FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Allahselamet, što nas Bog kazni s Kanurićem.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
atomska da padne na sred koševa da svi izginemo
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kanuric = Bandovic. Kakav je tek Dizdarevic, ako Kanuric ima prednost. Samo su potencijali
Kradja se nastavlja
.
Kradja se nastavlja

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
E dobro smo počeli fuj....
-
- Kontakt:
Gdje su oni sto slave transfer naseg golmana od par stotina hiljada eura koje odu investitoru u djep.
Odlican posao,nema sta.
Odlican posao,nema sta.
Dizdarevic je Buffon, ali nema para kako bi igrao u prvoj postavi.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:49Kanuric = Bandovic. Kakav je tek Dizdarevic, ako Kanuric ima prednost. Samo su potencijali
Kradja se nastavlja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znaci opet pocinjemo sa teorijama zavjere kao i za Cmiljanica.Napapijri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:49Dizdarevic je Buffon, ali nema para kako bi igrao u prvoj postavi.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:49Kanuric = Bandovic. Kakav je tek Dizdarevic, ako Kanuric ima prednost. Samo su potencijali
Kradja se nastavlja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- robertkosar
- Kontakt:
E pa **** im ja mater vise...
I kanuricu i palicu i velkoskom i sabrini i sablicu
I kanuricu i palicu i velkoskom i sabrini i sablicu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Žutalji marš iz kluba
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Levati i jedan i drugi dok se traži golman.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:51Znaci opet pocinjemo sa teorijama zavjere kao i za Cmiljanica.Napapijri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:49Dizdarevic je Buffon, ali nema para kako bi igrao u prvoj postavi.NisamInSajder je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:49Kanuric = Bandovic. Kakav je tek Dizdarevic, ako Kanuric ima prednost. Samo su potencijali
Kradja se nastavlja.
-
- Kontakt:
Musemic trenira protivnika koji te dobije,a nas kamenjar.
**** te sudbino prokleta!
-
- Kontakt:
Hvala ti Sabrina Buljubasic,sve je na zavidnom nivou.
Utakmica koju su igrao maltene bez golmana, lijevog krila i napadača, teško je bilo očekivati drugačiji ishod.Raskinuti ugovor sa Kanurićem cim prije, nema vise svrhe da ostaje.
Ih da je Musemiću jedan Kanurić, dobili bi al u ****Otvoriteoci je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:53Musemic trenira protivnika koji te dobije,a nas kamenjar.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Musemica treba nokautirati na prvi pogled jadnik raspo se dabogdaOtvoriteoci je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:53Musemic trenira protivnika koji te dobije,a nas kamenjar.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kanuriću odmah papire a onog ko ga je doveo kazniti.
Kakav je onda Dizdarević ako je ovaj ovakav...
Kakav je onda Dizdarević ako je ovaj ovakav...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja stvarno neznam nista nemam nikakve info al gledao sam dizdarevica bas protiv TC u tuzli bio je mnogo bolji od ovog lika.. nebi me zacudilo da ovaj kanuric je dobio garancije da ce branit cim kovu prodamo posto 100% siguran da ovakva 2 gola modavci i 2 gi danas nebi primio..
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Bordo10, bordobijeli, Google Adsense [Bot], Hardzavi, Imamkarbarum, Jadnimi, johntravolta123, Lecler, MaroonBjelave, mosarajvosa83, muhamedhulk, N3R3D, Proximic, r3m1, SamoDaKazeem, USB i 218 gostiju.