao rezultat plate moraju biti koliko - toliko redovne.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jul 2021, 18:41Igraci trebaju imati podrsku i od uprave,plate i sve ostalo,zamisli kako je igracima kad cuju kako Sabra baljezga,od tri miliona ustedi dva i slicno a plate nisu dobili 8 mjeseci ili akademcima sto slusaju godinama da su oni kao na prvom mjestu a ustvari zadnja rupa na sviralu,treba ispuniti prvo sto se dogovori sa igracima pa da onda ocekujes da igrac gine na terenu,bez plate nece niko davati svoj max sigurno.NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 18:03I da je marka isti bi dosli, a tako i da je 20 isti bi dolazili. Cijene karata su minimum. Navijacima sada malo strpljenja, a igracima velika podrska i samo tako se mozemo dici iz ove situacije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Drazen Bagaric & Darko Bodul
Double DB
Sutra odmaramo, pa u utorak jedan, pa opet u cetvrtak jedan novi 1+1.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nema potrebe za tim, ja sam dolazio i dolazim na utakmice zbog mog kluba i tjt. Samo ne volim da se svijata klub, i minimalizira navijac koji nije iz Sa. Kad ti je svaka domaca ko gostujuca, treba to cijeniti, nista vise...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
NisamInSajder je napisao/la: ↑18 jul 2021, 20:17
Sutra odmaramo, pa u utorak jedan, pa opet u cetvrtak jedan novi 1+1.. Moramo ispunit kvotu dva dana jedno pojacanje.
![]()

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Šta je sa afrikancima?
-
- Kontakt:
Al nikako mi nije jasno zasto se uvijek kasni s sklapanjem tima. Nikad nismo ušli spremni za Europu i novu sezonu. Ogroman ceh placamo zbog toga, valjda se nekad opametimo pa u januaru i proljetnom dijelu sklopimo tim za Europu.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, bhfanatic14, bordobijeli, BungaBum, EastMadness, Hamagara, Jadnimi, leo1946, macahz, Rajvosa4ever, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, Serha, USB i 173 gosta.