Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel 2 u21 igraca minimalno moraju igrat?,jer su u Tuzli 2 a ja sam mislio 3 da mogu.
Pa fali i nama 5 igrača kralju. Odigrali smo samo jednu pripremnu utakmicu i danas smo bez trenera na klupi. I ovo da je Husref kao loš trener i da ste se povukli...elvirbaljic je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:44Fali ovdje Doffo i Brkic , Doffo kartoni Brka povreda, sa njima ovo je druga ekipa..

-
- Kontakt:
Nisam nista rekao za Sarajevo , ova nasa pickasta igra mi puca po zivcima, samo sam to konentarisao.. Vi ove godine sa ovom ekipom mozete koliko i mi, oko 5/6 mjesta se vrtiti..Memara je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:58Pa fali i nama 5 igrača kralju. Odigrali smo samo jednu pripremnu utakmicu i danas smo bez trenera na klupi. I ovo da je Husref kao loš trener i da ste se povukli...elvirbaljic je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:44Fali ovdje Doffo i Brkic , Doffo kartoni Brka povreda, sa njima ovo je druga ekipa..pa valjda se i mi nešto pitamo na terenu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Vi ćete završiti u top 3, zapamti. Polahko prvo kolo.elvirbaljic je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:03Nisam nista rekao za Sarajevo , ova nasa pickasta igra mi puca po zivcima, samo sam to konentarisao.. Vi ove godine sa ovom ekipom mozete koliko i mi, oko 5/6 mjesta se vrtiti..
Kojih 5 igraca fali?Memara je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:58Pa fali i nama 5 igrača kralju. Odigrali smo samo jednu pripremnu utakmicu i danas smo bez trenera na klupi. I ovo da je Husref kao loš trener i da ste se povukli...elvirbaljic je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:44Fali ovdje Doffo i Brkic , Doffo kartoni Brka povreda, sa njima ovo je druga ekipa..pa valjda se i mi nešto pitamo na terenu.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
- Kontakt:
Vidjet ćemo šta će novi igrači donijeti Sarajevu. Ovo do sad, baš tanko.
Mada i cijela liga je slabija nego ikad. Vjerovatno ove godine titulu uzima klub koji sastavi par dobrih tekmi. I vjerovatno će trebati manje bodova nego inače da neko bude prvi.
Mada i cijela liga je slabija nego ikad. Vjerovatno ove godine titulu uzima klub koji sastavi par dobrih tekmi. I vjerovatno će trebati manje bodova nego inače da neko bude prvi.
Samo da udje u zapisnik. Ajdin Nukic je trenutni A-reprezentativac Bosne i Hercegovine.

@igrajlopte 🐦
Bodul, Bagarić, Lazić, Ševelj, Hebibović i Ahmetović. Eto ti i 6.wolfie je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:05Kojih 5 igraca fali?Memara je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:58Pa fali i nama 5 igrača kralju. Odigrali smo samo jednu pripremnu utakmicu i danas smo bez trenera na klupi. I ovo da je Husref kao loš trener i da ste se povukli...elvirbaljic je napisao/la: ↑19 jul 2021, 18:44Fali ovdje Doffo i Brkic , Doffo kartoni Brka povreda, sa njima ovo je druga ekipa..pa valjda se i mi nešto pitamo na terenu.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ahmetovic ne igra punih godinu dana, cetiri igraca tek stigla. Al hajd dobro, fali vam 10 igraca, svaka cast onda kako igrate obzirom na brojne izostanke. Fale i Kovacevic i Tatar i Rahmanovic.
I Pidrou i Mustedanagic
I Pidrou i Mustedanagic
Musemic ne moze protiv svojih, svaka utakmica TC protiv Sarajeva ista.
Mjau !
Ovo pitari standardno uzimaju 2-1 tamo oko 80 -85 minute.
- Meraak1921
- Kontakt:
I zelji fali Stevanovic Zajmovic Zakaric Vranjes Ubiparip
Nekako se najvise osjeti izostanak Dzeme Berberovica. A i Almira Turkovica.
I uzet ce ih. TC u rangu Rudar Prijedora sinoc. Imaju kontru a istrcava Efendic, Krpic i Mesinovic protiv 6-7 igraca Sarajeva... Ne mogu da vjerujem da ljudi igraju ovako pichkasto a da zele igrati fudbala mogli bi razbiti ovu odbranu Sarajeva veceras i zabiti 2-3 gola.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 19 jul 2021, 19:22, ukupno mijenjano 3 puta.
@igrajlopte 🐦
Tek stigla dvojica, Ševelj i Lazić su došli prije mjesec dana.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Tuzlaci u drugom bolji.
Jesu li registrovani?
Ne
Pa kako ce ti faliti neko ko nije registrovan? Ko nije uopste odigrao utakmicu sa ekipom?
Trenutno korisnika/ca: Lavcina, PapakIzSa, WeekendOffender i 31 gost.