FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kao što im je Alda rekao sinoć ispod južne, da se samo bore, da ostavljaju srce na terenu i nema frke.... I momci će imati podršku..
Ne treba nikakav momcima pritisak praviti, pogotovo ne pred prvo njihovo gostovanje pravo, a još na Tušnju gdje im neće biti lahko.. Unaprijed da se zna, kao i jučer pred tekmu... Samo nek daju sve od sebe, i halalit ću im taman da peticu fasujemo...
I bez obzira na rezultat protiv Tuzle iduće kolo... Svi kao jedan da opet budemo u 3. Kolu protiv Posušja!
MA BAŠ JE DOBROOOOOOO......
Ne treba nikakav momcima pritisak praviti, pogotovo ne pred prvo njihovo gostovanje pravo, a još na Tušnju gdje im neće biti lahko.. Unaprijed da se zna, kao i jučer pred tekmu... Samo nek daju sve od sebe, i halalit ću im taman da peticu fasujemo...
I bez obzira na rezultat protiv Tuzle iduće kolo... Svi kao jedan da opet budemo u 3. Kolu protiv Posušja!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
E ako im je Alda reko onda to je to
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ako se mogao zvati benderr moze vala i prolab
Kakav crni Bender druže ti si malo pobrkao lončiće, meni mrsko da citam tvoje postove, ko da koga briga šta ti misliš za portal slomi se ti neke analize haha
Ovaj Ždunić mi nekako povisok za krila, možda njega možemo koristiti u špicu.
Zanimljiv je na ovim bracinim klipovima, izgleda da zna i lijevom i desnom.
Zanimljiv je na ovim bracinim klipovima, izgleda da zna i lijevom i desnom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Od prevelike srece sam pretjero sa alkoholom,danas sam malo došao sebi i mogu par rijeci o tekmi i igracima.Prije tekme u zraku se osjetila neka pozitivna energija,svi srecni da poslije toliko vremena mozemo sa tribina bodriti našeg Zelju.Atmosfera na tribinama je bila fantasticna.Malo me bilo strah da naši mladi igraci pred onolikim brojem navijaca nece pokazati ono što znaju i mogu ali nije bilo tako.Svi od prvog do zadnjeg su dali sve od sebe i to je dovoljno da navijaci budu zadovoljni.Mlada je ekipa i mi mozemo samo napredovati i to je ono što me još više raduje.Uglavnom vidjelo se da mogu,da znaju,da hoce i zele i uz par ciljanih pojacanja Zeljo ce se vratiti na stari kolosjek.Ivkovicu i Armandu kapa do poda za sve što su uradili za ovo kratko vrijeme.
Jedna je stvar sigurna Kosorić i Bekrić ne mogu biti dio ove ekipe, bez obzira koliko imaju iskustva, ubijeđen sam da su ostali na klupi da bi pobjedili
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- PointBlank
- Kontakt:
Jel se ti zoves Damirkolezeljovac je napisao/la: ↑19 jul 2021, 00:19Kao što im je Alda rekao sinoć ispod južne, da se samo bore, da ostavljaju srce na terenu i nema frke.... I momci će imati podršku..
U proteklih sedam dana zabilježili smo 365 učlanjenja ili obnova članstva u FK Željezničar. Hvala na podršci! 

Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom od 8 do 17:30 sati, te putem interneta. Više informacija na www.fkz.ba
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Učlaniti se ili obnoviti članarinu možete svakim radnim danom od 8 do 17:30 sati, te putem interneta. Više informacija na www.fkz.ba
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Meraak1921
- Kontakt:
Svi nam trebaju, Stilic, Zec, Bekric i svi ostali, ali nek najbolji igraju. Trenutno nemamo dovoljno igraca u rosteru i zato su nam svi potrebni.
Trebaju nam obojica, ali na prirodnim pozicijama.
Ne treba nam Bekrić u špicu i Kosorić na zadnjem veznom, to Ivković mora uočiti.
Ne treba nam Bekrić u špicu i Kosorić na zadnjem veznom, to Ivković mora uočiti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ono što mi moramo je nastaviti podržavati ove momke. Desit će se u ovoj sezoni i kikseva i loših utakmica, koliko god toga bilo mi kao navijači moramo biti na nivou utakmice u subotu. Sve i jedan od ovih igrača je mogao uzeti papire i otići iz kluba, juniori nisu morali potpisivati ugovore, ostali su i borit će se za klub. Nikakav imperativ ne treba da imaju osim da opstanu u ligi. Neka i igračima i navijačima ova utakmica bude primjer za ubuduće. A proces ozdravljenja kluba biće jako dug.
- lijevapolutka
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Iako nas je opeljušio svojim mandatom na Grbavici (dijele krivicu i oni koji su mu dali toliku platu), ne gotivim ni Borac ni njega, ali Stojan je uvijek korektan bio. Nakon svega nikad ništa nije ružno rekao o nama. Sa izvještaja se vidi da je ostao u dobrim odnosima sa bivšim igračima i našim zaposlenicima u klubu. Dobar igrač ali bio je u pogrešno vrijeme kod nas.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- NerminFatic
- Kontakt:
Je li se iko bavio koliko smo od karti zaradili u nedjelju? Kontam oko 20000 KM najmanje.
Kakva je ovo tema, ko je ovaj moderator? Napises nesto o Amaru izbriše ti se post? Ne pravite cirkus od foruma i ko ovim delegatima je uopće dao da biraju sta ce brisati?
Trenutno korisnika/ca: Levin, Napaceni87, Paromlinac i 16 gostiju.