Koji ba Mujagic? Nemoj zezati da ozbiljno ovo mislis, pa lik se ne bavi fudbalom vise.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Znali iko koje lijevi bek na treningu???
Jako je bitna činjenica da okosnicu ekipe trenutno cine igrači koje je gosp. Amar Osim doveo. Bojo, Mujezinović, Juricic, Vrhovac,Subasica, Bender ubacio Gasala. Trenutno igrači koji su najviše pokazali čak i od igraca Borca.
Hvala našem Amar i sretan rodjendan, ziv i zdrav bio
Babo igrice!!!
Hvala našem Amar i sretan rodjendan, ziv i zdrav bio
Zadnja izmjena: prolab, dana/u 18 jul 2021, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Po mom misljenu kapitensku treba dat' Juričiću
Pošto sam raspoložen večeras, odlučio sam da vas malo upoznam sa Zdunićem budući da nigdje na internetu ne postoje highlightsi i ostale stvari o njemu, a to ja naprosto ne mogu dopustiti
Golovi i asistencije Zdunića prošle sezone u dresu Zaprešića, kao što vidite momak je mamba u igri glavom. Upisao je 3 gola glavom i 1 asistenciju glavom
Gol protiv Kustošije

Gol protiv Dinama II

Gol protiv Opatije

Gol protiv Hajduka II

Gol protiv Sesveta

Asistencija protiv Sesveta

Asistencija protiv Solina

Nema na čemu

Golovi i asistencije Zdunića prošle sezone u dresu Zaprešića, kao što vidite momak je mamba u igri glavom. Upisao je 3 gola glavom i 1 asistenciju glavom
Gol protiv Kustošije

Gol protiv Dinama II

Gol protiv Opatije

Gol protiv Hajduka II

Gol protiv Sesveta

Asistencija protiv Sesveta

Asistencija protiv Solina

Nema na čemu

Jedina pozitivna stvar iz prosle sezone iako smo dosli na prag gasenja, i nekako disemo na skrge je ta da Amar Osim nikad vise nece biti pozeljam na Grbavici u svojstu trenera ili nekog bitnog u klubu...hvala mu sto je otvorio oci navijacima ko je on ustvari.prolab je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:19Jako je bitna činjenica da okosnicu ekipe trenutno cine igrači koje je gosp. Amar Osim doveo. Bojo, Mujezinović, Juricic, Vrhovac,Subasica, Bender ubacio Gasala. Trenutno igrači koji su najviše pokazali čak i od igraca Borca.
Hvala našem Amar i sretan rodjendan, ziv i zdrav bioBabo igrice!!!
Sada krece nova prica Zelje koja je premijeru imala i bila je i vise nego uspjesna, mi klub moramo podrzati jos jace i jos vise!
@braco 

Dobar je...
Dobar je...
Ti si neki dječak pitar ili neki student iz Tuzle. Činjenica je okosnicu ekipe čine igrači koje Amar doveo lutki moja kontas???Azzuri je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:46Jedina pozitivna stvar iz prosle sezone iako smo dosli na prag gasenja, i nekako disemo na skrge je ta da Amar Osim nikad vise nece biti pozeljam na Grbavici u svojstu trenera ili nekog bitnog u klubu...hvala mu sto je otvorio oci navijacima ko je on ustvari.prolab je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:19Jako je bitna činjenica da okosnicu ekipe trenutno cine igrači koje je gosp. Amar Osim doveo. Bojo, Mujezinović, Juricic, Vrhovac,Subasica, Bender ubacio Gasala. Trenutno igrači koji su najviše pokazali čak i od igraca Borca.
Sada krece nova prica Zelje koja je premijeru imala i bila je i vise nego uspjesna, mi klub moramo podrzati jos jace i jos vise!
@Braco
Zdunic umjesto Bekrica
Jahic umjesto Kosorica
+ Stjepanovic i sigurno ce doci bar 1-2 igraca ovo ljeto. A ko zna mozda i na jesen neki momcina potpise ako ne nadje angazman. Ubiparip je mescini potpisao u septembru/oktobru one godine kad je dosao.
Sve u svemu, mogla bi se fina ekipa sklopiti. Evo i danasnji rezultati su pokazali da koliko god se neki isticiali ova liga je u pet deka. Ne treba se nikoga bojati pogotovo kada Sarajevo, Siroki i Zrinjski izgledaju (nikad) losije.
P.S. Samo se bojim da ne padnemo u depresiju nakon eventualnog poraza u Tuzli imajuci u vidu ovu svu neku pozitivu i lijepu atmosferu koja je tu trenutno.

Zdunic umjesto Bekrica
Jahic umjesto Kosorica
+ Stjepanovic i sigurno ce doci bar 1-2 igraca ovo ljeto. A ko zna mozda i na jesen neki momcina potpise ako ne nadje angazman. Ubiparip je mescini potpisao u septembru/oktobru one godine kad je dosao.
Sve u svemu, mogla bi se fina ekipa sklopiti. Evo i danasnji rezultati su pokazali da koliko god se neki isticiali ova liga je u pet deka. Ne treba se nikoga bojati pogotovo kada Sarajevo, Siroki i Zrinjski izgledaju (nikad) losije.
P.S. Samo se bojim da ne padnemo u depresiju nakon eventualnog poraza u Tuzli imajuci u vidu ovu svu neku pozitivu i lijepu atmosferu koja je tu trenutno.

@igrajlopte 🐦
Zasto dajes BOTu na znacaj tako sto ga citiras.Azzuri je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:46Jedina pozitivna stvar iz prosle sezone iako smo dosli na prag gasenja, i nekako disemo na skrge je ta da Amar Osim nikad vise nece biti pozeljam na Grbavici u svojstu trenera ili nekog bitnog u klubu...hvala mu sto je otvorio oci navijacima ko je on ustvari.prolab je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:19Jako je bitna činjenica da okosnicu ekipe trenutno cine igrači koje je gosp. Amar Osim doveo. Bojo, Mujezinović, Juricic, Vrhovac,Subasica, Bender ubacio Gasala. Trenutno igrači koji su najviše pokazali čak i od igraca Borca.

@igrajlopte 🐦
Ti nekom kazes da je bot? Pa vec botine od tebe nema na ovom forumu, on nesto predlazeReX je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:53Zasto dajes BOTu na znacaj tako sto ga citiras.Azzuri je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:46Jedina pozitivna stvar iz prosle sezone iako smo dosli na prag gasenja, i nekako disemo na skrge je ta da Amar Osim nikad vise nece biti pozeljam na Grbavici u svojstu trenera ili nekog bitnog u klubu...hvala mu sto je otvorio oci navijacima ko je on ustvari.prolab je napisao/la: ↑18 jul 2021, 23:19Jako je bitna činjenica da okosnicu ekipe trenutno cine igrači koje je gosp. Amar Osim doveo. Bojo, Mujezinović, Juricic, Vrhovac,Subasica, Bender ubacio Gasala. Trenutno igrači koji su najviše pokazali čak i od igraca Borca.
Sada krece nova prica Zelje koja je premijeru imala i bila je i vise nego uspjesna, mi klub moramo podrzati jos jace i jos vise!Ignorisi post ili ga stavi kao gnjavator. Predlazem ti ovo drugo.
ali djes staviti nick prolab 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma sto ne dovesti Nedu instagramasa on bi dzaba dosao svakako oblijece oko Grbavice...Moze Juricicu 10 15 minuta na klupi biti i ulaziti moze valjat za 15 minuta...Kakav god da je igrao je po ovim divljim ligama a i kod nas opus dzaba..
Ili Osmanovica iz Olimpica tu je i on.
Od ovih po Sarajevo sto se vrte ima jos njih par ...Pa makar ih na zimu otjerali
- MocMahale444
- dubioza144
- Kontakt:
Ja sam ocekivo da ce Kani napisat i za mozart da je vidio na led reklamama pa kao zavrsen konacno ugovor 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero, WeekendOffender i 51 gost.