FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nebi bilo loše prodat muntarija kad je već toliko zapeo,ako se može uzeti 5-6-7 miliona.
Priča se o interesu sandrlenda,boltona i još nekih engleza.
Kod nas nije makar godinu dana odigrao tekmu da valja a imamo mlađeg i boljeg marigu mada nisu ista pozicija,a kad se snajder vrati morat će na klupu još jedan veznjak deki ili mota a i santon može igrati na mjestu lijevog veznog što igra muntari.
Još jedna bespotrebna plata manje i još keša za dovođenje sančeza ili onog brazilca mada 25 miliona je bas nerealno sa sančeza,20 maksimum.
Priča se o interesu sandrlenda,boltona i još nekih engleza.
Kod nas nije makar godinu dana odigrao tekmu da valja a imamo mlađeg i boljeg marigu mada nisu ista pozicija,a kad se snajder vrati morat će na klupu još jedan veznjak deki ili mota a i santon može igrati na mjestu lijevog veznog što igra muntari.
Još jedna bespotrebna plata manje i još keša za dovođenje sančeza ili onog brazilca mada 25 miliona je bas nerealno sa sančeza,20 maksimum.
bravo za lecce , vjerovao sam da ce ostati neporazeni i nisu me razocarali , ali kakav je gol zabio ibra , veliki je majstor ali sam misljenja da milan ne moze do titule samo na ledjima ibre , sad u zaostaloj uzeti cesenu pa kod udina koji su izgleda uhvatili formu i bice to sigurno tesko gostovanje , ali isto tako i inter igra sve bolje militto napokon zabio pa je za ocekivati pobjede u oba naredna meca
Slažem se da će meč u Udinama ( koji će materazzi uživo gledati zar ne )biti težak jer su u dobroj formi ali gledajući zadnje mečeve Intera imamo pravo nadati se pobjedi i definitivnim priključkom za Milanom.
Pohvale cijeloj ekipi ,igrači dišu kao jedan i lijepo ih je gledati na terenu...
U srijedu Cesena ne bi trebala predstavljati problem
Pohvale cijeloj ekipi ,igrači dišu kao jedan i lijepo ih je gledati na terenu...
U srijedu Cesena ne bi trebala predstavljati problem
- Alen Škoro
- Kontakt:
Zivo me zanima koji su Interovi najveci talenti trenutno..
Coutinho,Biabiany,Santon,Mariga? Nesto mi se na manageru Coutinho i Biabiany ne razvijaju nesto special,dok su Mariga i Santon strasni..Dajem primjer na manageru posto na ovoj igrici skoro svaki put pogode najvece talente.
Vidjecete onog malog Babacara iz Fiorentine
Coutinho,Biabiany,Santon,Mariga? Nesto mi se na manageru Coutinho i Biabiany ne razvijaju nesto special,dok su Mariga i Santon strasni..Dajem primjer na manageru posto na ovoj igrici skoro svaki put pogode najvece talente.
NON MOLLARE MAI
Coutinho-veliki talenat,vjerovatno bi za najvise 2 sezone trebao biti jedan od kljucnih igraca InteraAlen Škoro je napisao/la:Zivo me zanima koji su Interovi najveci talenti trenutno..
Santon-sa 18 godina je ustopao Ronalda,ali od tada slijedi mali pad,cinjenica da ne moze ni kod jednoga trenera da se izbori u 11 Intera pored Chivua,ali ipak Italijan je,valjda ce ga forsirat,takodje Italija i nema bolje mlade bekove,on i De Silvestri iz Fiorentine su najbolji,trebao bi biti standardan reprezentativac italije u narednim godinama
Biabiany-sigurno da nije potencijal da bude svjetska klasa,ali moze biti vrlo koristan igrac,ubio se za igraca koji ce uci sa klupe i donijeti promjenu tempa
Mariga-uskoro puni 24 godine,tako da se njeg i ne moze smatrati talentom
Ima tu jos talenata,poput mladog Rumunskog napadaca Alibeca,defanzivca Natalina,pa Criestig,Jon Obi,Kerlon,Nwankwo,Fortunado,Benedetti,Biraghi,Fautirio,Fortunato,zatim Slovenski golman Belec koji je na posudbi,isto tako i mladi napadac Destro koji je na posudbi u Genoi,pa Aiman Napoli i Krhin koji je u Bologni,ali mislim da Inter jos ima prava na njeg,mada on meni i nije nesto posebno.Tu je i Viviano,25-godisnji golman koji je u suvlasnistvu Intera i Bologne..
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 17 jan 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Interista di cuore
- Kontakt:
Coutinho i Santon od ovih sto su u prvom timu sasvim sigurno bi trebali izrast u velike igrace...Biabiany,nista posebno,moze izrast u dobrog igraca,al ne u kvalitet za prvu postavu Intera...Mariga ce da bude igracina,on je zvijer,mozda vec od iduce sezone bude standardan...kod Leonarda je na svakoj utakmici dobio priliku.
Jedan od najvecih talenata koje Inter ima je Lorenzo Crisetig,17-godisnji igrac Primavere,od njega se ocekuje da vec za 2,3 sezone bude jako vazna karika,mislim da je vec pozivan u U-21 repku Italija (najmladji ikad ako se ne varam)...imaju tu jos odbrambeni igraci Benedetti,Biraghi i Faraoni...te napadac Dell'Agnello kao i Alibec...
Jedan od najvecih talenata koje Inter ima je Lorenzo Crisetig,17-godisnji igrac Primavere,od njega se ocekuje da vec za 2,3 sezone bude jako vazna karika,mislim da je vec pozivan u U-21 repku Italija (najmladji ikad ako se ne varam)...imaju tu jos odbrambeni igraci Benedetti,Biraghi i Faraoni...te napadac Dell'Agnello kao i Alibec...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Alen Škoro
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:Coutinho i Santon od ovih sto su u prvom timu sasvim sigurno bi trebali izrast u velike igrace...Biabiany,nista posebno,moze izrast u dobrog igraca,al ne u kvalitet za prvu postavu Intera...Mariga ce da bude igracina,on je zvijer,mozda vec od iduce sezone bude standardan...kod Leonarda je na svakoj utakmici dobio priliku.
Bravo majstore,i ja dijelim isto misljenje,pogotovo za Crisetiga.
A i onaj momak post iznad je pogodio..
NON MOLLARE MAI
Mislim da je ovo dovoljno, kad kaze ovo Capitano onda sam siguran da otkaz Rafi nije bio greskaZANETTI: BENITEZ NAS JE UPROPASTIO
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
pozvani za Cesenu :
Portieri: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 92 Alberto Gallinetta;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 15 Andrea Ranocchia, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon;
Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Ludovic Biabiany
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Gdje je drugi milito ?Interista di cuore je napisao/la:pozvani za Cesenu :
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Interista di cuore
- Kontakt:
hahahaha nema ga danas,nije pozvan
dobro si ga se sjetio.
presica Leonarda pred utakmicu :
Protiv Napolia i Bologne Inter je od početka utakmice krenuo jako ofanzivno i to im se isplatilo,no nije tako bilo u Catanii.
„Prve minute su jako važne,pristup utakmicama je jako važan,a protiv Bologne je bio skoro savršen.Pokušačemo isto i sutra protiv Cesene. Ova ekipa zna interpretitrati igrati u bilo kojem sistemu.“.
„Thiago Motta nije pozvan jer ne želimo da rizikujemo njegovu spremnost,nije ništa ozbiljno,to su sitnice koje ćemo riješiti.Nije povrijeđen,jednostavno nije u potpunosti oporavljen.“
Među pozvanim za utakmicu se našao i Muntari :
„Muntari je tu i on je dio ekipe.Na kraju on odlučuje šta će uraditi,ovih dana je dobro trenirao i ja sam ga pozvao“.
O zaostaloj utakmici sutra kaže :
„Biće to utakmica u koju moramo ući sa pravim pristupom,jer mi smo jedini koji igramo.Ovo je jako važna utakmica.Mi mislimo samo na sebe,bilo bi glupo od nas da sada sravnavamo račune“.
„Nije to moj Inter,ovo je jednostavno Inter.Onaj Inter koji je osvojio sve i koji ima važne karakteristike kao intenzitet i snaga ekipe“.
by Il Mago beneamata.com
presica Leonarda pred utakmicu :
Protiv Napolia i Bologne Inter je od početka utakmice krenuo jako ofanzivno i to im se isplatilo,no nije tako bilo u Catanii.
„Prve minute su jako važne,pristup utakmicama je jako važan,a protiv Bologne je bio skoro savršen.Pokušačemo isto i sutra protiv Cesene. Ova ekipa zna interpretitrati igrati u bilo kojem sistemu.“.
„Thiago Motta nije pozvan jer ne želimo da rizikujemo njegovu spremnost,nije ništa ozbiljno,to su sitnice koje ćemo riješiti.Nije povrijeđen,jednostavno nije u potpunosti oporavljen.“
Među pozvanim za utakmicu se našao i Muntari :
„Muntari je tu i on je dio ekipe.Na kraju on odlučuje šta će uraditi,ovih dana je dobro trenirao i ja sam ga pozvao“.
O zaostaloj utakmici sutra kaže :
„Biće to utakmica u koju moramo ući sa pravim pristupom,jer mi smo jedini koji igramo.Ovo je jako važna utakmica.Mi mislimo samo na sebe,bilo bi glupo od nas da sada sravnavamo račune“.
„Nije to moj Inter,ovo je jednostavno Inter.Onaj Inter koji je osvojio sve i koji ima važne karakteristike kao intenzitet i snaga ekipe“.
by Il Mago beneamata.com
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
ja tek sad vidio da vi imate 2 utakmice manje,kada bi dobili obadvije prisli bi milanu na 3 ili 4 boda.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Interista di cuore
- Kontakt:
na 3 boda ako bi dobili obje.
s obzirom kolko nas je rumeni upropastio,sad to sve ne izgleda tako lose.
sutra je prva zaostala na Meazzi sa Cesenom,a nekad sredinom februara druga protvi Fiorentine u Firenzi...
sutra je prva zaostala na Meazzi sa Cesenom,a nekad sredinom februara druga protvi Fiorentine u Firenzi...
ocekujem pobjedu protiv cesene,a sta drugo i ocekivati,iako malo me zabrinjava to rotiranje igraca i izostanak dekija i motte na sredini terena,pitam se dali ce mariga i muntari moci to dobro kompenzirati,ipak su ove zaostale utakmice sada jako bitne za nas da bi sustigli bilana i nija sada pametno rizikovati na taj nacin

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Deki je tu i igrat ce, barem je Leo tako rekao...amell je napisao/la:ocekujem pobjedu protiv cesene,a sta drugo i ocekivati,iako malo me zabrinjava to rotiranje igraca i izostanak dekija i motte na sredini terena,pitam se dali ce mariga i muntari moci to dobro kompenzirati,ipak su ove zaostale utakmice sada jako bitne za nas da bi sustigli bilana i nija sada pametno rizikovati na taj nacin![]()
![]()
ja bih volio Santona u prvih 11 kao i Marigu...uglavnom pobjeda ne bi trebala doci u pitanje i malo po malo i pocece se ciganima tresti gace(ako se vec ne tresu)... jos kad nastupi onaj standardni ibrin post od 1-2 mjeseca slabe forme nigdje ih nece biti
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
njima su se gace tresle i kada su bili na +13 a kamoli sada na +3 vec su se ukakili do guseHuska je napisao/la:Deki je tu i igrat ce, barem je Leo tako rekao...amell je napisao/la:ocekujem pobjedu protiv cesene,a sta drugo i ocekivati,iako malo me zabrinjava to rotiranje igraca i izostanak dekija i motte na sredini terena,pitam se dali ce mariga i muntari moci to dobro kompenzirati,ipak su ove zaostale utakmice sada jako bitne za nas da bi sustigli bilana i nija sada pametno rizikovati na taj nacin![]()
![]()
ja bih volio Santona u prvih 11 kao i Marigu...uglavnom pobjeda ne bi trebala doci u pitanje i malo po malo i pocece se ciganima tresti gace(ako se vec ne tresu)... jos kad nastupi onaj standardni ibrin post od 1-2 mjeseca slabe forme nigdje ih nece biti
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
etoo u intervju za interchanel rekao kako ce su vratiti u malorcu da odigra sezonu ili dvije kao znak zahvalnosti prema klubu koji mu je dao pravu sansu da pokaze sta zna i koji mu je najvise pomogao u karijeri a po zavrsetku igracke karijere odmah ce krenuti u trenerske vode i zelja mu je voditi inter jednog dana , medjutim tu nije kraj planovima jer zeli postati fudbalski funkcioner i tako kako on kaze doci u najbolju poziciju kako unaprijediti fudbal a i zivot u africi.
licno mi se svidja njegova zelja za uspjehom i zelja za napredovanjem a to pokazuje i sad kao igrac i kao osoba koja puno pomaze u africi , posebno me dojmila ova zelja za povratkom u malorcu kao znak zahvalnosti sto jos jednom pokazuje i dokazuje da je samuel dobra osoba
licno mi se svidja njegova zelja za uspjehom i zelja za napredovanjem a to pokazuje i sad kao igrac i kao osoba koja puno pomaze u africi , posebno me dojmila ova zelja za povratkom u malorcu kao znak zahvalnosti sto jos jednom pokazuje i dokazuje da je samuel dobra osoba
Eto je vrlo ambiciozan i kao fudbaler, vrlo je inteligentan i pametan, ja ga nesto nisam gotivio dok je igro u Barsi, ali evo sad vidim da je covjek veliki profesionalac, svaka mu cast i zelim mu da ostvari sve svoje planove 
Call the coroner!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Materazzi, 26 Chivu; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 5 Stankovic; 27 Pandev; 22 Milito, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 39 Santon, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Cesena: 1 Antonioli; 6 Lauro, 10 Jimenez, 14 Colucci, 15 Benalouane, 18 Parolo, 23 Giaccherini, 24 Sammarco, 25 Von Bergen, 70 Bogdani, 77 Ceccarelli.
A disposizione: 33 Calderoni, 3 Pellegrino, 4 Appiah, 8 Caserta, 11 Budan, 17 Malonga, 29 Dellafiore.
Allenatore: Massimo Ficcadenti.
Arbitro: Nicola Russo di Nola
Ranocchie nema ni na klupi jer je ovo utakmica 16. kola,a on je to vec odigrao sa Genovom.sranje Matrix igra
i da,opet ce se Chivu brukat na beku,a Santon na klupi
A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 39 Santon, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Cesena: 1 Antonioli; 6 Lauro, 10 Jimenez, 14 Colucci, 15 Benalouane, 18 Parolo, 23 Giaccherini, 24 Sammarco, 25 Von Bergen, 70 Bogdani, 77 Ceccarelli.
A disposizione: 33 Calderoni, 3 Pellegrino, 4 Appiah, 8 Caserta, 11 Budan, 17 Malonga, 29 Dellafiore.
Allenatore: Massimo Ficcadenti.
Arbitro: Nicola Russo di Nola
Ranocchie nema ni na klupi jer je ovo utakmica 16. kola,a on je to vec odigrao sa Genovom.sranje Matrix igra
i da,opet ce se Chivu brukat na beku,a Santon na klupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.