FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

slusalica
Kontakt:

Re: FK "Sloboda" vs. FK "Tuzla City"

Post Postao/la slusalica » 18 jul 2021, 21:54

Zatvorite ovu temu zivi bili, ostavljate prostor nekim seljacicima i polusvijetu da se osjecaju vaznim.
tz tz tz tz tz tz

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 jul 2021, 22:11

Nisam siguran kako zovu Ramića, ali ako je ovo "Rama" pod hitno mu moramo mijenjati nadimak dok je kod nas. Baš, baš malohradjanski zvuči (da ne kažem seljački :zviz:)
075

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 18 jul 2021, 22:13

slusalica je napisao/la:
18 jul 2021, 21:54
Zatvorite ovu temu zivi bili, ostavljate prostor nekim seljacicima i polusvijetu da se osjecaju vaznim.
Ma ovo je otvorio onaj uhljup iz Sarajeva da se naslađuje.

Temu bi definitivno trebalo ugasiti :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2021, 22:19

HElo je napisao/la:
18 jul 2021, 21:04
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
18 jul 2021, 20:56
Bravo Rama, zato smo te i poslali u filijalu da malo ojacas i oživiš formu pa ako slučajno zatrebas da te vratimo
Vidim i sugrađani te slave, brzo progutase sve psovke, uvrede i kritike koje su ti danima upucivali kada si izborio onaj penal za TC protiv njih. Auu kako su potkupljivi.
Vjerujem da bi i Azira veličali nakon prve dobre intervencije.
A Bgm i on slavi gol pravo ponosan kad je pravi dres na njemu zna covjek sta je igrati za Slobodu a sta za Slogu Simin Han.
Nije se onako radovo ni kad je okupo Azmira
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jul 2021, 22:25

TzBulevar87 je napisao/la:
18 jul 2021, 22:11
Nisam siguran kako zovu Ramića, ali ako je ovo "Rama" pod hitno mu moramo mijenjati nadimak dok je kod nas. Baš, baš malohradjanski zvuči (da ne kažem seljački :zviz:)
Cuj Rama, wahahaha. Zamisljam ih s onim rumenim obrazima, umjetnim kljovama i razdeljak frizom kako hraljaju na stadionu Römaa, Römaa

075 ❤

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 18 jul 2021, 22:31

Cuj ti komunjara i titinih sljedbenika kako bi ono zatvaralo i cenzurisalo sve sto nije po njihovoj želji. Jos to sanja Goli otok.
Zapali u prošlom stoljeću i nikako da krenu naprijed, da malo krenu za modernim životom, demokratijom i sl.
Nije ni čudo kad još gleda kroz drveni prozor titinog stana koji je dobio njegov neko kad se doselio u grad. Iz te perspektive ne možeš ni očekivati bolji pogled.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 18 jul 2021, 22:54

Fakat treba izbrisat ovu temu, bespotrebna je.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 18 jul 2021, 23:02

tema je vrh. Svaka cast pokretacu iste
& $ ?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 18 jul 2021, 23:11

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
18 jul 2021, 22:31
Cuj ti komunjara i titinih sljedbenika kako bi ono zatvaralo i cenzurisalo sve sto nije po njihovoj želji. Jos to sanja Goli otok.
Zapali u prošlom stoljeću i nikako da krenu naprijed, da malo krenu za modernim životom, demokratijom i sl.
Nije ni čudo kad još gleda kroz drveni prozor titinog stana koji je dobio njegov neko kad se doselio u grad. Iz te perspektive ne možeš ni očekivati bolji pogled.
Ma brate, RAMA! :bow:
075

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 25 jul 2021, 09:13

Biće neizvjesna borba za titulu.
Obije ekipe maksimalan učinak.

SuniraMubasic
Kontakt:

Post Postao/la SuniraMubasic » 25 jul 2021, 22:43

Prvo pero Podrinja </3
Chérif Konjević Kouachi <3
SaltTittyAttack

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 25 jul 2021, 22:43

SuniraMubasic je napisao/la:
25 jul 2021, 22:43
Prvo pero Podrinja </3
:rol: :rol: :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

SuniraMubasic
Kontakt:

Post Postao/la SuniraMubasic » 25 jul 2021, 22:53

Moze li kakva donacija, da nam se rumeni drugar opismeni <3
SaltTittyAttack

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 jul 2021, 00:05

Hoce li mi neko objasniti odkud ovolika srbofilija kod ovih " urbanih" tuzlaka... konkretno zasto ti ljudi osjecaju potrebu da se toliko ulizuju srbima I da glume te multi kulti antifa fgr tolerantne lizoguze.... jbt u tuzli je prije rata bilo oko 25 000 srba danas ih mozes nabrojat na prste jedne ruke ....pa da su vas bivse komsije toliko voljele ne bi se preseljavali u bjeljinu jbt...cemu tolika kmeka za njima...fakat me interesuje taj mentalni sklop de nek mi neko pojasni...jel vama jasno da nije bilo brcanske malte Maja 92ge da bi isto prosli kao zvornik I vlasenica? Vi fakat mislite da ako ste lijevo orjentisani da ce vas dusmani manje mrziti?

SuniraMubasic
Kontakt:

Post Postao/la SuniraMubasic » 26 jul 2021, 00:15

gruezi je napisao/la:
26 jul 2021, 00:05
Hoce li mi neko objasniti odkud ovolika srbofilija kod ovih " urbanih" tuzlaka... konkretno zasto ti ljudi osjecaju potrebu da se toliko ulizuju srbima I da glume te multi kulti antifa fgr tolerantne lizoguze.... jbt u tuzli je prije rata bilo oko 25 000 srba danas ih mozes nabrojat na prste jedne ruke ....pa da su vas bivse komsije toliko voljele ne bi se preseljavali u bjeljinu jbt...cemu tolika kmeka za njima...fakat me interesuje taj mentalni sklop de nek mi neko pojasni...jel vama jasno da nije bilo brcanske malte Maja 92ge da bi isto prosli kao zvornik I vlasenica? Vi fakat mislite da ako ste lijevo orjentisani da ce vas dusmani manje mrziti?
Kakva druze „srbofilija“???? O cemu ti pises? Nabijem svakog srbofila na tuki isto kao i svakog rumenog, nezahvalnog i rumenog podrinjca! !!!
SaltTittyAttack

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 jul 2021, 00:17

26 jul 2021, 00:15
gruezi je napisao/la:
Kakva druze „srbofilija“???? O cemu ti pises? Nabijem svakog srbofila na tuki isto kao i svakog rumenog, nezahvalnog i rumenog podrinjca! !!!
Džaba pričati, treba prijeći na druge forme objašnjavanja: crtanje, slikanje i sl.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

SuniraMubasic
Kontakt:

Post Postao/la SuniraMubasic » 26 jul 2021, 00:27

Sky9 je napisao/la:
26 jul 2021, 00:17
26 jul 2021, 00:15
gruezi je napisao/la:
Džaba pričati, treba prijeći na druge forme objašnjavanja: crtanje, slikanje i sl.
Pisalo se mnogo puta o ovoj tematici ovdje…. Povraca mi se od price kako je neko „srbofil“, „četnik“, i „izdajnik“…. Maaah libo me tuki da li je neko saglasan ili ne a u isto vrijeme se sprda sa ljudima iz Foče npr!
SaltTittyAttack

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 26 jul 2021, 08:26

gruezi je napisao/la:
Jugonostalgičari. Zapali jos uvijek u Titinom režimu kada su na osnovu uvlačenja komunistima dobijali besplatne stanove, poslove i pozicije. Sada kad im toga nema, kad valja malo zapeti i zaraditi onda glavobolja, ne znaju. Zato im puno dati 4 marke za ulaznicu, sve bi po navici besplatno.
E te iste komsije koje vole s kojima su gajili bratstvo i jedinstvo su se prve izvukle preko Majevice i spremale isto sto i nama. Srećom barem su tu osujećeni. Ali slijepi komunista, jugonostalgičar to ne vidi i opet ih voli vise nego npr Sarajliju ili Zeničane i sl.
Došao Draško S. neki dan u TZ, a babe iskacu iz vode da se s njim slikaju nista reuma nista osteoporoza daj sliku. A taj isti D. vidimo kako se ponaša i kakve poruke salje.
Evo npr ovaj Sunira se više plaši zubaru otići nego npr boriti se direktno sa lavom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jul 2021, 10:40

Joj price i seljakluka. Ako cemo tako, jedan Darko Todorovic cijeni i voli klub koji ga je napravio igracem, vraca mu tako sto kupuje clansku, ulaznice, promovise i spominje Slobodu na svakom koraku, dok jedan podrinjas do jucer puna usta Slobode dok nije dosao njegove gore list i na neki nebitan prigradski klub nakacio ljiljan i Srebrenicki cvijet i odmah im taj klub u krvi, od malena navijaju za njega, nema vecih bosnjaka i muslimana (a u klubu im vri od srba npr.).
Nemojmo dalje, ne vodi nicemu. Tema krajnje bespotreba, da se drugi nasladjuju nasim vrijedjanjem.

Pricam neku noc bas sa ovim drugom, podrinjcem, dobar momak pravo i od malena se znamo. Do jucer je navijao za Slobodu, isao na tekme kad bi uhvatio vremena, a otkako je Azmir promijenio Slogi ime i grb on se presaltao na TC, uzeo clansku, majicu, i on sam mi kaze kako i dalje voli oba kluba ali on kao Podrinjac ima neku obavezu i emociju da podrzava sad TC, najvise radi grba kluba i jer se klub prvenstveno vezuje za Podrinje iz vise razloga.
Ali isto tako je kupio sad majice Slobode, pokazuje mi slike i klipove, mali mu voli Slobodu iako ima sad i dres TC zbog oca i nije mu jasno to oko podjele, i kako otac navija za 1 klub, a on za drugi. Mali je i naravno da mu nece biti jasno, ali mi je drago sto on ne forsira i tjera sina da mora voliti klub kojeg od jucer je poceo i on voliti, rekao bih prije svega postovati.

Zato kazem, dosta podrinjaca i dalje voli Slobodu, ide na utakmice oba kluba, ja vjerujem na utakmice Slobode jer je tako od malena usmjeren, odgojen, dok drugi iz postovanja i poistovjecivanja. Svakome svacije.

075 ❤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 26 jul 2021, 11:29

Beduin je napisao/la:
26 jul 2021, 10:40
Joj price i seljakluka. Ako cemo tako, jedan Darko Todorovic cijeni i voli klub koji ga je napravio igracem, vraca mu tako sto kupuje clansku, ulaznice, promovise i spominje Slobodu na svakom koraku, dok jedan podrinjas do jucer puna usta Slobode dok nije dosao njegove gore list i na neki nebitan prigradski klub nakacio ljiljan i Srebrenicki cvijet i odmah im taj klub u krvi, od malena navijaju za njega, nema vecih bosnjaka i muslimana (a u klubu im vri od srba npr.).
Nemojmo dalje, ne vodi nicemu. Tema krajnje bespotreba, da se drugi nasladjuju nasim vrijedjanjem.

Pricam neku noc bas sa ovim drugom, podrinjcem, dobar momak pravo i od malena se znamo. Do jucer je navijao za Slobodu, isao na tekme kad bi uhvatio vremena, a otkako je Azmir promijenio Slogi ime i grb on se presaltao na TC, uzeo clansku, majicu, i on sam mi kaze kako i dalje voli oba kluba ali on kao Podrinjac ima neku obavezu i emociju da podrzava sad TC, najvise radi grba kluba i jer se klub prvenstveno vezuje za Podrinje iz vise razloga.
Ali isto tako je kupio sad majice Slobode, pokazuje mi slike i klipove, mali mu voli Slobodu iako ima sad i dres TC zbog oca i nije mu jasno to oko podjele, i kako otac navija za 1 klub, a on za drugi. Mali je i naravno da mu nece biti jasno, ali mi je drago sto on ne forsira i tjera sina da mora voliti klub kojeg od jucer je poceo i on voliti, rekao bih prije svega postovati.

Zato kazem, dosta podrinjaca i dalje voli Slobodu, ide na utakmice oba kluba, ja vjerujem na utakmice Slobode jer je tako od malena usmjeren, odgojen, dok drugi iz postovanja i poistovjecivanja. Svakome svacije.
Proslu utakmicu protiv Rudara je bilo par navijaca tc. Nisu ba svi isti dosta ih ima sto gotivi Slobodu. Al ti pojedinci su ko ovaj iznad miš, bolan u timu vam igra momak koji je podržavo ratka mladica i ti nesto seres. Dođe ovdje vrijeđa i soli gdje ne treba, govori nam srbi ovo ono.. pa pi c ka ti materina dok su se tuzlaci borili da vam izvlace zive glave ti si bio podrumas mada mislim da nisi bio ni rodjen pa zato i govoris onakve stvari ko gore iznad. Pola podrinjaca je zaboravilo odakle je rodom, sta se desilo sad odjednom su u prijateljskim odnosima sa srbima, ljubite im svaku stopu. A opet isti ti sad kad bi poceo sad bi gledali na malo dalje bjezanje van granice. Suti momce i ne prosipaj se nekome ces stati na ranu jednom tako pa ces brojati zube po podu ako ih uopste imas
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 34 gosta.