Do prstena iz povrijedjene sezone 3 glavna konkurenta u bolnici, posebno Netsi i Lal. Sunsi prosli zapad, mislim onoShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 13:57Jest ali taj 0 skill just run n dunk je na jednu utakmicu do prstena. Bradati nikad tako blizu nije bio.alemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 13:53Brada ga je doduse najbolje i opisao, 0 skill, just run n dunkShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 09:50Giannis je legitimni superstar, na utakmicu od prstena.
Ovi bradini troleri nek počnu pratiti cirkuske nastupe, uskoro im miljenik prelazi da zabavlja široke narodne mase, tačke sa košarkaškom loptom![]()
Stopostotni opis
Umjesto da pomogne Durantu sad kad je bila prilika, on ischokirao. Nije da nismo navikli.
A bradonja je samo ljubomoran. Taj just run n dunk je kompletan all round igrač. Zabija, skače, asistira, krade, blokira. Nije džabe proglašavan MVP-jem i najboljim odbrambenim igračem.
Bradi je najbolje bilo da je ostao u ulozi 6. igrača. Tako niko od njega ne bi očekivao da će osvojiti prsten.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
- Shategabri
- Kontakt:
Pa bio je i sam Giannis povrijeđen, pa se vratio i igra finale, to se ne računa?!alemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:01Do prstena iz povrijedjene sezone 3 glavna konkurenta u bolnici, posebno Netsi i Lal. Sunsi prosli zapad, mislim onoShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 13:57Jest ali taj 0 skill just run n dunk je na jednu utakmicu do prstena. Bradati nikad tako blizu nije bio.
Umjesto da pomogne Durantu sad kad je bila prilika, on ischokirao. Nije da nismo navikli.
A bradonja je samo ljubomoran. Taj just run n dunk je kompletan all round igrač. Zabija, skače, asistira, krade, blokira. Nije džabe proglašavan MVP-jem i najboljim odbrambenim igračem.
Bradi je najbolje bilo da je ostao u ulozi 6. igrača. Tako niko od njega ne bi očekivao da će osvojiti prsten.
Šta misliš ono?! Šta fali Sunsima? Kompletna ekipa, sve imaju, top centra, top playa, top beka (jednog od najboljeg današnjice sigurno), klupa dobra, ne znam šta treba...jbt svi se nešto udružuju da bi došli do nekog prstena, sve po 2-3 superstara, sad je Giannis kriv što se neko povrijedi

Istovremeno on ostao legit što se tiče Bucksa i dočekao svoj trenutak.
Pusti ba šuplju, budi čovjek.
Koševo Zapad
Naravno da nije on kriv za tudje povrede ali su iste itekako faktor, Netsima Irving i Harden. Nista protiv Sunsa ali haj sto su izbacili Lal bez AD onda se povrijedi i Kawhi, 2 glavna konkurenta zapada.Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:07Pa bio je i sam Giannis povrijeđen, pa se vratio i igra finale, to se ne računa?!alemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:01Do prstena iz povrijedjene sezone 3 glavna konkurenta u bolnici, posebno Netsi i Lal. Sunsi prosli zapad, mislim onoShategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 13:57
Jest ali taj 0 skill just run n dunk je na jednu utakmicu do prstena. Bradati nikad tako blizu nije bio.
Šta misliš ono?! Šta fali Sunsima? Kompletna ekipa, sve imaju, top centra, top playa, top beka (jednog od najboljeg današnjice sigurno), klupa dobra, ne znam šta treba...jbt svi se nešto udružuju da bi došli do nekog prstena, sve po 2-3 superstara, sad je Giannis kriv što se neko povrijedi![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Ti su Sunsi krenuli od prošle sezone, u bubbleu su razvalili ako se sjećaš, pa su regularni dio sezone razvalili.alemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:13Naravno da nije on kriv za tudje povrede ali su iste itekako faktor, Netsima Irving i Harden. Nista protiv Sunsa ali haj sto su izbacili Lal bez AD onda se povrijedi i Kawhi, 2 glavna konkurenta zapada.Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:07Pa bio je i sam Giannis povrijeđen, pa se vratio i igra finale, to se ne računa?!
Šta misliš ono?! Šta fali Sunsima? Kompletna ekipa, sve imaju, top centra, top playa, top beka (jednog od najboljeg današnjice sigurno), klupa dobra, ne znam šta treba...jbt svi se nešto udružuju da bi došli do nekog prstena, sve po 2-3 superstara, sad je Giannis kriv što se neko povrijedi![]()
Realno ekipa koja bi svakom bila tvrd orah. Imali su i oni problema prije svega sa CP, onda u seriji sa Clipama Bookera je unakazio onaj mali smrad, al opet igra lik strašnu seriju.
Nije u redu tako gledati samo protivnicima ko se povrijedio, koje su probleme imali...imali su i Bucksi i Sunsi, pa su opet u finalu.
I meni je finale odlično, pogotovo ova zadnja utakmica je bila top. Ne sumnjam da će i šesta biti ludilo.
Koševo Zapad
Koliko je bubble relevantan da se i ne spominje da je Miami bio u finalu. Iverson odveo Sixerse u finale spominje se 20 godina, Dwight odveo Orlando u finale cesto mu se spomene, Butleru i Miamiju zaboravljeno za sezonu, pusti to.Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:18Ti su Sunsi krenuli od prošle sezone, u bubbleu su razvalili ako se sjećaš, pa su regularni dio sezone razvalili.alemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:13Naravno da nije on kriv za tudje povrede ali su iste itekako faktor, Netsima Irving i Harden. Nista protiv Sunsa ali haj sto su izbacili Lal bez AD onda se povrijedi i Kawhi, 2 glavna konkurenta zapada.Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:07
Pa bio je i sam Giannis povrijeđen, pa se vratio i igra finale, to se ne računa?!
Realno ekipa koja bi svakom bila tvrd orah. Imali su i oni problema prije svega sa CP, onda u seriji sa Clipama Bookera je unakazio onaj mali smrad, al opet igra lik strašnu seriju.
Nije u redu tako gledati samo protivnicima ko se povrijedio, koje su probleme imali...imali su i Bucksi i Sunsi, pa su opet u finalu.
I meni je finale odlično, pogotovo ova zadnja utakmica je bila top. Ne sumnjam da će i šesta biti ludilo.
Imali su i oni povrede ali kad se radi o 3 ekipe koji su ujedno i glavni konkurenti onda jebga, pravi razliku
- Nail for Real
- Kontakt:
Gnjida pogana

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma ok, al oni nisu tad igrali playoff zbog slabijeg skora prije bubblea, htio sam ti samo povući paralelu da su taj regurlarni dio odigrali strašno i to nastavili ove sezone, dakle legitimno su zaslužili da budu tu gdje jesu.alemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:25Koliko je bubble reletivan da se i ne spominje da je Miami bio u finalu. Iverson odveo Sixerse u finale spominje se 20 godina, Dwight odveo Orlando u finale cesto mu se spomene, Butleru i Miamiji zaboravljeno za sezonu, pusti to.Shategabri je napisao/la: ↑19 jul 2021, 15:18Ti su Sunsi krenuli od prošle sezone, u bubbleu su razvalili ako se sjećaš, pa su regularni dio sezone razvalili.
Imali su i oni povrede ali kad se radi o 3 ekipe koji su ujedno i glavni konkurenti onda jebga, pravi razliku
Mislim jedna Utah je bila ispred njih, pa ispadoše...ko im je kriv?!
Ma to što je odveo u finale je irelevantno, mislim Iversona se spominje zbog njega samog, a to Dwightovo finale...pa da si naveo Shaqa iz Magica ok, to je nešto što se spominje. Mislim kad već pričamo o (i)relevantnosti.
Kakogod, dvije ekipe koje su zasluženo tu, u finalu.
Ako uzmu Bucksi, biće to kruna mukotrpnog rada Giannisa.
I ko zna, ima iduća sezona, prilika svim tim povrijeđenim da ga skinu s trona, pajel.
Koševo Zapad
Ma pusti alema, i GSW bio povrijedjen pa ovaj chokeao i ispao, suplja, trola samo.. Dovoljno govori da nije o HOU za koji navija napisao 2 komentara ove sezone
Durant samo i to u 6oj tekmi serije. Ovdje Irving sd povrijedio u drugoj tekmi ako se dobro sjecam a Brada nije ni igrao i ono sto je igro je bilo na jednoj nozi.
Navijat cu za Hou kad budem imo sta gledati, evo ovog Jalen-a ako uzmu ili ako trade za prvi pick. Tad se moze gledati potencijal i razvoj a da gledam luzere u prazno ne pada mi napamet
to samo govori da si bandwagoneralemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 17:15Durant samo i to u 6oj tekmi serije. Ovdje Irving sd povrijedio u drugoj tekmi ako se dobro sjecam a Brada nije ni igrao i ono sto je igro je bilo na jednoj nozi.
Navijat cu za Hou kad budem imo sta gledati, evo ovog Jalen-a ako uzmu ili ako trade za prvi pick. Tad se moze gledati potencijal i razvoj a da gledam luzere u prazno ne pada mi napamet

Durant bio povrijedjen u 6oj, na 3-2, ti na sva zvona najvaljivao da nema duranta uzeli bi ih, i onda duranta nema, curry se posere bradi u facu i izbaci ga

Malo da smire (za pocetak) ovu pojedinu stoku iz Portlanda.Edniesha Curry has joined Chauncey Billups staff on the Trail Blazers. Curry played at Oregon and is a former WNBA guard. She has been an assistant for the University of Maine men’s team since 2018.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 19 jul 2021, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Znaci, obicni crnac (Billups) i crna zena.
Jos da nadju nekog LGBT crnca/crnkinju i taman.
Gledanje na situacije Kawhia i ADa kao sreca za drugoe ekipe jer su se oni povrijedili je glupo. 2 igraca koja kudure povredama dugo vremena i sreca im je kad zavrse PO a da nisu u bolnici.
Grka možeš samo jednom pogledati i skontati da je Hardenov komentar cista glupost.
Grka možeš samo jednom pogledati i skontati da je Hardenov komentar cista glupost.
AD zadnje 2 normalne sezone u Pelikanima odigrao po 75 utakmica, prvu sezonu u Lakersima takodjer bez ikakvih problema sa povredama. Klasicna izmisljotina je da ima nekih ogromnih problema s povredama. Cini mi se cak da mu je ovogodisnja povreda prva ozbiljna povreda u karijeri.
Ne nego govori da ne trosim vrijeme na los produkt, kad budu imali dobar produkt onda ce biti i interesovanja kao sa svim u zivotu. Dobar produkt = interesovanje mase, los produkt = nikog ne interesuje. Kapitalizam i trzisteJHam je napisao/la: ↑19 jul 2021, 17:52to samo govori da si bandwagoneralemsa je napisao/la: ↑19 jul 2021, 17:15Durant samo i to u 6oj tekmi serije. Ovdje Irving sd povrijedio u drugoj tekmi ako se dobro sjecam a Brada nije ni igrao i ono sto je igro je bilo na jednoj nozi.
Navijat cu za Hou kad budem imo sta gledati, evo ovog Jalen-a ako uzmu ili ako trade za prvi pick. Tad se moze gledati potencijal i razvoj a da gledam luzere u prazno ne pada mi napamet![]()
Durant bio povrijedjen u 6oj, na 3-2, ti na sva zvona najvaljivao da nema duranta uzeli bi ih, i onda duranta nema, curry se posere bradi u facu i izbaci ga![]()

Pos.ro se Paulu u facu, on je choko Brada je imo preko 30ppg.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nemas ti pojma jara, sta znaci biti navijac. Ti si tzv. instant navijac i nikad se ne mozes poistovjetiti sa nekim timom, a u tome se krije car navijanja.
Kao i u zivotu, ne mozes biti tu samo kad je med i mlijeko.
Kao i u zivotu, ne mozes biti tu samo kad je med i mlijeko.

- Felixians4
- Kontakt:
dns mi je prošla misao. glupavo mi je da ne mijenjaš klub/igrača šta već,pjevača,glumca i da ti ne može postati od omiljenog omržane i kontra ili ne tolik preobražaj,al razumijemo se. al ja sam glupav čitav pa možemo proglasiti irelevantnim,to je moj put sa svijetom poznatih ,sportom i sl.
Pa to je prica srednje skole loziona na tim, ono glavom kroz zid. Doduse zavisno koliko koga drzi, ima doduse nekog drzi i do kasnih 30ih. Lozio sam se i ja nekad tako, ali to ti je na kraju krajeva nebitno kralju (entertainment), tretiras kao banalne stvari u zivotu, primjera radi dodje ti neko na vrata prodaje ti nesto, sta mi pridajes jel kvalitetno - jest, haj da vidim sta je, nije kvalitetno - bjezi mi s vrata, trosis mi vrijeme bezveze. Tako isto Rakete sta mi dajete da gledam veceras John Walla, necu da ga gledam, izbaci bolji produkt i gledat cu, simpleNEZALAGANJE je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:40Nemas ti pojma jara, sta znaci biti navijac. Ti si tzv. instant navijac i nikad se ne mozes poistovjetiti sa nekim timom, a u tome se krije car navijanja.
Kao i u zivotu, ne mozes biti tu samo kad je med i mlijeko.![]()

Realna slika kako se razmislja i vodi zivot u USA i u Evropi.