Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakve veze ima Sabrina sa primitivnim ponasanjem ovog vola?emir79 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:42U augustu imas feštanje u gradu, pa Sabru pod ruku...BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:40Babo primitivac.... Pokazao svoje pravo lice...
Janjska seljacinaa.... Coban sa svojim ovcama sa ove teme
Jesi li dobio sendvič od Sabre?BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:44
Kakve veze ima Sabrina sa primitivnim ponasanjem ovog vola?![]()
Uzivo sam gledao sukob i ova seljacina u crnoj majici nije odustajala, dok nije izazvala sve ovo...Bas je lijepu sliku poslao u javnost svojim krkanlukom, na kraju kad su mu prisla 3 momka usutio se ko curica i ublazavo situaciju... FujBjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:44Kakve veze ima Sabrina sa primitivnim ponasanjem ovog vola?emir79 je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:42U augustu imas feštanje u gradu, pa Sabru pod ruku...BjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:40
Babo primitivac.... Pokazao svoje pravo lice...
Janjska seljacinaa.... Coban sa svojim ovcama sa ove teme![]()
Da covjek ne zna sta je Istok, pa bi se i cudio.
Sablic fkt osvjezenje jedno, nadam se ovim novim igracima da ce ovo doci na svoje aBd.pitartz je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:50https://sportsport.ba/fudbal/sablic-por ... eva/403982
Jedino pozitivno u svim trenutnim desavanjima![]()
Veliki gospodin!Ne želim uzeti nešto što mi se ponudi, radije ću šansu davati mladim", zaključio je hrvatski stručnjak.
Da je ovo normalna država i savez Musemic bi trebao biti suspendovan.keli je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:46Uzivo sam gledao sukob i ova seljacina u crnoj majici nije odustajala, dok nije izazvala sve ovo...Bas je lijepu sliku poslao u javnost svojim krkanlukom, na kraju kad su mu prisla 3 momka usutio se ko curica i ublazavo situaciju... FujBjelasnicaSarajevo je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:44Kakve veze ima Sabrina sa primitivnim ponasanjem ovog vola?![]()
Opet je falio i on na klupi, 4 nova igraca, falile su nam pripremne utakmice... ABd za par kola, ako budu svi registrovsni i spremni, mozemo daleko dogurati.
Definitivno, Sablić mi ulijeva povjerenje jer sve što čovjek kaže smisleno je. Iskreno, bio sam skeptičan i protiv po pitanju njega, međutim, iz utakmice u utakmicu čovjek pokazuje da zna svoj posao uz sav škart od igrača koji ima na raspolaganju.pitartz je napisao/la: ↑19 jul 2021, 20:50https://sportsport.ba/fudbal/sablic-por ... eva/403982
Jedino pozitivno u svim trenutnim desavanjima![]()